9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja#165084Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
A logikát követve az MM úgy rak össze tierekkel, ahogy épp a várakozók összessége kiadja. Ha a várakozók 80%-a tier tíz abból a kupacból ami veled összerakható (és relatív kevesen vannak összességében), akkor tier10-be fogsz keveredni, ha jelentős része 8 akkor nyolcba. Szerintem nem lehet megbízhatóan azt mondani, hogy a csaták X százaléka tier10 vagy tier8, ez sokkal több dologtól függ.
Az egy tény amúgy, hogy kevésbé elveszettebb tier10-ben mint mondjuk egy t54 proto.
Üdv mindenkinek!
A Skoda T40-ről szeretnék pár információt kapni.
Mennyire használható tank összességében.Legfőképp az ágyúja érdekelne és hogy mennyire hozza a kreditet.Elsősorban csak legénység húzásra kellene, de azért az is fontos lenne. Esetleg SH-ba is használható?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv mindenkinek!
Mennyire használható tank összességében.Legfőképp az ágyúja érdekelne és hogy mennyire hozza a kreditet.Elsősorban csak legénység húzásra kellene, de azért az is fontos lenne. Esetleg SH-ba is használható?
Linkin véleményét tudom elmondani csak. Randomra gyenge,gold igényes,de sh-n használható,mert medek,light-ok ellen elég a kicsi pen,és az alfája nem rossz.
Goldot mindenképpen kell vele használni. Legénységet nyilván tudsz vele húzni,de farmolásra vannak sokkal jobb tankok is.
én ajánlom megvételre, eddigi csatáimból 2-3 alkalommal kellett csak goldot töltenem, szépen keres, persze low tierben küszködni kell vele és van hogy egy lövéssel kiszednek, főleg a 6os artyk is, de fun kis tank. szerintem az árát megéri.
A logikát követve az MM úgy rak össze tierekkel, ahogy épp a várakozók összessége kiadja. Ha a várakozók 80%-a tier tíz abból a kupacból ami veled összerakható (és relatív kevesen vannak összességében), akkor tier10-be fogsz keveredni, ha jelentős része 8 akkor nyolcba. Szerintem nem lehet megbízhatóan azt mondani, hogy a csaták X százaléka tier10 vagy tier8, ez sokkal több dologtól függ.
Az egy tény amúgy, hogy kevésbé elveszettebb tier10-ben mint mondjuk egy t54 proto.
Szerintem ez függ attól, hogy mennyien vannak online. Full szervernél EU1 olyan 90-100K játékos sztem nincs olyan, hogy 80% T10 vár. A T8 meccs amúgy is jóval több van mint T10 szerntem. Max éjjel hajnalban lehet ez befolyásoló tényező.
Üdv mindenkinek!
legjobb T6os ágyúval rendelkezik, cserébe papír és kicsit lomha is. Legények nemrég kezdték el húzni az első skillt (nem költöttem ezüstöt/aranyat képzésükre), kezdem élvezni így vele a játékot.
Tipikus support tank, végén érdemes vele rambózni, addig szigorúan csipegetni a hpkat.
Szokásos felszereléseket viszem: töltés s célzásgyorsító meg egy venti.
Nem bántam meg a vételt, én stílusomhoz nagyon is passzol.
Szerintem ez függ attól, hogy mennyien vannak online. Full szervernél EU1 olyan 90-100K játékos sztem nincs olyan, hogy 80% T10 vár. A T8 meccs amúgy is jóval több van mint T10 szerntem. Max éjjel hajnalban lehet ez befolyásoló tényező.
igy van, ha sokan vannak fenn, normális a mm eloszlás, akkor dob inkább fel, ha kevesebből kell válogatnia...
igy van, ha sokan vannak fenn, normális a mm eloszlás, akkor dob inkább fel, ha kevesebből kell válogatnia...
Egyetértek, illetve ha mentél 4-5 kiemelkedő kört az elején utána ne számíts semmi jóra...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana
Egy kis kedvcsináló, op as a fuck, csapjatok le rá, amíg lehet
Bár nincs rá pénzem, és ingyen aranyakból fogom magamnak megvenni ingame a karácsonyi ajándékomat, ez az első bundle az idei adventi naptárunkban, amit érdemes megvenni
Egy kis kedvcsináló, op as a fuck, csapjatok le rá, amíg lehet
Bár nincs rá pénzem, és ingyen aranyakból fogom magamnak megvenni ingame a karácsonyi ajándékomat, ez az első bundle az idei adventi naptárunkban, amit érdemes megvenni
Beléd fogok kötni. Muszáj bundle-t írni? csomag nem jó?