Jelenleg 120 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 32 perccel ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 3 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 11 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 1 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 3 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 6 napja #149921 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Gondold át ezt mégegyszer mert hülyeségeket írsz és annak is néznek. Az említett két tank, hacsak nem komplett idióták vezetik, úgy lebontanak abban a romhalmaz SP-ben ülve hogy észbekapni se lesz időd...
Én szeretem az SP-t... ellenfélnek... jó kis könnyű HP nekem :-)

Super Pershing-ért szabad pénzt adni?persze akció alatt... :woohoo: :side:
Köszi!

Ne hallgass a többiekre akik azt tanácsolják hogy vegyél drágábbat (van akinek csak erre futja) Nekem van SP-m és több mint 1500 csatám van benne és azt kell mondjam az egyik legjobb tank amivel valaha játszottam. Jó nem egy rohangáló idegbeteg meg nincs 200+ -os átütése de az ágyú karakterisztikája kárpótol mindenért.
Egy cseppet sem bántam meg hogy megszereztem.

Itt a link a statomról vele: wotinfo.net/en/...ver=EU

Nagyon troll tank amúgy. Van amikor tényleg minden belövi (ninjanerf) de van amikor az E75 goldját pattintja.

Ezzel a képpel sikerült azt bebizonyítani, hogy milyen kcisik az elvárások vele. 1500 átlag dmg-re kaptál lila statot. Fcm 50t-re nekem ugyanennyire a kéket se adja meg néha. És a statbeli követelmények pedig a tank teljesítményétől függ, tehát a tank képességeiről sokat elárul. Jobban jársz akkor ha gyűjtögetsz még egy kcisit és veszel egy drágábbat. Hidd el, csak jót akarunk, és az itt lévő jobb stattal rendelkezők nagyrésze is azt fogja mondani hogy mást válassz, és én is csatlakozok hozzájuk.

Nos igen nincs nagy elvárás...de van olyan ember aki ezt se tudja teljesíteni. Triviális gyenge pontok? Nos nem kell hagyni, hogy eltaláljanak. Nem a mező közpén kell áldogálni és várni a sült galambot. Jó aláírom egy FCM vagy T34 használata sokkal egyszerűbb (teszt szerver tapasztalat) de ez se használhatatlan.
Ha valaki képes megtanulni ezt a tankot használni (nekem is kellett hozzá 250-300 csata mire ráéreztem igazán) akkor megkajálja reggelire a mind a T34-est mind az FCM-et de megkockáztatom, hogy az IS-6-ot is ami azért elég kemény tank.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 napja #149922 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990
Na srácok akkor zárjuk le... :D nem a legjobb tank de azt lássátok be hogy messze áll a használhatatlantól. Igen az IS-6 kicsi erős lett :D de az FCM T34 duó nem túl nagy kihívás... Jó oké ha jó játékos ül ezekbe a tankokba és betöltik a "skillt" akkor mindegy milyen erős a frontja az SP-nek akkor is átmegy. Nekem az egyik kedvencem a Super Peshing én csak ajánlani tudom bárkinek ha van türelme és agya. :D Na ne értsen félre senki nem szólom le az előbb említett tankokat csak nekem nem Sorry ha valakit megbántottam vagy ilyesmi :D

10 éve 6 napja #149923 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Ínhüvelygyulladást kapok a görgetéstől. :P
Lehetne kevesebb idézetet? A végén sniper mód nélkül fogok játszani. :whistle:
Ty

10 éve 6 napja #149924 Írta: wilddog84
Megválaszolva: wilddog84

Na srácok akkor zárjuk le... :D nem a legjobb tank de azt lássátok be hogy messze áll a használhatatlantól. Igen az IS-6 kicsi erős lett :D de az FCM T34 duó nem túl nagy kihívás... Jó oké ha jó játékos ül ezekbe a tankokba és betöltik a "skillt" akkor mindegy milyen erős a frontja az SP-nek akkor is átmegy. Nekem az egyik kedvencem a Super Peshing én csak ajánlani tudom bárkinek ha van türelme és agya. :D Na ne értsen félre senki nem szólom le az előbb említett tankokat csak nekem nem Sorry ha valakit megbántottam vagy ilyesmi :D

Most komolyan?? Minek kéne gold az SP legyúrásához? 6 sec alatt töltök FCM-mel, bármikor elbontom azt a szutykerájt. Nem nekem van szükségem premium ammo-ra, hanem a szerencsétlennek azzal a romhalmaz átütésével. :P

10 éve 6 napja #149926 Írta: wilddog84
Megválaszolva: wilddog84

Ínhüvelygyulladást kapok a görgetéstől. :P
Lehetne kevesebb idézetet? A végén sniper mód nélkül fogok játszani. :whistle:
Ty

Azésenemsoha :)

10 éve 6 napja - 10 éve 6 napja #149927 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Köszi!

Ne hallgass a többiekre akik azt tanácsolják hogy vegyél drágábbat (van akinek csak erre futja) Nekem van SP-m és több mint 1500 csatám van benne és azt kell mondjam az egyik legjobb tank amivel valaha játszottam. Jó nem egy rohangáló idegbeteg meg nincs 200+ -os átütése de az ágyú karakterisztikája kárpótol mindenért.

Nagyon troll tank amúgy. Van amikor tényleg minden belövi (ninjanerf) de van amikor az E75 goldját pattintja.

Ezzel a képpel sikerült azt bebizonyítani, hogy milyen kcisik az elvárások vele. 1500 átlag dmg-re kaptál lila statot. Fcm 50t-re nekem ugyanennyire a kéket se adja meg néha. És a statbeli követelmények pedig a tank teljesítményétől függ, tehát a tank képességeiről sokat elárul. Jobban jársz akkor ha gyűjtögetsz még egy kcisit és veszel egy drágábbat. Hidd el, csak jót akarunk, és az itt lévő jobb stattal rendelkezők nagyrésze is azt fogja mondani hogy mást válassz, és én is csatlakozok hozzájuk.

Nos igen nincs nagy elvárás...de van olyan ember aki ezt se tudja teljesíteni. Triviális gyenge pontok? Nos nem kell hagyni, hogy eltaláljanak. Nem a mező közpén kell áldogálni és várni a sült galambot. Jó aláírom egy FCM vagy T34 használata sokkal egyszerűbb (teszt szerver tapasztalat) de ez se használhatatlan.
Ha valaki képes megtanulni ezt a tankot használni (nekem is kellett hozzá 250-300 csata mire ráéreztem igazán) akkor megkajálja reggelire a mind a T34-est mind az FCM-et de megkockáztatom, hogy az IS-6-ot is ami azért elég kemény tank.

van fcm-em, kipróbálhatjuk gyakorlóban ki kajál meg kit

Természetesen én titeket, ha nem hagyjátok abba B)

10 éve 6 napja #149932 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Az FCM és IS6 megkajálását azért megnézném

Az IS-6 eddig soha sem jelentett problémát nekem az SP-vel. Betöltöm a prém lőszert és szervusz IS-6. Jó ha egyszer sikerül neki eltalálni a kupolámat a fantasztikusan pontos ágyújával. FCM-hez még nem volt szerencsém 1vs1-ben.

10 éve 6 napja #149933 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Köszi!

van fcm-em, kipróbálhatjuk gyakorlóban ki kajál meg kit

Természetesen én titeket, ha nem hagyjátok abba B)

Atán jön egy hardcore arta palyer, ő meg kikattant tlged:DD

10 éve 6 napja #149935 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Feladtátok a leckét. Mostanában szeretnék venni valamilyen VIII-as prem. tankot. 112, T34, IS6 megvan. FCM nem kell. Én is az SP-t néztem ki, mert azt tapasztalom, hogy tud kellemetlen ellenfél lenni. A másik jelölt a T54 First Prototyp. Ebből még viszonylag kevés van, de úgy látom jól pattint. De félek a gyenge átütésű cseresznyemag köpködőtől. Ezért nem játszom ma már a Panther M10-el. / Első prem tankként nagyon boldog voltam vele, ma már az őrületbe kerget. /
Legénység képzése nem szempont. A kredit hozam annál inkáb. Úgy látom az SP megosztja a társaságot. TD, német tank szintén nem kell - tele vagyok velük. Most mi légyen?

10 éve 6 napja #149938 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Feladtátok a leckét. Mostanában szeretnék venni valamilyen VIII-as prem. tankot. 112, T34, IS6 megvan. FCM nem kell. Én is az SP-t néztem ki, mert azt tapasztalom, hogy tud kellemetlen ellenfél lenni. A másik jelölt a T54 First Prototyp. Ebből még viszonylag kevés van, de úgy látom jól pattint. De félek a gyenge átütésű cseresznyemag köpködőtől. Ezért nem játszom ma már a Panther M10-el. / Első prem tankként nagyon boldog voltam vele, ma már az őrületbe kerget. /
Legénység képzése nem szempont. A kredit hozam annál inkáb. Úgy látom az SP megosztja a társaságot. TD, német tank szintén nem kell - tele vagyok velük. Most mi légyen?

SP nem alkalmas credit farmolásra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

10 éve 6 napja #149940 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Jaj!

10 éve 6 napja #149942 Írta: GybsonTyphoon
Megválaszolva: GybsonTyphoon
Kinek hogy!
Ha megtanulod használni,akkor jó az SP.Neke, anno volt,(nerf után)és teljes mértékig meg voltam vele elégedve,jobban keresett mint az IS6.

10 éve 6 napja #149943 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96
Abból ítélve hogy sok SP játékos full goldal tolja. Legalábbis gyakran lőnek. Ma T20-al voltam,de arra sem sajnálta az illető.

10 éve 6 napja - 10 éve 6 napja #149949 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990
Na akkor pár kétkedőnek egy jó kör a szar... akarom mondani Super Pershinggel :D

wotreplays.com/...rshing

10k+ wn8 és majdnem 65k bevétel úgy hogy lőttem goldot is (elfogyott a normál) ezt tier 9-ben. Kicsit FAIL a vége. :D

Mindenki döntse el hogy jó tank-e. :D
Mellékletek:

10 éve 6 napja #149952 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96

Na akkor pár kétkedőnek egy jó kör a szar... akarom mondani Super Pershinggel :D

wotreplays.com/...rshing

10k+ wn8 és majdnem 65k bevétel úgy hogy lőttem goldot is (elfogyott a normál) ezt tier 9-ben. Kicsit FAIL a vége. :D

Mindenki döntse el hogy jó tank-e. :D

Egy fecske nem csinál nyarat. Kb minden tankkal lehet kiemelkedőt alkotni.
Prémium tanknál szerintem az a lényeg,hogy átlagosan mit lehet belőle kihozni.

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 23 órája 8 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 1 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 12 órája 28 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.