Jelenleg 329 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 1 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 10 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 1 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 1 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 1 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 2 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 3 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 3 napja #150416 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Megvettem végül a Panther 8.8-at, ami szerinem egy játékélmény szempontjából unalmas, kredithozam vonatkozásában átlagos tank.

Ezzel teljesen egyet értek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 3 napja #150417 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Többen voltatok kedvesek reagálni korábbi prem. tankvásárlással kapcsolatos hezitálásomra, melynek okán elálltam a Super Pershingtől.
Megvettem végül a Panther 8.8-at, ami szerinem egy játékélmény szempontjából unalmas, kredithozam vonatkozásában átlagos tank.
Mint említettem szüli napi ajándékról volt szó, és nejem nagyvonalúsága lehetővé tette, hogy beálljon a garázsba a T54 First Prototyp is.
Nos ez utóbbiról szinte semmi infó nincs. Cleverlandnak van fenn Yuo Tube on egy videója, melyben lealázza a sárga földig. Kedves, segítő hozzászólásaitok arra ösztönöznek, hogy megosszam veletek első tapasztalataimat.
Nos ne higyjetek Cleverlandnak! Egy dolog a tankok írott paramétere és másik a csatában való viselkedése. Kiba...tt jó járgány. A híresztelésekkel ellentétben nem lassú, nem lomha, kivállóan fordul. Jól forgatva az IS6-ra emlékeztetően pattint. Egyetlen kritika az ágyú átütés-sebzésével kapcsolatban érhetné, de könyörgöm ez egy Med. Senki ne várjon Heavy sebzéseket, viszont a maga helyén teljesen rendben van. Mivel kevés van belőle, az ellenfelek azt sem tudják hol kell lőni. Jól keres, igen kellemes csalódás.

Most fogják buffolni:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

10 éve 3 napja #150420 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Akkor mégjobb lesz.

10 éve 3 napja #150421 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96

Többen voltatok kedvesek reagálni korábbi prem. tankvásárlással kapcsolatos hezitálásomra, melynek okán elálltam a Super Pershingtől.
Mint említettem szüli napi ajándékról volt szó, és nejem nagyvonalúsága lehetővé tette, hogy beálljon a garázsba a T54 First Prototyp is.
Nos ez utóbbiról szinte semmi infó nincs. Cleverlandnak van fenn Yuo Tube on egy videója, melyben lealázza a sárga földig. Kedves, segítő hozzászólásaitok arra ösztönöznek, hogy megosszam veletek első tapasztalataimat.
Nos ne higyjetek Cleverlandnak! Egy dolog a tankok írott paramétere és másik a csatában való viselkedése. Kiba...tt jó járgány. A híresztelésekkel ellentétben nem lassú, nem lomha, kivállóan fordul. Jól forgatva az IS6-ra emlékeztetően pattint. Egyetlen kritika az ágyú átütés-sebzésével kapcsolatban érhetné, de könyörgöm ez egy Med. Senki ne várjon Heavy sebzéseket, viszont a maga helyén teljesen rendben van. Mivel kevés van belőle, az ellenfelek azt sem tudják hol kell lőni. Jól keres, igen kellemes csalódás.

Most fogják buffolni:D

Van róla bővebb információ,vagy konkrét adat?

10 éve 3 napja #150423 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
- T-54 Prototype (premium): D-10TK accuracy buffed from 0,38 to 0,36, reload buffed from 8,1s to 8s, aimtime buffed from 2,6s to 2,4s

ritastatusrepor...s.html

de ez még csak supertest adat szóval nem biztos hogy ez eljut a rendes szerverekre is.

10 éve 2 napja - 10 éve 2 napja #150568 Írta: MrWolfiee
Megválaszolva: MrWolfiee
Légyszi segítsetek már dönteni: CDC, vagy Löwe? Esetleg még a T54 first prototype is érdekelne, de sajnos csak egy állhat be a garázsomba a háromból... Első sorban a tulajok tanácsait, válaszait várnám!

Előre is köszi!

10 éve 2 napja #150576 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Légyszi segítsetek már dönteni: CDC, vagy Löwe? Esetleg még a T54 first prototype is érdekelne, de sajnos csak egy állhat be a garázsomba a háromból... Első sorban a tulajok tanácsait, válaszait várnám!

Előre is köszi!

Miért Löwe vagy CDC? Nem vagy ott sem a német sem a Francia nehéz ágon....Miért pont ez a kettő? Most nem kötekedek, hanem érdeklődöm.(..Nekem amúgy van mind a kettő...)

10 éve 2 napja #150600 Írta: Jacc80
Megválaszolva: Jacc80

Előre is köszi!

Miért Löwe vagy CDC? Nem vagy ott sem a német sem a Francia nehéz ágon....Miért pont ez a kettő? Most nem kötekedek, hanem érdeklődöm.(..Nekem amúgy van mind a kettő...)

Szia Löwe-ről tudok nyilatkozni mert az benn áll a garázsban.
Nagyon jó ágyu, pontos jó átütés.
Jól lehet vele keresni.
A pozitivumok kb ennyi volt.

Ezzel szemben lassú.
Ha a hullján találatot kapsz 80% hogy megy a motor és akkor még egy T95 is legyorsulja.
T8-ig a puding tornya tud pattintan de felette már nem lehet rá alapozni.

Ha ma kéne döntenem biztos hogy mást választanék.
Bár nem volt még lehetőségem kipróbálni, de valószínű T-54prot-ot...

CDC-ről is jókat olvastam, de abban nem tudok nyilatkozni...

Üdv.

Jacc

10 éve 2 napja #150616 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Előre is köszi!

Nekem Löwe és CDC van meg a háromból. Ha Löwe-nyi pénzed van akkor vegyél FCM-et :D
Tier Limites és jól keres (ki tudja meddig árulják még). A Löwe-nek is jó ágyúja van, de annyira nem pattint, mint az SP vagy az IS-6, ellenben nagyon lassú. Jobb csapattal futhatsz a sebzés után, ha egyedül hagynak pedig addig élsz, amíg nem rohannak le.
CDC-vel élvezet a játék, amíg tágas pályákra tesz és tudsz távolságot tartani, illetve nem szed ki egy lövésből az arty.

10 éve 2 napja #150685 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96
Én ma vettem meg az FCM-et. Sokáig T34-et akartam,de aztán meggondoltam magamat.
Szerintem jó választás volt. Elég jó ágyúja van,pontos,gyorsan szűkül,tier limites,gyors.
Hátránya,hogy kevés a páncél,de azért abban a néhány csatában sikerült blokkolni IS-3 lövést is,szóval néha szerintem képes elnyelni lövedéket.
A tank egy nehéz tank,med hibrid. Camo-ja sajnos rossz.
1. csatában lőszerrekesz,megjavít,következő ismét lőszerrekesz,3. lövés robbant.
Biztonságos elhelyezés kelleni fog,bár úgy gondolom,hogy elég extrém eset volt ez,és lehet a tomato rng megtámogatta az ellenfelet.

Szóval a tankot inkább támogatóként kell használni. Sajátos stílusa van neki,amire rá kell érezni. De ha ez megvan,akkor elég jól hozza a pénzt,főleg ha prémiumod is van (nekem nem telik rá diákként).

CDC szintén jó tank,de páncélja nincs,ezért minden átviszi,és arty is maxot lő beléd.
Löwe lassú tank,és a mostani játék menetben elég hátrányos ez,mert ahogy mondták már futni kell a sebzés után. Velem is volt már olyan pl T-150-el,hogy volt 2 lövésem,és utána már nem találkoztam semmivel.

T54 proto nem túl gyors,nem rossz páncél,kicsi átütés. Tier limites tanként nem lenne rossz. így igényel goldot. Prémium fiók nélkül nem egy jó farm tank lehet szerintem.

Bármit is választasz,mindegyiknek van előnye és hátránya. Jelenleg az FCM,T34,CDC hozza a legtöbb pénzt a megvásárolható prémiumok közül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: siposbalint0

10 éve 2 napja #150686 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Én ma vettem meg az FCM-et. Sokáig T34-et akartam,de aztán meggondoltam magamat.
Szerintem jó választás volt. Elég jó ágyúja van,pontos,gyorsan szűkül,tier limites,gyors.
Hátránya,hogy kevés a páncél,de azért abban a néhány csatában sikerült blokkolni IS-3 lövést is,szóval néha szerintem képes elnyelni lövedéket.
A tank egy nehéz tank,med hibrid. Camo-ja sajnos rossz.
1. csatában lőszerrekesz,megjavít,következő ismét lőszerrekesz,3. lövés robbant.
Biztonságos elhelyezés kelleni fog,bár úgy gondolom,hogy elég extrém eset volt ez,és lehet a tomato rng megtámogatta az ellenfelet.

Szóval a tankot inkább támogatóként kell használni. Sajátos stílusa van neki,amire rá kell érezni. De ha ez megvan,akkor elég jól hozza a pénzt,főleg ha prémiumod is van (nekem nem telik rá diákként).

CDC szintén jó tank,de páncélja nincs,ezért minden átviszi,és arty is maxot lő beléd.
Löwe lassú tank,és a mostani játék menetben elég hátrányos ez,mert ahogy mondták már futni kell a sebzés után. Velem is volt már olyan pl T-150-el,hogy volt 2 lövésem,és utána már nem találkoztam semmivel.

T54 proto nem túl gyors,nem rossz páncél,kicsi átütés. Tier limites tanként nem lenne rossz. így igényel goldot. Prémium fiók nélkül nem egy jó farm tank lehet szerintem.

Bármit is választasz,mindegyiknek van előnye és hátránya. Jelenleg az FCM,T34,CDC hozza a legtöbb pénzt a megvásárolható prémiumok közül.

Panther 88 is jól hoz. Pontos, jó átütés, egyáltalán nem kell bele gold.

10 éve 2 napja #150689 Írta: Káposztaarcú
Megválaszolva: Káposztaarcú
ez a kanonenjagdpanzer szar? alíg látni belőle pedig időlimites a vásárlása.

10 éve 2 napja #150691 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

ez a kanonenjagdpanzer szar? alíg látni belőle pedig időlimites a vásárlása.

Inkább nem annyira jó, mint az E-25.

10 éve 2 napja #150692 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Kb egy RU td-ként. Legénység húzásra nem igazán alkalmas (régi td ág felsős tankjaihoz nem jó, csak az új ággal kompatibilis).

10 éve 2 napja #150696 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Előre is köszi!

Nem látod milyen jól néz ki? ÉN is azért vettem meg az STB-1-et mert távirányítós autó :woohoo:

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 21 órája 25 perce ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 23 órája 38 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 10 órája 45 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 1 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.