Tegnap megvettem a KJpzt, nem rossz az, olyan, mint egy torony nélküli Ru. Szerintem T10-ben úgyis kell használni, spottolni kell vele, T8-9ben meg TD-nek, ott pedig TD-ként is jó.
Azért az, hogy 5 mp-ként lő és iszonyat gyors (gyorsab,b mint a legtöbb med) használhatóvá teszi, de semmiképpen sem a szokásos TD harc modorra, kezdőknek nem ajánlom.
Ugye a tier limites nyolcas prémek nem látnak tízest, végül is ebből indult ki a gondolat.
Igen, ebben teljesen igazad van.
Közben bevillant egy emlék, hogy egyszer összetűzésbe keveredtem Karelia-n egy BC-25-el Ru251-ben ülve. Már nem volt full hp-n, de egyet, vagy kettőt belém lőtt és akkor látom, hogy megfordul és megpróbál elmenekülni. Háhháh, barátocskám, véged van, töltesz, mivel nekem is van BC tudom hogy az 40 sec körül van, és azért merész dolog azt hinni, hogy a BC lehagy egy RU-t.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71, Camper03
Tegnap megvettem a KJpzt, nem rossz az, olyan, mint egy torony nélküli Ru. Szerintem T10-ben úgyis kell használni, spottolni kell vele, T8-9ben meg TD-nek, ott pedig TD-ként is jó.
Azért az, hogy 5 mp-ként lő és iszonyat gyors (gyorsab,b mint a legtöbb med) használhatóvá teszi, de semmiképpen sem a szokásos TD harc modorra, kezdőknek nem ajánlom.
Szia!
Írtam privátban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bicsek86
Adott egy tank, amit kb 1 éve meg szeretnék venni (OdinHUN tankelemzése meghozta az étvágyamat rá)... No de 15.000 Ft-ért... Háááát?!?
Gyakorlat nyelvére lefordítva vegyél 6-7 hónap prémiumot, s akkor megkapod ezt a tankot ajándékba. Ha amúgy is venne valaki, akkor ez tök jó vétel. Érdmes kivárni, h a fél éves prém le legyen akciózva, úgy simán kijön 7 hónap is belőle.
Jól néz ki a kicsike csak a felség jelzés nem tetszik rajta!
Karika azt írta a WoT fórum Magyar tankok rovatában, hogy lehetséges, hogy ezek az ultra HD render képek külön készültek és még nem végleges se a színezés, se a felségjelzés. (Karika, javíts ki kérlek ha rosszul mondtam )
https://tanks.gg/tank/chi-se