Sziasztok, csak annyi lenne a kérdésem, hogy a holnapi léárazások alkalmával a Dicker Max-ot, vagy a SU-100Y-t érdemesebb e megvenni? A válaszotokat előre is köszönöm.
Szia, nekem egyik sincs, de szerintem su100y nagyobb funnak ígérkezik, és még tier8ban is kemény
T 34-en elbuheráltak valamit az utóbbi időben ?
elég nevetségeseket lövők mostanság vele.
most is sikerült 2x lánctalpat lőni egy is-en sebzés helyett + 2x T28htc-n ráadásul oldalról telibe.
Sziasztok, csak annyi lenne a kérdésem, hogy a holnapi léárazások alkalmával a Dicker Max-ot, vagy a SU-100Y-t érdemesebb e megvenni? A válaszotokat előre is köszönöm.
Hali, nekem áll egy Su100Y a garázsban és jelenleg a kedvenc tankom. Élég jól lehet vele keresni, viszont játszani...hmmm...elég nehéz vele. Fel kell készülni hogy ha egyszer fedezék nélkül észrevettek ott vége a dalnak.
Bazi nagyokat puffogtat mindenbe! És igen a T8 heavyktől sem jön zavarba.
Egyébként az álcája emeletes ház létére egész korrekt, mindaddig amíg nem lősz egyet.
Rárohanni csak olyan tankokra szabad amik egylövésesek, vagy ha már minden mindegy.
Keresni vele egy rosszabb körben is lehet. 3-4-(5) találat (1000-1500 sebzés) már prém fiók nélkül is 20-25 ezret hoz a konyhára.
A D-maxal csak a teszt szerón volt szerencsém ismerkedni, jó régen. A St-Emil kistesója. Mivel az Emil az egyik legelcseszettebb valami ebben a játékban, én pl ezért döntöttem a Su mellett.
Hali, a status report blogon megjelent egy ilyen hír még előző jún.28-án:
- AMX 13 57 might be soon back on sale, it will be a limited time bundle
Az lenne a kérdés, hogy mivel ezek orosz infók fordításai (vagy esetleg EU-s infók?? nem tudom:)), mennyire lehet rá számítani? Mert akkor megvárnám, így utólag nagyon megtetszett a tank.
T 34-en elbuheráltak valamit az utóbbi időben ?
elég nevetségeseket lövők mostanság vele.
most is sikerült 2x lánctalpat lőni egy is-en sebzés helyett + 2x T28htc-n ráadásul oldalról telibe.
Üdv!
Lapozz vissza a 328. oldalra, ott páran leírtuk a véleményünket róla.
ez alapjan nem rossz, 0.3 potnossag eleg barati, dpm is jo lesz,
sebessege kb patton.
Sok fog mulni az agyu soft statjain. Ha kozelit a patton + orosz lezerekhez akkor nagyon jo lesz ez a tank.
Last edit: 10 éve 2 hónapja by gmaster0o0.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GregoryEgo
Érdeklődnék, hogy szerintetek a küldetésért megszerezhető FV4202(P), mekkora valószínűséggel lesz benne a 9.9-be?
Azért kérdezem mert 100.000xp szükséges az FV4202-höz, a finshbe nem szívesen maradnék le róla, tudom lehet ha nem lesz nagy durranás, de én bizakodó vagyok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek a küldetésért megszerezhető FV4202(P), mekkora valószínűséggel lesz benne a 9.9-be?
Azért kérdezem mert 100.000xp szükséges az FV4202-höz, a finshbe nem szívesen maradnék le róla, tudom lehet ha nem lesz nagy durranás, de én bizakodó vagyok!
szerintem nem egybol patch valtasnal jon be.
de nem is tudom mikor lesz patch valtas.
szerintem rakogasast azert az xp-t a tankba.
fv is nagyon jo kis tankocska, mindenkeppen erdemes kiprobalnod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MinionFlash
erre gondoltal?
Centurion Action X got buffed on the supertest. Changes:
- maximum speed buffed from 45 to 53 km/h
- turret traverse buffed from 40 to 48 deg/s
- terrain resistance buffed from 0,7/0,8/1,6 to 0,6/0,7/1,5
- slightly nerfed accuracy on the move (stabilization)
https://tanks.gg/tank/chi-se