Sziasztok!
Japán prémium 8-as nehéz tank nyomaira bukkantam!
A frontline módhoz nézegetem, hogy milyen tankkal lesz érdemes játszanom, és a tanks.gg oldalon találtam két számomra ismeretlen tankot:
A japánnak egyelőre nincs neve: tanks.gg/tank/n...000001
A Japán ára 10700 arany, míg az orosz 100 arany, így ez lehet, hogy csak később kerül még játékba, vagy jutalom lesz?
Az ázsiai szerveren meg talán a Wot:Blitz-ben van ez a tank, aminek konkrétan az a neve, hogy "Nameless". Az EU szerverre nem tervezik behozni, mert ez egy mesebeli tank, ami egy japán videójátékban szerepelt, amiből képregény és rajzfilm is készült.
AMX M4 MLE.49 liberté trikolór festésének eltávolítását lehet-e kérni a wg- től? És hogyan? Köszönöm..
Lehet, úgy emlékszem. Kérd meg a WoT Player Supportot.
"Dear WG,
Please replace my AMX-M4-49 LIBERTÉ to the STANDARD version. (Like theT26E5 Patriot tank to the standard version recently.)
I find this blue-white-red paint job rather clownish, to be honest: this tank does not deserves it.
Thanks in advance."
Azaz Contact Support,
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Sziasztok, gondoltam, hogy kellene egy 8-as prémium könnyűtank, amit talán a Frontline módban is használni tudnék, a most induló maratonban megszerezhető kerekes nem igazán érdekel, nincs kedvem mérgezett egérként, 80 km/h-val rohangálni a pályán, mert annak szinte semmi látótávja nincs, tehát marad a sebesség és az aktív felderítés vele. Néztem az amcsi T92-öt, nem látok róla elemzést, de az adatai alapján nekem nem tűnik rossznak, a lövege nagyjából a standard 8-as könnyű tankok szintjét hozza, a löveg kezelhetősége sem tűnik rossznak, a sebessége kicsit kisebb, mint a többié, de a látótáv és az álca jobb. Most az újonc program keretében választható a tank, tehát elvileg nem kerül pénzbe és a jelenlegi jutalom tankok közül egyik sem igazán mozgatja meg a fantáziám. Olyan valaki véleményére lennék kíváncsi, akinek megvan és többet játszott vele. Köszönöm
Sziasztok, gondoltam, hogy kellene egy 8-as prémium könnyűtank, amit talán a Frontline módban is használni tudnék, a most induló maratonban megszerezhető kerekes nem igazán érdekel, nincs kedvem mérgezett egérként, 80 km/h-val rohangálni a pályán, mert annak szinte semmi látótávja nincs, tehát marad a sebesség és az aktív felderítés vele. Néztem az amcsi T92-öt, nem látok róla elemzést, de az adatai alapján nekem nem tűnik rossznak, a lövege nagyjából a standard 8-as könnyű tankok szintjét hozza, a löveg kezelhetősége sem tűnik rossznak, a sebessége kicsit kisebb, mint a többié, de a látótáv és az álca jobb. Most az újonc program keretében választható a tank, tehát elvileg nem kerül pénzbe és a jelenlegi jutalom tankok közül egyik sem igazán mozgatja meg a fantáziám. Olyan valaki véleményére lennék kíváncsi, akinek megvan és többet játszott vele. Köszönöm
Ha nem csak a T92 játszik, akkor az LT-432-t átgondolnám a helyedben. A T100 light a legjobb T10-es könnyű tank, ezért ideális a legénységképzéshez. Jól tud pattintani, jó a camoja, jóval nehezebb (tehát rammolni is érdemes vele a könnyű lightokat), gyorsabb, a HE lövedék nem sebzi bele a maxot. Alacsonyabb ugyan a látótávja, de felpimpelve 450 m felett van így is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: simron78
Ha nem csak a T92 játszik, akkor az LT-432-t átgondolnám a helyedben. A T100 light a legjobb T10-es könnyű tank, ezért ideális a legénységképzéshez. Jól tud pattintani, jó a camoja, jóval nehezebb (tehát rammolni is érdemes vele a könnyű lightokat), gyorsabb, a HE lövedék nem sebzi bele a maxot. Alacsonyabb ugyan a látótávja, de felpimpelve 450 m felett van így is.
Igen tudom, hogy az jó kis tank, sokszor tört már borsot az orrom alá, hihetetlenül alacsony és hihetetlenül pattogós, és ebből következően hihetetlenül fel tudott idegesíteni A T92-ön csak azért gondolkoztam el, mert most az újonc képzés keretében ingyen megszerezhető, az LT-432 pedig csak pénzért (még aranyért sem, abban meg biztos vagyok, hogy az LT-432 az újonc képzés következő szakaszaiba sem fog bekerülni ingyen megszerezhetőként, mert annyira jó), eddig nem merült fel a T92, sőt prémium könnyű tank sem, csak a frontline-on eszméletlenül jól kerestek a prémium tankok és gondoltam nem ártana egy könnyű arra a módra. Köszönöm a tippet.
Szia. Kibéreltem a t92-t hét napra. Volt hozzá skilles legénységem is. Álcája szuper, látótáv is. A prém lőszer 5600 kredit sajnos. És ha nem lövik a spotot, muszáj vagy hozzányúlni. Végül emiatt nem vettem meg. Aztán berakták pár napra az lt-432-t. Azt vettem meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: simron78
Köszönöm a segítséget, akkor lehet kimarad a T92, és talán a prémium könnyű tank is, vagy talán majd az LT-432 valami nagy akcióban.
Nem lebeszélni akarlak róla. Orosz youtuberek kezében például jól muzsikál. Flaconarius, G1deon kifejezetten könnyű tankokkal operál. Nézz be a csatornájukra.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...