Hali !
Tudna valaki segíteni ? Nagyon régóta szeretnék egy ELC EVEN 90-et. Állítólag hamarosan kijön. QuickyBaby állítólag már ment vele és kilőtt egy Gold Type 59-et. Milyen az a tank? Lesz olyan jó mint a T92 vagy a romabulldog?
Váááóó... nem mondod! Nem is akárki, a nagy Kvikibébi kilőtt vele egy igazi szipi-szupi G O L D type 59-et? Aszta' !!!! Akkor ez az Elc ez tutkerájos cucc!
Én láttam a streamet és QB valóban pont az első csatájában egyből egy golden Type 59-et lőtt ki. Érzelmileg természetesen a helyszínen el is élvezett. Utána nemsokkal majdnem kiszedett egy alpin tigert. Igaz hogy QB lehordta a tankot, de valami skillezetlen legényekkel felszerelés nélkül ment és úgy is 1500-2700-as köröket ment. Azért skillesen, felszerelésekkel gyorsabban szűkül. Szerintem jó lesz ez a tank, hisz roppant pici, azaz nehéz eltaláni és a löveg a tornya tetején lesz, ha kidugja nincs is mit lőni és emellett nagyon gyors is lesz 70-el megy azt hiszem ?
Akkor legyünk tárgyilagosak: 660 sebzéses tárral, még ha mindhárom lövésre +25% RNG-t kapott is, elég kivéreztetett Type 59-nek és Alpen Tigernek kellett lennie (a videó ugyan csak golden 95-ös kivégzését mutatja, amit az oldalába küldött lövéssel intézett el, 195 hp-vel az utolsó hp-it szedte le róla).
Itt van QB legjobb köre saját bevallása szerint: 3k sebzés, 2.7k support.
Azért látványos, hogy a 3x220-as tár és a közel fél perces újratárazási idővel azért milyen lassan pereg az idő, amikor 1v1 kellene lehápézni bármit, de az kétségtelen, hogy valószínűleg akik a régi ELC AMX-ben szerették a trollfaktort, azoknak ez is be fog jönni. Ezzel együtt ahogy a többség azzal is pocsékul játszott, nem kell nagyon vátesznek lenni ahhoz, hogy a többség ebben sem lesz képes értékelhetőt teljesíteni, QB pedig, ahogy már mások is megjegyezték, a legszörnyűbb nyolcas prémiumnak nevezte.
Köszi Káosz, hogy betetted a csatát.
Nem lehet az, hogy mégiscsak jó lesz a tank? Olyan pirinyó hogy aligtudják eltalálni és brutálgyors. Ebben rejlik az ereje. El tudok képzelni olyan játékstílust, hogy szlalomozok a pályán és mert picuri vagyok, nem találnak el, olyan mintha több HP-mlenne, közben ha valakit megtalálok rátárazok ugye 3 lövést majd elfutok. Egy amx nem igen tud elfutni, mert nagy meg a cigánybulldog is, de ezt nemigen lövik be, mert még gyors is.
Arra akarok kilyukadni, hogy lehet-e benne rejtett potenciál, amitől valójában ez OP vagy csak egy kiemelkedő tank lesz?
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#263696Írta: _OldFirehand_
Megválaszolva: _OldFirehand_
Én a helyedben vennék 25-35 ládát, és reménykednék Csupa jó tankokat lehet nyitni a dobozokból, ha esetleg meg nem jönne össze egy sem, a kapott goldból kínai td-t vennék
Szerk: bocs, rossz helyre írtam, máshova szántam .D
Nem lehet az, hogy mégiscsak jó lesz a tank? Olyan pirinyó hogy aligtudják eltalálni és brutálgyors. Ebben rejlik az ereje. El tudok képzelni olyan játékstílust, hogy szlalomozok a pályán és mert picuri vagyok, nem találnak el, olyan mintha több HP-mlenne, közben ha valakit megtalálok rátárazok ugye 3 lövést majd elfutok. Egy amx nem igen tud elfutni, mert nagy meg a cigánybulldog is, de ezt nemigen lövik be, mert még gyors is.
Arra akarok kilyukadni, hogy lehet-e benne rejtett potenciál, amitől valójában ez OP vagy csak egy kiemelkedő tank lesz?
Nézd az ötös ELC AMX-vel mondjuk az átlag 250 sebzést tud ki tolni. Én úgy saccolom, hogy ezzel a tankkal valahol 6-700 körül, de azon se lepődnék meg, ha csak 4-500 körül, azaz a többség max egy tárat tud majd kitolni és még azzal se fog mindig sebezni. Ne legyen igazam, de szerintem egy nyolcas tankhoz képest hulla gyenge lesz vele a többség. Persze, lesz egy réteg, amelyik írtózatosan jól fog menni vele, meg lesz egy réteg, aki írtózatosan fogja élvezni, és a kettőnek még lesz egy közös metszete is, de a többség, aki ész nélkül megveszi, anélkül, hogy a sima táras franciákkal jól játszana, azok ezzel még rosszabbul fognak játszani. Egyszerűen az átlag figyelembe vételével a túlnyomó többség egyik francia tárassal se tud egy tárnyi potenciális sebzést sem kitolni, ami itt azért elég kevéske lesz. Persze ezt majd felfelé fogja húzni, hogy akinek megy majd vele, azoknak nem lesz gond az átlag 1,5-2k sebzés + support sem.
szerintem meg simán befog ütni,mint ahogy a t92 is beüt.
számomra néha még irreális is ,amit alaplöszerrel is bevisz 1-2 10-es tankra.
de gondolom ennél is lényeges lesz,hogy mennyivel suhan a löszer.
rra akarok kilyukadni, hogy lehet-e benne rejtett potenciál, amitől valójában ez OP vagy csak egy kiemelkedő tank lesz?
Ha szereted a lightokat,és tudod,hogyan kell velük játszani,akkor valszeg érdemes megvenned.De a lövege az siralmas a töltés-és célzásidővel egyetemben.Na meg ahogy a lövedék repül,azt a KV-2-es is megirigyelné.Talán a DPM állapota elfogadható lenne,ha az ágyú statjai jobbak lennének.De az biztos,hogy a nyílt pályán tud trollkodni a camoja miatt.
szerintem meg simán befog ütni,mint ahogy a t92 is beüt.
számomra néha még irreális is ,amit alaplöszerrel is bevisz 1-2 10-es tankra.
de gondolom ennél is lényeges lesz,hogy mennyivel suhan a löszer.
Nem az átütésről beszélek. Egy könnyű tanknak nem is feltétlenül adnék ennél nagyobb átütést, bár megfordítva a játékosok felének jobb lenne, ha nem játszana könnyű tankkal úgy általában, nem csak majd ezzel. De mondjuk baromira nem mindegy a célzásidő: a többség fel sem fogja fogni, hogy nem szűkül olyan gyorsan, mint amit igényel a táron belüli töltés idő, a 3.84x-es lövés utáni szórással pedig, ha azonnal puffogtatni fog valaki, ahogy betölt a következő lövedék, akkor sanszos, hogy 3-ból max. 2 lövés fog egyáltalán betalálni (gyenge pontról meg ne beszéljünk).
A T92 azért jó példa, ha már felhoztad, mert a "nemlétező átlag gamer" 684 átlagsebzést hoz vele. Szerintem ezzel a tárassal meg még kevesebbet fog. Alapban a táras tankokhoz annyira nincs érzéke a játékosok közel felének, hogy eleve elvérzik még az első tár kidurrogtatása közben, vagy ha az még megússza "lehápézással", akkor bevégzi az újratárazás közben.
Last edit: 7 éve 8 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: johnredford
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek, milyen közepes prémium tankot érdemes meg venni???
ravióli meg a lorr 40 azt mondják jó,nekem fv van az szódával elmegy.tier 7-ben szigorúan panther m10.de alapvetően nem vennék közepes tankot prémiumban max ha kell legénység,farmolásra sokkal jobb mondjuk egy td vagy nehéz tank.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...