Sziasztok!
Kaptam egy 20%-os kupont, és kacérkodom a gondolattal, hogy vennék egy prémium tankot.
6-os tankjaim vannak eddig.
Érdemes tier 8 felé kacsingatnom? Vagy 6-osból nézzek valamit?
Most ezekkel játszom leggyakrabban:
AMX ELC bis
AMX 12t (AMX 13 75 kifejlesztve)
G1 R (ARL 44 kifejlesztve)
T-34
Matilda BP
Churchill III
Churchill VII
Strv m/42 (Strv 74 kifejlesztve)
Ikv 65 Alt II
Ezeken gondlokodtam:
Löwe (for fun)
FCM 50t (ezzel lehetne a francia nehezekhez húzni a legénységet?)
Primo Victoria (a svédekhez)
Panther 8.8 (for fun)
Pudel (?)
Köszi!
Szia!
- Tier 8-assal általában jobban lehet keresni, mint Tier 6-ossal
- Szerintem olyan tankot ne vegyél aminél a normál ágat nem húzod (Löwe-nél pl. német heavy).
Ha ez nem zavar, akkor bármelyik friss Prémium érdelkes lehet. mint a Primo, vagy a kínai TD ha nem várod meg a ritka tankokat.
Ha francia táras ágat végig akarod húzni, akkor várj egy Lorain-re vagy heavy-knél talán a nagy AMX-re, mert sajnos az FCM kiesik a jelenlegi meta-ból. Nagy, nincs kamója és a szél is átfújja. Akkor volt igazán jó, amikor sokat volt top tier, ami jelenlegi MM-rel ritka, nem is sokat látni belőle.
Sajnos csak időszakosan kaphatóak
- Löwe szerintem jó, goldért is kapható a legutóbbi buff óta jól használható, mert a páncélja megbízhatóbb lett (ágyúja korábban is jó volt)
TIPP:
Ha nem tudsz most dönteni, esetleg még akarsz spórolni, vegyél a kuponon goldot és várd meg a következő leárazást (15% tier 8, 30% tier 5-7) én is így vettem meg az Strv TD-t.
Igy csak azokat a tankokat tudod megvenni, amit a játékon belül látsz goldért a tech-tree-ben.
Edit: legjobb körök a wotreplays-en credit szempontból a patch után:
wotreplays.com/....desc/
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...