T34-et szeretem, de sz@r vagyok vele. Azonnal kinyírnak. Nekem lassan fordul a test és a torony. A lassú töltésidővel már megbékéltem. Persze jól oda lehet verni vele, de nem tudom eredményesen hajtani. Nem ad sikerélményt, így hanyagolom. T32-be és a majdani M103-ba már kiképeztem vele a legényeket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete#250212Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Kérdés: felnyaltam a 20%-os kupont a "levisóstó" medálért, vettem egy type64-et.
Mivel a szerverek karbantartás alatt vannak, ezért még nem tudtam alaposabban szemügyre venni a garázsban, gondolom sima 50%-os legényekkel jöttek.
A kérdés:
Csigaszem, töltésgyorsító, álcaháló mennyire elterjedt nála? Elég jó az alap látótávja?
Nem az idegbeteg rohangászó spotter szerepér szánom neki, a venti meg a cabrio jellegg miatt nem opció számára.
Kérdés: felnyaltam a 20%-os kupont a "levisóstó" medálért, vettem egy type64-et.
Mivel a szerverek karbantartás alatt vannak, ezért még nem tudtam alaposabban szemügyre venni a garázsban, gondolom sima 50%-os legényekkel jöttek.
A kérdés:
Csigaszem, töltésgyorsító, álcaháló mennyire elterjedt nála? Elég jó az alap látótávja?
Nem az idegbeteg rohangászó spotter szerepér szánom neki, a venti meg a cabrio jellegg miatt nem opció számára.
Nekem töltésgyorsító, stabilizátor, optika volt rajta. Ez nem az a bokorban gubbasztó fajta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: csuzda, 19287d58816f35754c4393db64367f89
8 éve 3 hete#250215Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Töltésgyorsító, periszkóp, álcaháló. Van vele 2129 csatám, és mindig nem untam meg. Nem azt mondom, hogy ez a tuti felszerelés, de nálam ez működik. Így érzem kézre állónak. Kipróbáltam eleje felé több felszerelési opciót is. Neked is javaslom. Aztán majd, jó pár csata után úgy is érzed, hogyan működik a te kezed alatt a legjobban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, paracletos
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete#250219Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Első 6 csata, kemény 304 wn8.
5 vereség.
első csata: kétszer kigyújtottak 3 lövésből szemből
második csata: ammo sérülés, javítom, ammo sérülés
harmadik csata: győzelem, kb 2 lövésem volt
negyedik csata: ammo rack, elszálltam az első 30 másodpercben
ötödik csata: kigyújtottak első lövésből (Elfelejtettem feltölteni, le is égtem)
hatodik csata: ágyúsérülés kétszer, másodjára szétszedtek, mert kutyafülét nem találtam el
Ez egy ritka sz*r tank.
Ráadásul 6-ból 3x tier 8, 2x tier 7 volt, 1x tier 6
T37-el jól ment.
Amx12t-vel amx1375-el talán lilánál rosszabb kört sosem futottam
WZ132 a kedvencem...
első csata: kétszer kigyújtottak 3 lövésből szemből
második csata: ammo sérülés, javítom, ammo sérülés
harmadik csata: győzelem, kb 2 lövésem volt
negyedik csata: ammo rack, elszálltam az első 30 másodpercben
ötödik csata: kigyújtottak első lövésből (Elfelejtettem feltölteni, le is égtem)
hatodik csata: ágyúsérülés kétszer, másodjára szétszedtek, mert kutyafülét nem találtam el
Ez egy ritka sz*r tank.
Ráadásul 6-ból 3x tier 8, 2x tier 7 volt, 1x tier 6
T37-el jól ment.
Amx12t-vel amx1375-el talán lilánál rosszabb kört sosem futottam
WZ132 a kedvencem...
de ez az okádék szutyok f*s... t64...
Jó az, csak szokni kell.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
A kérdés:
Én addig használtam az általad felsorolt dolgokat, míg egy sor álcát és legalább egy helyzetfelismerést ki nem húztam. Kapott festést is. Onnantól felesleges az álcaháló és periszkóp helyett optika is használható mert elég jól lát. Azóta vstab, töltésgyors, optika. Ne add fel a rohangálást szerintem. Én csak bottom tierben passzívkodok. Saját tierjében, vagy lejjebb komoly sebzést lehet összehozni rohangászással is. Négyesek, ötösök ellen totál op, nehézség nélkül lehozza a meccset, gyakran top sebző vagyok olyankor, és csak úgy hullanak a killek. Vétek ezzel az örökös passzivitás.
A kérdés:
Type 64 a T67 és Cromwell B mellet számomra a legjobb tank.
Alapvető hozzá a full álca és 6.érzék. Addig tényleg egy kis fosch...
Utána vérengző vadállat lesz belőle.
Páncél nulla, de ne arra alapozz.
Nekem töltésgyorsító+álcaháló+optika van fent.
Mostanra a BIA is aktív lett kb 70% látótáv növelő skillel.
Ez az egyik prém tank, amit úgy érzek a legjobb vásár volt.
Pontos f@sz@ ágyúja van.
Repesszel játék elején jó abajgatni a spottereket
Type 64 a T67 és Cromwell B mellet számomra a legjobb tank.
Alapvető hozzá a full álca és 6.érzék. Addig tényleg egy kis fosch...
Utána vérengző vadállat lesz belőle.
Páncél nulla, de ne arra alapozz.
Nekem töltésgyorsító+álcaháló+optika van fent.
Mostanra a BIA is aktív lett kb 70% látótáv növelő skillel.
Ez az egyik prém tank, amit úgy érzek a legjobb vásár volt.
Pontos f@sz@ ágyúja van.
Repesszel játék elején jó abajgatni a spottereket
Tpye 64 esetében a töltésgyorsító ténylegesen mennyivel előnyösebb,mint a stabilizátor?Úgy értem,hogy a 0.3 seces gyorsabb töltés,vagy menet közbeni pontosság a fontosabb-jobb?
Tpye 64 esetében a töltésgyorsító ténylegesen mennyivel előnyösebb,mint a stabilizátor?Úgy értem,hogy a 0.3 seces gyorsabb töltés,vagy menet közbeni pontosság a fontosabb-jobb?
0,4-es pontosság mellett a menet közbeni lövés nagyon lutri
Igényli a normális legénységet - amíg az nincs, addig bokorban gunnyasztó töltésgyorsító csigaszem álcaháló... Ha a legénység kifejlődte magát, akkor lehet váltani az aktív töltésgyorsító vstab gukker kombóra szerintem. ( Én nemrég váltottam, no de már hamarosan kész a harmadik skillsor... )
Menet közbeni pontosság: ezzel nem távoli célokra szokott lődözni az ember menet közben ... hanem mikor rámegy az ember a defenderre, és közelről meggoldozza az oldalát meg a hátsóját .. mondjuk egy kuplungégető is kéne még nagyon ...
Az egyik kínai light legénységemet most képeztem át TD-re ... ők is két skillsorral indítják a TD-zést... hála a Type64-nek
Állandó credit hiánnyal küzdök, és mivel nyertem egy 20%-os kupont szeretnék valami credit farm tankot venni.
Amikre gondoltam:
Primo Victoria - van cent-em és jól is játszom vele, legutóbb épp vele volt 5kill-es csatám tier10-be ami után kaptam a kupont.
WG-120-1G-FT - szeretem a TD-ket a Krupp styer megvan és jól megyek vele egyik legjobb tankom
PUDEL – ULTIMATE - gold prém fiók megérné de hát csak tier6
esetleg valami más?
legénység szempontjából Német heavy ágat amerikai med (t69) ágat tehát ezek alapján egyikbe se illik
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...