Jelenleg 83 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 4 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 19 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 19 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237493 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
én aranyba tudom,hogy kapod, annak idején eljátszottuk ezt sokan a JT8.8 -as kóddal,ha emlékeztek,s mindíg aranyat kaptunk

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 5 hónapja #237495 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

én aranyba tudom,hogy kapod, annak idején eljátszottuk ezt sokan a JT8.8 -as kóddal,ha emlékeztek,s mindíg aranyat kaptunk

Kb. az volt az utolsó. A Dicker Max küldetésnél már kredit volt a megváltás. :huh:

8 éve 5 hónapja #237497 Írta: FishTank
Megválaszolva: FishTank

Kb. az volt az utolsó. A Dicker Max küldetésnél már kredit volt a megváltás. :huh:

Igy van most már only credit van B)

8 éve 5 hónapja #237500 Írta: thompyka
Megválaszolva: thompyka

Igy van most már only credit van B)

Novemberben a Toptankers veresenyen nyertem cromwell b-t (ami már megvolt),és goldban kaptam meg az árát.

8 éve 5 hónapja #237502 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_
Álljon meg mindenki.

Ha maraton van és kihúzol egy tankot, ami már megvan, akkor creditért kapod meg az árát, mert nem megvásároltad a tankot, hanem gyakorlatilag ingyen szerezted meg. Ezért ebben az esetben nem jár a gold.

Viszont.

Ha megveszel valamit, ami már megvan, akkor a pénzedért nem creditet fogsz kapni, hanem aranyban kapod meg a tank árát, mert ahogy kezdtem, VETTED és nem ingyen szerezted meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad, HUN_Sector

8 éve 5 hónapja #237505 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
így van

8 éve 5 hónapja #237535 Írta: usatika
Megválaszolva: usatika
köszi a válaszokat. :thx3: ...megléptem az akciót és hála gold jött össz 15000..+ 15 5x szorzós csomag

8 éve 5 hónapja #237623 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
...helló,valaki nézte -e már,hogy az amcsi szerveren van-e lehetőség prémtank becserélése,beszámítása másik prémtankra?...eladnám a xaros t40-et meg lehet a type-t is.....

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237628 Írta: Immp
Megválaszolva: Immp

Az IS-6 kapott nem is olyan régen egy hatalmas bufffot, úgy hívják, hogy Object 252. Sajnos ez a WG legújabb felfogása, hogy a régebbi prémiumtankok leporolása helyett arra ösztönöz, hogy vegyed meg az újabbat, ami mindenben jobb a réginél. Van IS-6om, átérzem a helyzetet, de szerintem az alap átütéssel nincs gond,

A gond a gyenge pontokat sem engedi be ütni ... én hevis vagyok imádom az is-3-at meg a tigriseket stb de 185 átütést azért el várnék egy ilyen tagtól.. meg próbálom meg keresni azt a reaplayt amiben a vk kupoláját goldal sem vittem be 3x .. na ez ami fel cseszett... lehet jó kis csatákat menni vele de ne mond hogy egy lőve vagy egy T26E4 meg klónjai vagy AMX csoda prém hevik ellen eredményes lehet úgy lenni hogy bele őszülsz mire rá szűkülsz.... sajnos a csaták egyre rosszabbak .... tudok vele bánni csatánként le jön átlag 3k lepattanó de mikor szednek szétfele és te meg semmit nem tudsz be ütni akkor kicsit pipa az ember főleg mikor Emillel kerülsz szembe vagy egy amx szpotterral aki rád táraz és te simán le pattansz az oldaláról... még másfél képességüek a srácok nem adom fel remálem jobb lesz!!! am én sem vagyok nagy játékos.... kössz mindenkinek hogy válaszol és hozzá szól :beer2: :beer2:

8 éve 5 hónapja #237658 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Az IS-6 217 mm-es átütését APCR-rel produkálja. A WZ-111 pedig HEAT-tel üt(ne) át 250 mm-et.

Na most ha az ember kínai prémben ülve közelharcol egy IS-családtaggal akkor ez kurva nagy szívás: ugye ilyenkor az ember egyből nyúl a kettes gomb után, mert szemből átlőni 175 pennel kis esély van. De közben lehet egymás mellé keveredünk. És ekkor jön az, hogy a kínai tank HEAT-jével nem igazán tudom oldalról átlőni a ruszki IS-családtagokat ... kenhetem a hajamra az elvi 250-es HEAT átütést, mivel orosz IS-3, IS-5, IS-6, T-10, STI oldalt üregpáncélt tart... Ok, van olyan rész raktuk amit elvileg be tudok lőni, de tudni kell hol, és oda azért célozni is kell ... és ugye mozog is a nyavalyás, meg hát a kínai ágyú az még az orosznál is összevisszábban lő...

( Amúgy a Defender a kivétel: neki nix oldalt üreges páncélja... :D )

Tegyük hozzá: 110 APRC-je viszi mindegyik oldalát mint kés a vajat - no de az nem is prém meg nem is tierlimites...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Scanmen

8 éve 5 hónapja #237661 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

Az IS-6 217 mm-es átütését APCR-rel produkálja. A WZ-111 pedig HEAT-tel üt(ne) át 250 mm-et.

Na most ha az ember kínai prémben ülve közelharcol egy IS-családtaggal akkor ez kurva nagy szívás: ugye ilyenkor az ember egyből nyúl a kettes gomb után, mert szemből átlőni 175 pennel kis esély van. De közben lehet egymás mellé keveredünk. És ekkor jön az, hogy a kínai tank HEAT-jével nem igazán tudom oldalról átlőni a ruszki IS-családtagokat ... kenhetem a hajamra az elvi 250-es HEAT átütést, mivel orosz IS-3, IS-5, IS-6, T-10, STI oldalt üregpáncélt tart... Ok, van olyan rész raktuk amit elvileg be tudok lőni, de tudni kell hol, és oda azért célozni is kell ... és ugye mozog is a nyavalyás, meg hát a kínai ágyú az még az orosznál is összevisszábban lő...

( Amúgy a Defender a kivétel: neki nix oldalt üreges páncélja... :D )

Tegyük hozzá: 110 APRC-je viszi mindegyik oldalát mint kés a vajat - no de az nem is prém meg nem is tierlimites...

Ha értesz a játékhoz nem lövöd 112-vel a kettes gombot az üreges páncélokra. Arra pont jó a 175-ös 1-es gomb és a görgők közötti rész valamint az üreges páncél alatti csík.
Nem kioktatok de pont ezért jó a 175 pen, mert kicsit tanulnod kell a többi tankot is, hogy eredményes lehess.

Azt tudtad, hogy az IS3 farán lévő kis hordók oldalról lőve nem HIT boxok de merőlegesen-hátulról lőve gyújtják az orosz pajtit? Szóval nem mindegy honnan lövöd a dolgokat B)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Sics, bigimiHUN

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #237664 Írta: Scanmen
Megválaszolva: Scanmen

Nem kioktatok de pont ezért jó a 175 pen, mert kicsit tanulnod kell a többi tankot is, hogy eredményes lehess.

Van benne valami... :)
Bár a 175 pen akár büntetésre is használható. Pl. aki kilövi a csapattársát, az a következő 25 csatát kötelező módon egy T-34-3-ban kell lejátszania, egy 100% legénységgel, HEAT lőszer illetve prémium kaja lehetősége nélkül... :troll:
Legközelebb kétszer is meggondolná, hogy kilövi egy csapattársát vagy sem... :P

8 éve 5 hónapja #237799 Írta: ricco211
Megválaszolva: ricco211
Sziasztok!
Pz58 M. vagy M46 Patton KR?! (Mutz-al játszottam már tetszett) de a KR-t nem volt szerencsém kipróbálni. Valakinek van valami felé összehasonlítási alapja az alapján hogy játszott mar mind a kettővel X csatát. És melyik használható jobban magasabb tierben is? :idea:

8 éve 5 hónapja #237813 Írta: pandaa
Megválaszolva: pandaa
Mindkettő megvan(450 + csata), én a Mutz ot nagyon szeretem, jobban gyorsul nehezebb eltalálni, nagyobb a pen, a Patton kr se rossz, főleg kolával. Mióta megvan a Revo, mind a kettő porosodik. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ricco211

8 éve 5 hónapja #237817 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa
Kéne kis segítség.

Kaptam a wg től egy kupont 30%engedmény egy vásárlásra.
Ezt a kupont ajándék vásárlásra is elhasználhatom? Magyarul másnak veszek cuccot.

Csinált már valaki ilyen dógot?

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 3 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 16 órája 20 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.