8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237421Írta: Immp
Megválaszolva: Immp
Sziasztok
Az IS-6 nak mikor növelik meg az átütését mert használhatatlan már goldal is . A VK 100.01 P és a Mauschennel szembe tehetetlen valamint M4-49 vagy STI semmit nem ér szemtől szembe még az is-3 is le alázza olyan hátrányokat élvez hogy már már fel lehetne jelenteni a wg-t érte.... nem kell félre érteni de mikor a VK100.01 el szemben goldal nem viszi be a kupolát akkor kicsit be pipul az ember na meg nem azért vettem meg hogy utánna gold lősszerrel mínuszos legyek és szerezzem a lepattanókat ,,,,, és a játék nem arról szól hogy majd szépen az oldalukat mutatják meg a hátukat bár némelyik tanknáll arról is le pattan a lőszere!!!!!!!
Last edit: 8 éve 5 hónapja by Immp.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad
Az IS-6 nak mikor növelik meg az átütését mert használhatatlan már goldal is . A VK 100.01 P és a Mauschennel szembe tehetetlen valamint M4-49 vagy STI semmit nem ér szemtől szembe még az is-3 is le alázza olyan hátrányokat élvez hogy már már fel lehetne jelenteni a wg-t érte.... nem kell félre érteni de mikor a VK100.01 el szemben goldal nem viszi be a kupolát akkor kicsit be pipul az ember na meg nem azért vettem meg hogy utánna gold lősszerrel mínuszos legyek és szerezzem a lepattanókat ,,,,, és a játék nem arról szól hogy majd szépen az oldalukat mutatják meg a hátukat bár némelyik tanknáll arról is le pattan a lőszere!!!!!!!
Így van jelenlegi formájában használhatatlan,vegyék el a limitjét akkor, de legyen fegyver legalább rajta még úgy is jobb volna.
Nem azt mondom hogy tegyék szuper tanká ,, de mikor egy Emil jön szembe és tudom hogy sehol nem viszi be akkor már nyomhatom a kilépést , ez rohadtul nagy játék élmény......
Sziasztok! Nos igen sok PRÉMIUM HARCKOCSIK LASSAN NEM ÉRNEK SEMMIT!!! PL: T54 mod 1 nagyon jó tank de az átütése 183pen 7-es ágyúval és 44/km sebesség nem igazán jó! Tizes tankok ellen nem ér semmit de van mikor kilences tankok ellen se,na meg a nyolcas tankok egy pár hevy tank ellen se! Mért nem lehet 8-as ágyút rakni rá 194-200pent kapna és 50/km sebességet elvégre ez a tank nem csak tier 8-ban mozog hanem 8-9-10-ek között!!!! BUFF kéne neki már igencsak! Ha prém tankod van mért nem buffolják minden pecs után elvégre pénzért veszed meg!
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237432Írta: aarod_the
Megválaszolva: aarod_the
Az IS-6 kapott nem is olyan régen egy hatalmas bufffot, úgy hívják, hogy Object 252. Sajnos ez a WG legújabb felfogása, hogy a régebbi prémiumtankok leporolása helyett arra ösztönöz, hogy vegyed meg az újabbat, ami mindenben jobb a réginél. Van IS-6om, átérzem a helyzetet, de szerintem az alap átütéssel nincs gond, lowtiereket ezzel is szépen bontja, velük meg ugye a könnyített mm miatt gyakran találkozik. Ami viszont tényleg nagyon gáz, az az APCR 217-es átütése. Na, azt kéne felpiszkálni mondjuk olyan 227-230mm-re (ami mindössze + 10-13mm-es növelést jelentene), és máris sokkal-sokkal használhatóbb lenne a cucc. Nem telne sokba a wg részéről, mert a WZ-111 meg a 112 ugyanekkora alap átütés mellett 250mm-es HEAT átütést kapott, szóval ez innentől kezdve tényleg a wg lelkiismeretén múlik. De pont ezért nem hiszem, hogy kap buffot, Minszkben úgy vannak vele, hogy "ott van az Object 252/Defender, vegyék azt a népek, oszt' jóvan".
Last edit: 8 éve 5 hónapja by aarod_the.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, MegaJani
K.H.Ü.(Kellemes Húsvéti Ünnepeket)...ez olyan mint a B.U.É.K. ...vajon az új pecsben a prémjármű becserélhető lesz másik prém járműre valamilyen kompenzáció fejében
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237469Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Aki figyelmesen olvasgatja az itteni fórumot az tisztában van azzal, hogy a WG jelenleg dolgozik a már meglévő prémium tankok használhatóvá tételéért.
Lásd SP, 111, 112, Löwe javítások.
Többször cikkeztek a mod1-ről és a KV-5-ről is.
Csak és kizárólag magamra értve! Nekem tökéletesen megfelel a 112-őm 175/250-es átütése (jó munkás ember) és szeretek vele játszani.
Ne akarjunk már minden tankkal 10k-t sebezni mert ez nem az a játék.
A csere-bere engem is érdekelne de nem gondolom, hogy a mostani javítással bejönne.
Last edit: 8 éve 5 hónapja by EnuresisNocturna.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74
csak egy javaslat és ne vedd bántásnak:halál átlagoa játékos vagyok semmi extra... De tanulj meg vele játszani!nekem az IS6al a legmagasabb az átlagsebzésem (bár a strv s1 most lehet leverte már a trónrol...)és szerintem van annyira élvezetes vagy jobb mint a defender pl 10ms töltésidő és ha tudod a gyenge pontokat és a páncélt használni akkor nem hagy cserben!és nem azért írtam hogy az ominózus is6 vagy ne is6 vitát életre szítsam!
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237475Írta: diszno_sajtt
Megválaszolva: diszno_sajtt
Írni akartam én is hogy sok mindenre elég a 175-ös pen. Nálam az SP-nél volt ekkora a buff előtt. A gyenge pontokat kellett célozni, ugyanúgy kb mint a mostani 192-es pennel is. A gyenge ponokat mindkettő átviszi, a gubancosabb részeket meg a 192-es átütés sem. Leegyszerűsítve egy 10-20 %-os pen növelés persze előny, de az esetek többségében ezzel is a vékonyabb bádogot kell keresni. Persze egy 230-240-es pennel már szinte autómata célzással is lőhetnéd a 8-as 9-es tankok többségét, de kizártnak tartom hogy akkora buffot kapna ha egyáltalán kap valamit.
Bár megjegyezném hogyha a T34-nek tudtak jó átütést adni akkor az IS6-nak miért nem? Vagy a T34 is az IS6 sorsára jut előbb-utóbb? A 175-ös pen egyébként nem méltó egy 8-as nehéztankhoz.
Bár megjegyezném hogyha a T34-nek tudtak jó átütést adni akkor az IS6-nak miért nem? Vagy a T34 is az IS6 sorsára jut előbb-utóbb? A 175-ös pen egyébként nem méltó egy 8-as nehéztankhoz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...