Jelenleg 169 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 8 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 9 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 19 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 20 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 1 hete #209790 Írta: Mr_Rossi
Megválaszolva: Mr_Rossi
Hali! A hatos svéd prémről lehet tudni azt hogy mikor jön? B) Talán 9.16? :dry:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #209793 Írta: tvszerelo
Megválaszolva: tvszerelo

Hogy kivonják-e az FCM-et? Nagyon ellentmondásosak a hírek. Mert egyrészt rendre felbukkan, hogy szépen egymás után kivonnak minden speciális MM-es járművet a játékból... de közben meg azzal kampányolnak, hogy majd eljő a Kánaán, amikor is az új MM-ben nem lesz csak egy tier a távolság a tankok között, és a lightoknál max. 2... Akkor meg minek kivonni? .

Ilyet sosem mondtak ! Ha mindenki azonos tierben menne ki lehetne dobni a limites prémeket, mert szok cserébe stockosak, de limitesek ezért érnek többet a maiaknál. Az FCM-et kiveszik a limites volta miatt, de a +2-őt nem törlik el sosem. Azt mondták, hogy átdolgozzák a tankokat, az osztályokat hogy ne kelljen goldozni annyit mert feldob nagyokhoz, habár a lóvét abból szerzik, de mindegy. Lesz egy újrabalance ami a sandboxon megjelent, de lehet eltörlik mert senkinek sem tetszik.

Az hogy mindenki azonos tierben játszana nincs is értelme, mert akkor elvész a tizes kihúzásának a célja. Mindenki is3-al játszana és top tier lenne :trollol:

9 éve 1 hete #209794 Írta: Donovitu
Megválaszolva: Donovitu
Nem merült föl az azonos tier. Az merült föl, hogy nem lesz +/- kettő, csak +/- egy. Jelentős különbség, és más, hasonló játékokban szeretik a játékosok ezt...

9 éve 1 hete #209797 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Nem merült föl az azonos tier. Az merült föl, hogy nem lesz +/- kettő, csak +/- egy. Jelentős különbség, és más, hasonló játékokban szeretik a játékosok ezt...

Ebben a játékban meg Oskin és Lehv@#Ł$... (azt) medált szeretnek gyűjteni a játékosok szóval maradjon csak a +2 tier.

9 éve 1 hete #209798 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_

Melyik másik hasonló játékra is gondolsz? Ugye nem az Armored Warfe-ra?

9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #209801 Írta: NightShadow
Megválaszolva: NightShadow

Nem lesz ilyen és ez egy hírrepeszben is benne volt hogy el sem gondolkodnak a +1-es MM-en

A svéd tier 6-osról pedig azt írták a 9.16-al jön, ha pedig lehet hinni a hírrepeszeknek a lengyel ág egy jó ideig nem lesz bevezetve hála a jó istennek így is sok a polah mi lenne ha saját ágat kapnának...

A tier limites tankokat viszont tényleg kiszórják szép lassan erről is lehetett olvasni.

Kérdezték am a Mutzot hogy 10 ezerért éri e hát most hogy 15% kedvezmény van a tier 8-as prém tankokra a Mutzra ugye nincs akinek még nincs meg annak a STA2-t ajánlanám inkább nekem sajnos nincs meg de biztosan meg fogom majd venni mert csupa jót hallani róla a buff után :)

9 éve 1 hete #209811 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Nem vagy egyedül - éppen ma veszem meg mióta hónapok óta szemeztem vele és beletoltam tesztszerón vagy 50 csatát. Jó kis gép, főleg mert imádon a 121-et :-)

Most hogy akciósak a 8as prémek, szerintetek melyiket volna érdemes megvenni? hajlok az fcm-re mert tierlimites, a cdc azért mert adatok alapján elég mobilis. ez a kettő amiben gondolkodok, de várok más ajánlást is :) csak SP-t ne, azt kipróbáltam haverom acc-ján és vagy 10-15 csata után sem nyerte el a tetszésemet

A véleményemmel egyedül leszek (más legalábbis nem ajánlotta), de nekem mostanában a T-34-3 a kedvencem. Tierlimites, igazi átlehetetlen toronnyal és egy pontatlan, de nagyot sebző ágyúval.
Csak akkor ajánlom, ha ismered a jó helyeket és tudsz is tornyozni, akkor valami félelmetesen jó kis gép.

T-34-3 nekem is bejön... :) aki kínai ágat húzza ,annak nem meglepő a -5º cső (nem) lehajlás. Rammolni is lehet vele ,főleg ha lightok esnek rád , ami jó ,mivel a 11mp körüli töltés óvatosságra int nagyon!

9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #209817 Írta: Donovitu
Megválaszolva: Donovitu
"Nem lesz ilyen és ez egy hírrepeszben is benne volt hogy el sem gondolkodnak a +1-es MM-en"

Fogalmam sincs, hogy lesz-e ilyen, nem tényként írtam, hanem arra példaként, hogy mennyire ellentmondásos és rossz a WG kommunikációja. Minden esetre Nálad másfél fokkal bennfentesebbtől olvastam oroszul, hogy dolgoznak rajta, ami mellett nyilván elfér - épp a remek és összeszedett kommunikáció okán -, hogy a fejlesztői hírrepeszekben az legyen, hogy ilyenen nem is gondolkodnak. :-)
Az viszont biztos, hogy nem igazán jó megoldás, hogy kivonják ezeket a speciális MM-es tankokat, de nem a játékból, hanem a boltból. De attól még ott marad egy rakat embernél: igen, nálam is. Tehát az MM-nek foglalkoznia kell vele, és többször írták, hogy jelentős szerver oldali problémát jelentenek a +1 tieres prémiumok, főként éjszaka és reggel. És, ha mindez nem lenne elég, azért időről-időre mégis csak lehet venni egyiket-másikat. Szóval valahogy csak kellene foglalkozniuk ezzel a problémával. Azzal sem lenne gond - szerintem - ha rendre hoznának ki ilyen vasakat, mert egy sor - vélhetően gyengébb? - játékost épp az indítana költekezésre, hogy azzal a tankkal talán egy kicsit könnyebb dolga lesz. (És saját élmény, amikor a KV5-tel berak egy olyan meccsbe, ahol szemben 10 db kilences, kemény páncélú tank van, de volt már olyan, hogy 14 volt, és én lettem volna a csapatomban "a spotter", és akkor örültem, hogy a speciális sorsolású tankommal milyen könnyű dolgom is van énnekem. :-P )

Ps.: Én is imádom ezeket a medálokat gyűjteni. Sajna még az 5 arty ölésért járó nincs meg, csak a négyért - ha jól emléxem. Ezek is olyan érdekesen működnek egyébként: egy héten belül 3 Orlikot kaptam, és két nap egymás után egy-egy Fadint.

9 éve 1 hete #209832 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa
Mentem egy kört a semmitérő KV-5-tel, amit még egy hatos tank is belő.
Ha leszámítjuk az ingyen sebzéseket, akkor is lőttem vagy 2500-at.

wotreplays.com/...5-kv-5

9 éve 1 hete #209857 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb
kérdezném azokat, akiknek megvan a T34... Az új peccs óta (9.15.2) volt már olyan Nektek is, hogy szemből, a lövegpajzs kis kémlelő szerűségén lőttek át -zsonórban 3X-? Vagy csak az rng viccel velem?

9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #209863 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga

kérdezném azokat, akiknek megvan a T34... Az új peccs óta (9.15.2) volt már olyan Nektek is, hogy szemből, a lövegpajzs kis kémlelő szerűségén lőttek át -zsonórban 3X-? Vagy csak az rng viccel velem?

T34, amcsi prém heavy: nem.

Szerintem nem viccel, hasonló lehet egy bábolnai kalandtúrához :)

9 éve 1 hete #209895 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Ebben a játékban meg Oskin és Lehv@#Ł$... (azt) medált szeretnek gyűjteni a játékosok szóval maradjon csak a +2 tier.

Azért a medálvadászatot is meg lehet unni, amikor orrvérzésig rak +2-be. Néha (én legalábbis) szeretek toptier is lenni. Esténként ez általában vágyálom 5-10 csatánként, ha nem T10 tankkal vagyok.
Nem feltétlen kell itt a konkurenciát említeni, ott van a WOWS, ahol sokkal kevesebb játékosnál valahogy sikerül hasonló csapatokat összeverbuválni. Lehet többet kell várni, de részemről megérné. Így is sokszor van az, hogy keresi-keresi a 3-4 artis csapatokat és a +2-t. Vagy lenne egy "kegyelemszámláló", amikoris 5-10 +2 után bedobna 2-3-szor toptiernek :) Kihívásból is megárt a sok.

9 éve 1 hete #209933 Írta: sgtAtesz
Megválaszolva: sgtAtesz

T34 vagy FCM, vagy jövőhét kedd környékén ha bent lesz a koreai patton akkor azt (már ha szereted az amcsi med vonalat).

Honnan tudtad, hogy a patton kr lesz majd most a prémium shopban a héten? Hol lehet ezt megnézni előre?

Ez engem is érdekelne :)

9 éve 1 hete #209978 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

Most hogy akciósak a 8as prémek, szerintetek melyiket volna érdemes megvenni? hajlok az fcm-re mert tierlimites, a cdc azért mert adatok alapján elég mobilis. ez a kettő amiben gondolkodok, de várok más ajánlást is :) csak SP-t ne, azt kipróbáltam haverom acc-ján és vagy 10-15 csata után sem nyerte el a tetszésemet

A véleményemmel egyedül leszek (más legalábbis nem ajánlotta), de nekem mostanában a T-34-3 a kedvencem. Tierlimites, igazi átlehetetlen toronnyal és egy pontatlan, de nagyot sebző ágyúval.
Csak akkor ajánlom, ha ismered a jó helyeket és tudsz is tornyozni, akkor valami félelmetesen jó kis gép.

Az IS6-nál eléggé érezni, hogy kevés a pen a heavyk ellen, de ez az ágyú med oldalon már egész jól használható, illetve ezzel a sebessége miatt, lehet flank-elni is. :justwait:

És az utóbbi 1 évben megnőtt a papír tankok száma tírnyócban, ezért még használhatóbb.

9 éve 6 napja #210052 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Igen, ott van egy nagyon pici gyengepont, tankinspectoron annak idején alig találtam meg, olyan kicsi, valami 100 mm, közvetlenül az ágyú tövénél a kis pontocska vagy mi. Nagyon nagyon nehéz akarattal eltalálni, engem egyszer így szedett ki 1v1-ben egy piros TigerI-es, hulldownban. Azt hittem a parancsnoki kupolát lövi, de nem, a mantlet-et lőtte és 3X beadta neki. Paintball mod is fent volt, csodálkoztam rendesen, aztán utánajártam és valóban van egy icipici pontocska, de azt eltalálni pusztán rng kérdése még facehugban is.... :wine:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bfreshfishb

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 15 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 7 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.