Helló!
Ha az én tanácsom számít valamit:
Amelyik nemzetet húzod és van elkölteni való zsozsó, akkor azt.
Én direkt minden nemzetből vettem 1-et a nagy leárazásokkor.
- FCM50t nagyon baba gép, borzasztó toronygyűrű és lőszerrekesz érzékeny. Érdemes megvenni, mert tier limites és nemsoká kiveszik a boltból, kreditet jól adja
- Panther 8,8 olyan cammogós, ágyúja megfelelő, sznájperkedni kiváló. IX-esek, X-esek kettéhugyozzák, mint a hóembert
- Ruszki ágon IS6-om nincs, SU-122-44-em van nagyon csipázom. 3db 3+1/2 skilles legényéget neveltem eddig ki benne. Úgy érzésre kb.1 éve kicsit visszavettek a pénzhozamából...de csak érzésre
- Amcsi ágon T34 amikor megvettem kb.1,5-2 éve aránylag jó voltam vele...mostanra valamiért leromlottan. gyorsan leölnek és keveset sebzek....a kreditet amúgy fossa
- Kínai ágon 112...életem legrosszabb döntése...valószínűleg nem jól kezelem. De nemsoká jön rá egy igen komoly páncélbuff...talán az segít rajta valamit. Amúgy ég, mint zsír minden meccsen. Lomha, pontatlan, ganyé csőlehajlás...borzalmas. Nem ajánlom, csak ha kínai nehéz ágat akarsz húzni és kötél az ideged. Még a tier limit sem segít rajta. TUDOM, HOGY MÁR KIVETTÉK, DE HA VALAHOL LEHETŐSÉGED LESZ SZEREZNI AKKOR SEM AJÁNLOM
- Japó STA-2: puhább, mint a P8,8, és az ágyúja se olyan jó. A kupolát is viszi mindenki...nem pattogós. A teste porcelán. Japó közepes ág legénységét húzni nem rossz. Nem utálom, de nem is kadvencem....olyan se íze se bűze AverageJoe, lóvét jó adja egy jó körre
- FV4202P lassú/sebessége borzalom, sebzése átlagos, átütés megfelelő, . Ezzel is csak lefelé csúszok....pedig 3 skilles legénység van benne...
- Ha van kedved és időd, akkor érdemes asziszem a Refer Friend keretében egy mási accal kigrindelni a T95E2-t. ha még aktív. Nem rossztank, nemrég kapott buffot. Pénzt nem annyira hoz, mert prémlőszert is eszi és nem tier limites
-
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."