Azoktól kérdezném, akik birtokolják. Szerintetek ez a Pz 58 Mutz megéri a 10e Ft-os árát? Képzésre nemigen kellene, mert a német fa majdnem teljesen megvan. Farmolás és játékélmény lenne fontos.
A problémám az, hogy - néhány üdítő kivételtől eltekintve - unom már a gold nélkül sebezni képtelen prem. tankokat.
Ha egyszer véletlenül bekerül megint a shopba ez a kis dög, akkor kötelező vétel mindenkinek!
Győzelem
Airfield Pz.Kpfw. B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat:5 429 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 38 684 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 45)
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Repairs: -1 295
Ammunition: -34 400
Total: 2 989 WN8: 5 496 (100)
Én nem tudtam megszeretni mi olyan jó rajta? 3 egész csata után eladtam ...
nem tudtam,hogy ilyen ázsiója van...
Hát ne haragudj de ehhez csak gratulálni tudok.....3 csata után sikerült olyan messzemenő következtetéseket levonni hogy el kell adni.....TAPS!!! A játék egyik legjobb FUN tankját sikerült ki kukáznod.....a másik amit nem értek ha már valaki megvesz valódi pénzért tankot a játékba....ráadásul ritka darabot ....azt minek adja el ????? Annyira kell az a 300 goldos slot ? Tiszta pénz kidobás az ablakon....
Slot miatt nem adok el tankot, mindíg van öt-tíz üres garázsom
(veszek ha kell hely) azért adtam el mert mindhárom csatában percek alatt szitává lőttek ilyen kis nyekkencs futrinkákkal.... Meg nekem a meggymagköpködő sem jött be... Csak azért vettem meg annakidején is mert többen írták,hogy milyen jó, de nekem nem volt szórakoztató Kipróbálok mindenféle tankot aztán ha nem jön be akkor kuka, ki szoktam szelektálni a nemtetszős tankjaimat amikkel nem szeretek játszani vagy megunom. Fcm 36 pak 40,Excelsior,Dicker max,SU-100Y, IS-4,
Panther M10, KV-220,T-25,stb is ment a levesbe.
Azoktól kérdezném, akik birtokolják. Szerintetek ez a Pz 58 Mutz megéri a 10e Ft-os árát? Képzésre nemigen kellene, mert a német fa majdnem teljesen megvan. Farmolás és játékélmény lenne fontos.
A problémám az, hogy - néhány üdítő kivételtől eltekintve - unom már a gold nélkül sebezni képtelen prem. tankokat.
Hirtelen felindulásból már én is adtam el prem. tankot. De mi a helyzet a Mutzal?
Hirtelen felindulásból már én is adtam el prem. tankot. De mi a helyzet a Mutzal?
AMutz-ba nem nagyon kell gold ,szerintem egy nagyon jó med tank,megéri a pénzt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Hogy kivonják-e az FCM-et? Nagyon ellentmondásosak a hírek. Mert egyrészt rendre felbukkan, hogy szépen egymás után kivonnak minden speciális MM-es járművet a játékból... de közben meg azzal kampányolnak, hogy majd eljő a Kánaán, amikor is az új MM-ben nem lesz csak egy tier a távolság a tankok között, és a lightoknál max. 2... Akkor meg minek kivonni? Vagy a másik, amit sokáig mondtak, hogy az összes ilyen tanknak kicserélik az ágyúját vagy megváltoztatják a cső karakterisztikáját, és akkor ugyanolyan lesz, mint a nem prémium tankok. És akkor ehhez adjuk hozzá, hogy esetleg még akkor is változik az MM, ha ezt a csőcserét megcsinálják.
Idióta bagázs - minimum - a kommunikációt illetően.
Szerintem nem éri meg a 10k max 8-at.
Tulajdonságaiban amúgy méltó a közepes tank névre de pl a fekete kutyus nekem nagyobb fun persze az más kategória de jobban megéri az az árát szvsz.
Jó az ágyúja kellően mobilis átlagosan keres kevesebbet van tier X-ben mint pl a CDC.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Most hogy akciósak a 8as prémek, szerintetek melyiket volna érdemes megvenni? hajlok az fcm-re mert tierlimites, a cdc azért mert adatok alapján elég mobilis. ez a kettő amiben gondolkodok, de várok más ajánlást is csak SP-t ne, azt kipróbáltam haverom acc-ján és vagy 10-15 csata után sem nyerte el a tetszésemet
A véleményemmel egyedül leszek (más legalábbis nem ajánlotta), de nekem mostanában a T-34-3 a kedvencem. Tierlimites, igazi átlehetetlen toronnyal és egy pontatlan, de nagyot sebző ágyúval.
Csak akkor ajánlom, ha ismered a jó helyeket és tudsz is tornyozni, akkor valami félelmetesen jó kis gép.
Az IS6-nál eléggé érezni, hogy kevés a pen a heavyk ellen, de ez az ágyú med oldalon már egész jól használható, illetve ezzel a sebessége miatt, lehet flank-elni is.
Nem vagy egyedül - éppen ma veszem meg mióta hónapok óta szemeztem vele és beletoltam tesztszerón vagy 50 csatát. Jó kis gép, főleg mert imádon a 121-et
Most hogy akciósak a 8as prémek, szerintetek melyiket volna érdemes megvenni? hajlok az fcm-re mert tierlimites, a cdc azért mert adatok alapján elég mobilis. ez a kettő amiben gondolkodok, de várok más ajánlást is csak SP-t ne, azt kipróbáltam haverom acc-ján és vagy 10-15 csata után sem nyerte el a tetszésemet
A véleményemmel egyedül leszek (más legalábbis nem ajánlotta), de nekem mostanában a T-34-3 a kedvencem. Tierlimites, igazi átlehetetlen toronnyal és egy pontatlan, de nagyot sebző ágyúval.
Csak akkor ajánlom, ha ismered a jó helyeket és tudsz is tornyozni, akkor valami félelmetesen jó kis gép.
Az IS6-nál eléggé érezni, hogy kevés a pen a heavyk ellen, de ez az ágyú med oldalon már egész jól használható, illetve ezzel a sebessége miatt, lehet flank-elni is.
Hogy kivonják-e az FCM-et? Nagyon ellentmondásosak a hírek. Mert egyrészt rendre felbukkan, hogy szépen egymás után kivonnak minden speciális MM-es járművet a játékból... de közben meg azzal kampányolnak, hogy majd eljő a Kánaán, amikor is az új MM-ben nem lesz csak egy tier a távolság a tankok között, és a lightoknál max. 2... Akkor meg minek kivonni? Vagy a másik, amit sokáig mondtak, hogy az összes ilyen tanknak kicserélik az ágyúját vagy megváltoztatják a cső karakterisztikáját, és akkor ugyanolyan lesz, mint a nem prémium tankok. És akkor ehhez adjuk hozzá, hogy esetleg még akkor is változik az MM, ha ezt a csőcserét megcsinálják.
Idióta bagázs - minimum - a kommunikációt illetően.
"de közben meg azzal kampányolnak, hogy majd eljő a Kánaán, amikor is az új MM-ben nem lesz csak egy tier a távolság a tankok között, és a lightoknál max. 2"
Tudnál küldeni egy linket ahol erről írnak?Köszi előre is.
Orosz fórumon olvastam oroszul. (Elég öreg vagyok ahhoz, hogy 12 év orosz tanulás legyen a seggemben.)
Majd megpróbálom megkeresni. A konkurencia MM-jét kérték számon, és arra reagáltak belsősök, hogy már dolgoznak rajta.
Van egy második accom, mostanában azzal játszom. Meghívtam magam a fő accounttal, és a meghívottal akarok csinálni egy tízes tankot, hogy a fő accounttal megkapjam az ezért járó prémium tankot. Gyűjtögető vagyok, ez az oka...
...de aztán elkurvultam, mert az új accon sokkal jobbak az eredményeim (65% winrate, 2200+ WN8), így aztán már oda is vettem prémium tankot. (Én marha.) És azt kell mondjam, hogy van néhány olyan vas, amit abszolút beszereznék a második accountra, ha lehetne kapni, és, ha lenne rá pénzem: Ram2, E25, FcmPak, leFH minimum.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."