sanszosan én kavartalak meg de a T34-1-re gondoltam tier 7-ből
A type miatt az elején nem volt tiszta. Hát a T-34-1-re én olyan legénységgel érkeztem, amin már a második képesség is 90% körül jár. Ez a tank ezzel együtt valóban lomhábbnak hat az elődeinél, nyilván a 80%-os képzettségi szint ezen nem keveset ront.
A képességekre ezzel együtt nagyjából ugyanaz igaz a vezetőnél : sima utazás és camo a preferált.
A másik, ami színesebbé teszi a képességválasztást, hogy a kínai tankoknak alapvetően nem túl jók az ágyukarakterisztikái, ezen BIA-val lehet segíteni: ha meg van a második skill is, érdemes újrahúzni az egész legénységet BiA-ra. A BiA ugyanakkor ugye egy kicsit minden jellemzőn javít, tehát elvileg a forduláson és talajellenálláson is.
A sima utazást ezzel együtt én csak akkor sorolnám hátra a helyedben, ha a stílusod olyan, hogy gyakrabban lősz álló helyzetből, mint mozgás közben.
Ha csak arra a kérdésre egyszerűsítjük le a dolgot, hogy off road vagy kuplungégető, akkor az off road ennél a tanknál is preferáltabb. A fentiekből viszont következik, hogy nálam az off road is csak a negyedik képesség lesz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...