1 bázis volt. Úgy voltam vele beállok foglalom, aki jön szétszedem. Kicsit blöff is volt mert hiába volt 6-os a gép mikor fensőbb utasitásra vadászni indultam, brit 5-ös szétkapott, miután (gondolom) levágta h stock a felszerelés.Mindegy tanulságos volt ez is 
Én úgy általában annyit tanácsolnék, hogy alapvetően mindig azt kell visszagondolni, hogy mit csináltál rosszul. Nem kell semmit másra fogni.
Jelen esetben mérlegelni, hogy jó ötlet volt foglalni? Volt esélyem befoglalni annak ismeretében, milyen tankok voltak nálunk, azok hol voltak hozzám képest, és milyen ellenfelek voltak? Lett volna bármi esélyem befoglalni, vagy hatékonyan magamra húzni akár mind az öt ellenfelet, ha maradok a foglaló körben? Vagy inkább a másik két megmaradt csapattagom közelében kellett volna elhelyezkedni, hátha tudnak támogatni?
Stb-stb. Félreértés ne essék: nem engem kell meggyőznöd, meg nem is a mentorodat arról, hogy most ez jó döntés volt vagy nem. Az ember abból tanul a legtöbbet, amikor a saját hibáit és rossz döntéseit felfedezi, és tudatosítja. Én ezt csinálom mai napig, és amíg játszom (bármivel) ezt fogom tenni.
A másik általános tanulság: igen kezdő szakaszozzon minél többet nála tapasztaltabbakkal. Ha pedig van TS, akkor a játékon belüli chat-et a legjobb talán, ha kikapcsolja, vagy akkor már használni kell xvm-et, és nézni, hogy milyen játékos ad tanácsot.
Végül ha meg vagy győződve róla, hogy te mindent jól csináltál, még is vesztettél, akkor érdemes megmutatni a visszajátszást valakinek, akiben megbízol, hogy ő hogy látja.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...