Jelenleg 98 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Amerikai harckocsik

8 éve 10 hónapja #214903 Írta: tobeter1994
Megválaszolva: tobeter1994
Tekagi!

Igazad van.... de nem csak a medek, hanem egy azonos szintű light is simán elbánhat (el is szokott) egy heavy-vel.
Miért? Mert a páncél nem sokat segít: alacsonyabb szinten (mondjuk úgy VII-ig): a heavy tankok nem rendelkeznek annyi armorral, hogy kompenzálni tudják a könnyű és közepes harckocsik tűzerejét (kivételek azért akadnak). Ha esetleg ez még is fenn áll, akkor meg a kettes gomb megnyomásával végképp el is tűnik a védelme a nehezeknek (felsőbb tierekben is). Ha esetlegesen még mindig végzi a dolgát a páncél, akkor meg előjön a tankosztályok közötti különbség: a light a mozgékonyságával és az álcájával, a medek pedig szintén a mozgékonyságukkal (sőt néha álcával), továbbá a látótávval (egy light egyenesen ebből az értékből él) egybe kötve élveznek előnyt.

Az utóbb felsorolt tulajdonságok nem "vehetők meg" prémium lőszerrel, míg a páncél leküzdhető általa. Ha a nehéz tankokkal való játékra készülsz, akkor próbáld meg kihasználni a HP mennyiségedet, a páncélodat amennyire tudod (pl. T29-nek bitang erős tornya van, ami még IX-es szinten is kemény dió), továbbá hanyagold azokat a küzdelmeket, ahol előjön a DPM közötti különbség, mert ott egy heavy-vel (kivételek itt is vannak) alulmaradsz.

(Mondjuk ez a pár "jó tanács" - már ha felfogható annak - helyzetfüggő... van olyan amikor egy heavy megesz DPM-ből - Tiger I -, van olyan, amikor a gold sem feltétlen segít és van olyan is, hogy egy med gyérebb mobilitással fog rendelkezni mint a nehéz tank)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #214908 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Köszönöm szépen jó tanácsaid :) de nekem heavy csak küldik miatt kell, tigrist láttam anno h Cromwell körbe táncolja s szétszedi. Igaz tigris volt csapattársam de Cromwell tulaj teljesitménye nyűgőzött le) Biss meg irtam egy kis vadállat s én még játszanni se tudok vele.Ez a 2-es gomb trükk mire jó? :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tobeter1994

8 éve 10 hónapja #214910 Írta: tobeter1994
Megválaszolva: tobeter1994
A kettes gombnál a "gold" lőszerre gondoltam. :) Ugye ha az alapértelmezett lőszer-sorrend van, akkor a kettes gombbal hívhatod elő a prémium ammo-t. :)

Igen, a Cromwell egy jó példa, nem véletlenül szeretik annyira, hiszen igen jó masina. Bár azért attól is függ, hogy ki ül egy-egy tankban. :) Jah és hát a Tigris... nah hát az egy olyan heavy ami csak névlegesen az: teljesen más játékstílust kell vele alkalmazni. Kezdőknek nem ajánlott, mert a páncél hiánya, a nagy méret, a modul-érzékenység kombinációja igencsak bünteti a hibákat. :) Abszolút király gép egyébként (az ágyú az = :love: :love: :love: ), de mondom, ha hibázol, akkor igen hamar garázsmenet lesz belőle.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 10 hónapja #214915 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
DPM-re és "2"-es gombra a legjobb példa szerintem a Crusader (vagy Chaffee) aminek alap 110 átütése mindenre elég oldalról és hátulról, 18 sec alatt tierjében biztos mindent szétkap (KV-2, ha mellélő, instant garázs), ha pedig nem megy szemből/szükség hozza a 180-as arany átütése szemből is kibont mindent :D Szvsz arra is érdemes rámenni, előtte lévő tankok sem vészesek, így a grind teljesen jó és egy nagyon jó fun tank az eredménye. Régen nem is értem miért nem szerettem, 260 WN8-al adtam el 24 csatával, most 70 csata körül 1400 WN-ra felment, pedig még van mit javítani a stíluson :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Tekagi

8 éve 10 hónapja #214920 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

DPM-re és "2"-es gombra a legjobb példa szerintem a Crusader (vagy Chaffee) aminek alap 110 átütése mindenre elég oldalról és hátulról, 18 sec alatt tierjében biztos mindent szétkap (KV-2, ha mellélő, instant garázs), ha pedig nem megy szemből/szükség hozza a 180-as arany átütése szemből is kibont mindent :D Szvsz arra is érdemes rámenni, előtte lévő tankok sem vészesek, így a grind teljesen jó és egy nagyon jó fun tank az eredménye. Régen nem is értem miért nem szerettem, 260 WN8-al adtam el 24 csatával, most 70 csata körül 1400 WN-ra felment, pedig még van mit javítani a stíluson :)

Csak feltételezem, de szerintem azért is adhattad el, mert nem volt benne megfelelő legénységed. Lighttal küzdeni nem olyan kellemes pl. paralámpa vagy full álca skillsor nélkül. Borzalmas voltam lightokkal nagyon-nagyon sokáig. Pontosan addig, amég kicsit komolyabb legénykéket kapott a SPIC :).

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #214924 Írta: Tekagi
Tobeter értelek én meg igazad van, csak én még akkoriban nem sok tigris tankot láttam játékban, de filmekben láttam, s teljesen elhűltem ez a tigris az a tigris? :cheer: :cheer: UBoooT a Crusadernek örök helye nálam) ha Caffee-val is tudom hozzni azt a játékélményt imádni fogom :) Tomat meg mit tudtam én mi az a spott) gondoltam berobogok ellenfél közé (meg is tettem, sok kellemes, meg megdöbbentő percet szerezve nekik :cheer: ) s látok akit látok) de nem tetszett az úgy) Crusaderrel kezdtem el rájönni hogy is kéne játszanni, bisnél meg átéreztem, átérzem milyen ha pofont is ad gépem ellenfélnek) (aztán eliszkol :cheer: ) Meg egy nagyon profival osztagozok újabban, iszonyú sokat számit h ismeri pályákat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #214926 Írta: uBootVII
"Csak feltételezem, de szerintem azért is adhattad el, mert nem volt benne megfelelő legénységed. Lighttal küzdeni nem olyan kellemes pl. paralámpa vagy full álca skillsor nélkül. Borzalmas voltam lightokkal nagyon-nagyon sokáig. Pontosan addig, amég kicsit komolyabb legénykéket kapott a SPIC :)."

Egyrészt, bár most is csak alap legényeket tettem bele. Viszont akkor még erősen tomato is voltam, most pedig már lassan kizöldülök, szóval inkább az volt vele a gond, hogy fingom nem volt hozzá :D Sem skill, sem töltésgyorsító és társai, sem pedig normális legénység. Ha fullos lesz a camo, megy rá a paralámpa és a pontosság növelő skillek, majd BIA, hát akkor már elég szemtelen kis gép lesz. Bromwell is 3 skill utána lett nálam iszonyat jó, szinte megtáltosodott.

Chaffee-t én pénzszűkében eladtam + bulldog akkor nagyobb fun-t adott, viszont szerettem nagyon, gyors, nagy DPM, jó átütés, jó látótáv. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Tomat

8 éve 10 hónapja #214927 Írta: Tekagi
Én 5-6 szintű gépek fölé nem megyek még, nincs semmi, minimális játéktudás,pálya ismeret. Most ha felloholok tier10-ig mi értelme? Betesz toppnak rng, mert legerősebb gép s elrontom 14 másik arc játékát mert kezdőkörön kivül mást nem ismerek pályábol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gwr, Sics, Tomat, uBootVII

8 éve 10 hónapja #214942 Írta: uBootVII

Én 5-6 szintű gépek fölé nem megyek még, nincs semmi, minimális játéktudás,pálya ismeret. Most ha felloholok tier10-ig mi értelme? Betesz toppnak rng, mert legerősebb gép s elrontom 14 másik arc játékát mert kezdőkörön kivül mást nem ismerek pályábol.

Bár csak mindenki így látná! :) :thx2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Tekagi, Tomat

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #214977 Írta: Tekagi
Belátják, hidd el. Csak későn, én is rohantam kv-1ig hogy jujj majd én nehéz tankkal lelövök úgy mindenkit, első meccs vele tier7, bátor meginduláson kivül mást nem mutattam fel :cheer: Mentorom szólt h azért nem úgy van h nehéz tank s végig ölöm pályát) Szóval belátják csak későn h kell pályaismeret meg jobb játékosoktol tanácsokat kérni nem szégyen. S ráéreznimelyik tanktipussal fekszik játék, én mondjuk nehéz tankokkal szenvedek, küldik miatt tervezem veszek egy elitet s azzal lezavarom őket. Közepessel jól elvagyok amig odafigyelek) Könnyűvel meg újabban nagyon megy a szekér) Nah nem off-olok tovább, elnézést forumozoktol :)

8 éve 10 hónapja #214994 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Köszi szépen! Akkor nagy gond nincs velük :) SP-ből ment át Pershingbe a jelenleg 2,5 skilles legénység, szóval mire eljutnak az M48-ig kifejlődnek szépen (ott majd átképzés a rádiós miatt, ha jól tudom). :beer2:

Nos ez az ág a 7-es szinttől kezd élvezetes lenni. A T20 az egyik legjobb közepes tank, csak lassan tölt szegényke. A Pershing egy álom, az M46-os a top ágyúval nagyon jó, de kell bele gold rendesen. Az M48-al még kevés csatát mentem, mert még mindig húzok pár ágat, majd ha ennek vége akkor fogom kiélvezni a 10-es tankokat igazán. Ahogy írták az M48 ágyúja nagyon jó, nem kell megvárni a teljes szűkülést vele, így remekül lehet domb mögül kibukkanni, lőni, vissza. A torony tud ilyenkor troll lepattanókat okozni, a tumort a tetején meg célzás nélkül nem olyan könnyű belőni ~200 méterről. Én azt mondom, hogy az előbb említet ~200 méteres sáv amikor hatékonyan lehet vele sebezni, ott még szűkülés nélkül is pontos az ágyú, de a tumort nehezen találják el.
Én venti+töltésgyorsító+stabilizátor kombót használom, pont a kapáslövések miatt.
Az viszont tény, hogy kell bele a biztonságos elhelyezés, és én túzoltó helyett két javítót viszek, pont az ammózsákok miatt. Közelharcban szinte tutira ellövik. És azért szinte minden csata végére már közelharcban küzdesz vele.
Nagyon megéri kihúzni! És ráadásul még élvezetes is a húzása, nem olyan mint a japán vonal pl. Igaz ott is csak a páratlan tierű tankokkal van a gond 7-9 főleg :-)

A VENTI minden tankban alap, még a nyitottakban is... :troll: ;) :beer2:

8 éve 10 hónapja #215006 Írta: Tekagi

Szerintem Crusadernek nem kell gold, de Caffee-hoz valószinű betárazok pár darabot :) Nyers még nagyon (de szépen tereltem h ügyetlen vagyok :cheer: ) 60% körüli a legénység de szeressem kis gép)

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215078 Írta: Tekagi
Vagy disznó mázlim van vagy változott Caffee besorolása, de este,éjjel 6-7 tierbe tette csak :) Sics nagyon köszönöm tippeket itt is mégegyszer, legénységi skillekről :) Valószinű ha töltök fel aranyat kap a gép végleges álcafestést meg állandó helyett garázsban. Kicsit azé vicces h amennyire utáltam könnyű tankokat caffee lesz 3ik könnyű amit végleg megtartok :) Persze azé a közepeseknél Pershing az még cél h kivegyem, de ráérősen, lassan majd meglesz :)

8 éve 10 hónapja #215079 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Szerintem Crusadernek nem kell gold, de Caffee-hoz valószinű betárazok pár darabot :) Nyers még nagyon (de szépen tereltem h ügyetlen vagyok :cheer: ) 60% körüli a legénység de szeressem kis gép)

Verdd tele golddal és csak azt lőj! Én úgy szoktam. Van pár AP is, ha nagyon muszáj lövök olyat is.

8 éve 10 hónapja #215083 Írta: Tekagi
Kővezz meg érte, hisztiztem h nehéz tank nem nehéz, ha kivennék gold lőszert v ismét aranyé lehetne venni izgalmasabb lenne játék. Pl Crusaderhez soha nem használtam, mégis űtös gép. Tulajdonképpen egyetlen egyszer vettem piszok sok gold lőszert akkor is hiába :cheer:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 58 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 30 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.