Jelenleg 141 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Szovjet harckocsik

8 éve 10 hónapja #217552 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Én is a kisebb átütésűvel használom, és ha az nem elég, az azt jelzi, hogy rossz helyen vagyok.

Legutóbb e-75 tornyát masszíroztam AP-val. A kuplát rendszeresen belövi, mivel iszonyat pontos, és alig kell a célzásra várni. Heat viszi E100 hasát és a torony bal felső részét, ha nem tudta elforgatni, de ismét baj, ha neked kell szemből lövöldöznöd. Oldalról meg nincs semmi, amit ne lőne be. :) Elgondolkodtam rajta, hogy kipróbálom a magasabb pennel rendelkezőt, de ahogy láttam az mindenhova lő, csak oda nem ahova akarom + annyival nem nagyobb az az átütés, hogy a goldot ki lehessen hagyni, így szerintem indokolatlan erre a tankra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun, Tekagi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #218513 Írta: Herr_Ober
Megválaszolva: Herr_Ober
:beer2: Ez egy álom, ez a gép :)

Mellékletek:

8 éve 10 hónapja #218669 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
És ennél még sokkal többet is tud... ;-)

:beer2: Ez egy álom, ez a gép :)

8 éve 10 hónapja #218824 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Megvan első nehéz tank új acc-on KV-IS-t akartam, de ejj mondom futok pár kört KV-1el. S csak ámulok mennyire jó gép :ohmy: Mentorom is behozta KV-1ét s pusztitottunk. Valószinű KV-1 vonalat tolom végig, ezt megtartva :) Persze igazsághoz tartozik hogy sok tier V-ös meccsre tett minket :) Talán 1db 7-esen voltunk, de túléltem,nyert a csapat, annyi hogy nem vagánykodtam :cheer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #218854 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Én is a kisebb átütésűvel használom, és ha az nem elég, az azt jelzi, hogy rossz helyen vagyok.

Legutóbb e-75 tornyát masszíroztam AP-val. A kuplát rendszeresen belövi, mivel iszonyat pontos, és alig kell a célzásra várni. Heat viszi E100 hasát és a torony bal felső részét, ha nem tudta elforgatni, de ismét baj, ha neked kell szemből lövöldöznöd. Oldalról meg nincs semmi, amit ne lőne be. :) Elgondolkodtam rajta, hogy kipróbálom a magasabb pennel rendelkezőt, de ahogy láttam az mindenhova lő, csak oda nem ahova akarom + annyival nem nagyobb az az átütés, hogy a goldot ki lehessen hagyni, így szerintem indokolatlan erre a tankra.

A másik ágyú vezet a T62-höz, ha jól emlékszem, szóval ki kell majd fejleszteni, de elég a végén.

8 éve 9 hónapja #218964 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Már régen ki volt húzva, így kb egy hónapja megvettem a T54-et. Örültrem neki nagyon, mert nézegettem videókat és borzasztóan tetszett a mozgékonysága és az, hogy szakaszban, jól bandázva mire képes.
Azt hittem, megvettem a létező legkirályabb medet.
Aztán ahogy múltak a napok, a lelkesedést csüggedés váltotta fel. Itt előrébb zajlott egy beszélgetés, hogy melyik ágyúval célszerű használni.Próbálgattam mindkettőt, de majdnem egykutya. Nagyon gyenge az átütésük, ezért nincs sebzés, ha nincs sebzés nincs kredit és így tovább.
Ez a tank nyomorba dönt. Már csak félve veszem elő, mert akkora mínuszokat gyártok vele. Goldot nem akarok használni, mert félek csak tovább tetézem a bajt.
Mikor itt nagyon lelkesedtem ezért a tankért, voltak józanabb mértéktartó véleménye.k Már értem miért.
Borzasztóan nem megy vele a játék.

8 éve 9 hónapja #218968 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Balista1, régebbi és tapasztaltabb játékos vagy nálam, kérlek ne szórakoztass már hülyeséggel :)

A T-54 pont egy olyan tank, amiről "mindenki tudja", hogy golddal kell használni. Közel full golddal...

Ez van!

Egyrészt így van megcsinálva ez a játék: vannak remek vasak ... amik csak akkor muzsikálnak, ha golddal eteted ... ez pedig azon nyilvánvaló okból van így, mert a WG így próbál rávenni minél több játékost arra, hogy költsenek a játékra, vegyenek prém tankot, fizessenek elő prém accra stb.

Most belefutottál egy ilyen tankba... Ezt szerintem előre tudnod kellett volna hogy ilyen lesz...

( Én az A-43 tankommal vagyok így: AP-vel nem sok mindent üt át... APCR-rel meg gyakorlatilag mindent amit "át kell ütnie" ... immár tapasztalatból tudom, hogy A-43 1:1 képed DPM-ből leamortizálni egy Cromwell-t... tényleg képes rá! ... DE ennek a full gold az ára... Konklúzió: megyek egy kört a BlackDog-gal, és utána mehetek két-három kört az A-43-mal... T-54-nél nem tudom mi lenne az arány ... )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

8 éve 9 hónapja #218970 Írta: Balista1
Köszi Sics kedves vigasztaló soraidat. Bevallom tudtam, hogy gold igényes a T54, de beleestem az önhittség hibájába, gondolván fog ez menni nekem anélkül is. Hát nem megy . Mindig fájó, ha rá kell ébrednünk mégsem vagyunk akkora géniuszok, mint hisszük magunkról. :)

8 éve 9 hónapja #218972 Írta: BiO_rOo_BOT
Ez így van Sics.
MIndkét medet kihúztam a T54-el de nem emlékszem, hogy akár egy darab AP-t is ellőttem volna vele (talán artyra vagy ilyesmi, de ha volt is ilyen kivételnek számít).

Ballista, töltsd a goldot és lesz sebzés, ha lesz sebzés jön a kredit is. Nem mondom, hogy pénzt fogsz nyomtatni vele de pluszba ki lehet jönni. Most a legrosszabb kombót erőlteted - spórolni próbálasz a lőszeren ami nem visz át semmit, ergo nem sebzel, ergo buksz folyamatosan és még veszteséges is a dolog. Töltsd a HEAT*et, ne sajnáld tőle, ennek a tanknak kell sajnos!

Balista1, régebbi és tapasztaltabb játékos vagy nálam, kérlek ne szórakoztass már hülyeséggel :)

A T-54 pont egy olyan tank, amiről "mindenki tudja", hogy golddal kell használni. Közel full golddal...

Ez van!

Egyrészt így van megcsinálva ez a játék: vannak remek vasak ... amik csak akkor muzsikálnak, ha golddal eteted ... ez pedig azon nyilvánvaló okból van így, mert a WG így próbál rávenni minél több játékost arra, hogy költsenek a játékra, vegyenek prém tankot, fizessenek elő prém accra stb.

Most belefutottál egy ilyen tankba... Ezt szerintem előre tudnod kellett volna hogy ilyen lesz...

( Én az A-43 tankommal vagyok így: AP-vel nem sok mindent üt át... APCR-rel meg gyakorlatilag mindent amit "át kell ütnie" ... immár tapasztalatból tudom, hogy A-43 1:1 képed DPM-ből leamortizálni egy Cromwell-t... tényleg képes rá! ... DE ennek a full gold az ára... Konklúzió: megyek egy kört a BlackDog-gal, és utána mehetek két-három kört az A-43-mal... T-54-nél nem tudom mi lenne az arány ... )

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Sics

8 éve 9 hónapja #218975 Írta: Balista1
Úgy lesz ahogy javasoljátok. A mókás az az, hogy eddig is tele volt pakolva golddal, csak nem vitt rá a lélek, hogy megnyomjam a 2-es gomboz. Az a fránya fukarság.!

8 éve 9 hónapja #218977 Írta: BiO_rOo_BOT
Sok sikert! Majd írj a tapasztalatokról! Kíváncsi vagyok mi változik...

Úgy lesz ahogy javasoljátok. A mókás az az, hogy eddig is tele volt pakolva golddal, csak nem vitt rá a lélek, hogy megnyomjam a 2-es gomboz. Az a fránya fukarság.!

8 éve 9 hónapja #218982 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Ez van!

T54-re kell a gold, ezen nincs mit vitatkozni. De A-43, Cromwell ellen? Na ne már! Oda nem kell gold!

8 éve 9 hónapja #218984 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Ballista, ez nem az emberen múlik. ( Lehetsz bármilyen jó.) Egyszerűen így csinálták meg a játékot. Bizonyos dolgokat golddal lehet csak átütni és kész. Ez következik a számokból: átütés, páncélvastagság, effektív páncélvastagság.

És egyúttal balansz is: nagyon jó tank, minden paramétere faszagányos ... DE egy kredittemető, a goldigénye miatt... ( És ez több vasnál is így van... )

Szoktak azzal jönni, hogy majd a szuperunikum belövi a gyenge pontját. Hát lófaszt: ő is goldot tölt.

Mert lehet hogy közelről belőné. Ha hülye lenne közelről kiállni elé, jó soká célozgatni... közben amaz meg szintén rálőne, és akkor nem lenne csillámpóni, mert valahol a felénél elfogyna a HPja neki is.

De ha goldot lő, akkor nem csak az a pár pixel lőhető be sikeresen... rövidebb ideig kell kitett helyen maradnia, netán mozdulatlanul várva a várva várt szűkülésre..

Fermi: én a BlackDog-gal vagyok úgy, hogy szinte csak APCR-t és HESH-t lövök vele. AP-t szinte sose használok evvel a tankkal. (Leginkább csak épületbontásra tartok benne ilyent, komolyan.) Hisz amit beütnék AP-val, arra lehet HESHTt is lőni ... ha leveszi lánctalppal leveszem a lánctalpát :D ... ha meg beütöm .. nos azt nem köszöni meg... jóval nagyobbat harap mint az AP. Legtöbbször meg úgyis kell az APCR... áttölteni meg azért izé. Időigényes. :D ... nem lesz ott olyan soká az a célpont és én se biztos hogy szeretnék soká tökölni a lövéssel :D

8 éve 9 hónapja #218986 Írta: BiO_rOo_BOT
Oh, ha listát írnék azokról a tankokról amikben az alaplőszer mit sem ér! :-)

Ballista, ez nem az emberen múlik. ( Lehetsz bármilyen jó.) Egyszerűen így csinálták meg a játékot. Bizonyos dolgokat golddal lehet csak átütni és kész. Ez következik a számokból: átütés, páncélvastagság, effektív páncélvastagság.

És egyúttal balansz is: nagyon jó tank, minden paramétere faszagányos ... DE egy kredittemető, a goldigénye miatt... ( És ez több vasnál is így van... )

Szoktak azzal jönni, hogy majd a szuperunikum belövi a gyenge pontját. Hát lófaszt: ő is goldot tölt.

Mert lehet hogy közelről belőné. Ha hülye lenne közelről kiállni elé, jó soká célozgatni... közben amaz meg szintén rálőne, és akkor nem lenne csillámpóni, mert valahol a felénél elfogyna a HPja neki is.

De ha goldot lő, akkor nem csak az a pár pixel lőhető be sikeresen... rövidebb ideig kell kitett helyen maradnia, netán mozdulatlanul várva a várva várt szűkülésre..

Fermi: én a BlackDog-gal vagyok úgy, hogy szinte csak APCR-t és HESH-t lövök vele. AP-t szinte sose használok evvel a tankkal. (Leginkább csak épületbontásra tartok benne ilyent, komolyan.) Hisz amit beütnék AP-val, arra lehet HESHTt is lőni ... ha leveszi lánctalppal leveszem a lánctalpát :D ... ha meg beütöm .. nos azt nem köszöni meg... jóval nagyobbat harap mint az AP. Legtöbbször meg úgyis kell az APCR... áttölteni meg azért izé. Időigényes. :D ... nem lesz ott olyan soká az a célpont és én se biztos hogy szeretnék soká tökölni a lövéssel :D

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #218989 Írta: Balista1
Persze, Sics teljesen egyetértek veled is meg F3mi-vel is. Nem tudom most nekem szándékoztál e írni vagy Bandrasnak, de végül is mindegy.
Igaz, hogy számos tank igényli a goldot. Az IS6 gyakran vezér tank a csapatban. Ha látom az ellenfélnél az IS3-at vagy hasonlókat, már töltöm is át. Ha elfogytak az ellenfél " nagyfiúi" mehet vissza az AP. A T54-nél inkább a goldra utaltság mértéke döbbentett meg. Magyarul úgy érzem, minden mozgékonysága ellenére gold nélkül használhatatlan ez a tank. És ez csak egy nyamvadt med. ahol minden egyes lövés 4400 kreditbe kerül. Az is ami nem talált, lepattant stb. Azért akkora játékélményt nem nyújt ez a járgány.
Ha megnézzük az E75-öt, ami gold nélkül is egy mészáros szintén T-IX-ben, akkor nem értem miért érdemes játszani a T54-e?. Ezen puffogok. Mindegy most már végighúzom, mert van bennem annyi dacos mazochizmus, hogy nyilvánvalóan szar könyveket se hagyok félbe, ha már elkezdtem végigolvasom. Csak másképp képzeltem közös életünket a T54-el.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 7 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.