IS-7-es témához annyit, hogy:
Volt-e arra példa, hogy valaki, valahogyan (pl.: úton, lejtőn lefelé, arany fogyóeszközökkel olajjal stb.) elérte az tank végsebességét?
Egyszer a tesztszerveren leugrottam egy szikláról és míg elértem a vizet, mint ha 65-öt mutatott volna az óra:D
Kellene egy verseny, hogy - szigorúan talajon - ki tudta elérni a legnagyobb sebességet IS-7-tel. Aki hamarabb küld nagyobb sebességről replayt + képet, az kap valamit. (pl.: aranyat)
Kellene egy verseny, hogy - szigorúan talajon - ki tudta elérni a legnagyobb sebességet IS-7-tel. Aki hamarabb küld nagyobb sebességről replayt + képet, az kap valamit. (pl.: aranyat)
Még cca 50-60 meccs kell az IS8-cal az IS7-hez. Várjatok meg ezzel a versennyel engem is, ha lesz persze.
Még cca 50-60 meccs kell az IS8-cal az IS7-hez. Várjatok meg ezzel a versennyel engem is, ha lesz persze.
Masteryhez XP kell. Ha csak spotolsz és van sok spot dmg-ed egy Tier8-as csatában, akkor is elvileg hozható, nem kell hozzá feltétlenül dmg.
Az extrém sebzésű körökhöz meg qrva nagy mák kell.
Kell egy kellően hülye ellenfél - akik kiszedik a csapatod, de téged nem és hagyják magukat szétlövetni (és még véletlenül sem dolgoznak össze a végén ellened)
Kell egy méghülyébb saját csapat - akik nem lövik le a sebzéseket.
A kettő együtt azért 29 játékos esetében ritkán fordul elő.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."