Normális ágyút nem kap ? XD ..mindenki golddal lövöldöz vele,ezért ódzkodtam a megvételével..elég gyenge átütésű ágyúk vannak hozzá..X-es kategóriában eléggé gáz....
Másik amit észrevettem E-100-nál...
E-50M-el lövöm a tornyot totál szemből..a szép totál lapos alig döntött részt..5-ből 4x átütöm..JpzE-100 5 lövés ugyanoda...4 nem megy át XD
E50M: pen 270mm JpzE100: Pen 299
Mindezt persze olyan távolságból ahol 90% biztos vagyok benne hová érkezik /érkezhet a lövedék..
Azért megoldják suttyomban a fejlesztők a dolgokat.
Jó az az ágyú, Mondjuk én is goldal lövök mindig de most drágultak a gold lőszerek így elég jó mínuszokat lehet gyártani a 8.5-be még pár ezerrel plusz volt ha nem lőttél lepattanót.
Az az E50M viszont tényleg mókás mert jóval nagyobbakat tud átütni mint amit papírontud.
Na akkor még meggondolom ezt a E-100 dolgot..pedig olyan szép..én azért veszek tankot mert szép,főleg a pettyes álcával..
Azt utálom hogya garázsban mindig azzal a csíra téli fehér álcával mutatja az E50M-et..hogy nyúlna meg a nyaka a fejlesztőknek..
Ez a kempeljünk vagy menjünk előre támadni dolog nem annyira fekete-fehér.
Az ember megnézi a csapatokat, eldönti hova-merre menjen, lejár a számláló, aztán go. Én már megyek előre kerülgetem a sok tanuló vezetőt, aztán nézek hátra és azok még mindig egymást lökdösik. Kicsit lassítok de megyek tovább, mert máskülönben nem érek oda ahova kéne és szétlőnek a nyílt terepen. Úgyhogy lesek hátra, hogy jönnek-e, látom, hogy jönnek páran. Az ember azt gondolná minden rendben. Előrenézek mi van előttem, vissza hátra a fél csapat eltűnt de még jönnek páran. Közben megérkezik az ellen, elkezd az ember harcolni aztán már lövik is a seggét, oldalát. Mi a fasz van, onnan nem jöhetnének mert a többiek tudnak fedezni. Kilőnek nézem, hogyan kerültek a hátamba amikor ott az előbb még saját tankok voltak. Van egy roncs, a többi áll a ház mögött és számolja a repedéseket, és/vagy fut hátra sem nézve. Akkor minek előre menni? Meghalni és a csatát elbukni bokor harcolva is lehet.
Próbáld ki tesztszerveren. Láttam már hogy egyedül fordított csatát, de többnyire túl nagy, lomha és az ágyú is lehetne jobb. Mondjuk az E-75 top ágyúja néha kevésnek bizonyul a páncélja ellen.
Az lenne a kérdésem hogy érdemes e feltenni a leopard pt a -ra a nagyobb ágyút az tudom hogy ki kell fejleszteni de engem a gyakorlati használata érdekel mert ugyan nagyot a sebez és az átütés sem rosszt de a újra töltési idő valami félelmetesen sokknak tűnik.Válaszokat előre is köszönöm.
Mivel ki kell fejleszteni, ha van elég kredited, akkor kipróbálhatod, de mint ahogy írtad is a töltési idő nagyon sok (fullosan 12,5 sec, ha jól emlékszem) és a célzási ideje is majdnem 3 sec, 1 mednek(???!!!!) Valamint az egyik legrosszabb 9s tank a játékban, szóval meg kell szenvedni a LEOPARD1-ért.
A lényeg: nem nagyon éri meg felrakni.
Jah, és felejtsd el, hogy ez egy med.....
12 éve 2 hónapja#7926Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Nem vagyok 100% biztos benne hogy itt a helye, de nem akartam külön topicot nyitni egy kérdés miatt.
Lényeg a lényeg, nagyon tetszik a Leo1, de mivel jelenleg (és valószínűleg a nyáron sem) nincs prémium accountom, a t10 tankok egyelőre csak távoli célok, de addig is szeretnék egy tankot ami hasonló a Leo1-hoz, csak alacsonyabb tierben (6-.
Szóval a kérdés, melyik alacsony tier tank a leghasonlóbb a Leopard 1-hoz?
(mobil, jó gun, armor mindegy)
Cromwell/T20/WZ132 amikre gondoltam, valakinek más ötlet?
Nem vagyok 100% biztos benne hogy itt a helye, de nem akartam külön topicot nyitni egy kérdés miatt.
Lényeg a lényeg, nagyon tetszik a Leo1, de mivel jelenleg (és valószínűleg a nyáron sem) nincs prémium accountom, a t10 tankok egyelőre csak távoli célok, de addig is szeretnék egy tankot ami hasonló a Leo1-hoz, csak alacsonyabb tierben (6-.
Szóval a kérdés, melyik alacsony tier tank a leghasonlóbb a Leopard 1-hoz?
(mobil, jó gun, armor mindegy)
Cromwell/T20/WZ132 amikre gondoltam, valakinek más ötlet?
12 éve 2 hónapja#7938Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Hellcatem van, mondhatni a main tankom, imádom, de egyszerűen nincs olyan mozgákony mint egy médium, egyszerűen gyenge a motor a fully equipped tankhoz (még olajjal is)
Szerintem ha jó VI-os medet keresel, próbáld ki a vk3001d-t. Nagyon jól mozog(akár tolatva is) és akkor sem kell zavarba jönni, ha nyolcasok közé dob. Átütés jó, is3-at arannyal szemből simán át szoktam lyuggatni. Gyorsan tölt, jó meccsben komoly értékeket lehet sebezni. Sok szempontból jobb, mint a vk3001p, nem utolsó sorban pedig ott van a Leopard ágán.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...