Sunhair, én nem kezdem. A Risk kockajáték van minimum és maximum érték. Így sosem tudsz nullát dobni, ellentétben a Wottal.

Ha meglövöd egy tank gyenge pontját optimális szögből az elegendő átütés +150-200%-val akkor a legrosszabb aminek történnie kell, hogy -25%-ot sebzel. Kockajátékban ez az 1-es.
A wotban ez nem így van, de ezt mindenki tudja. Ott sorozatban tudod dobni a nullát. Én meccsenként átlag 2-3 alkalommal. Már gondolkodtam, hogy felrakok erről egy-két videót.
Minderre a legjobb példa a futás vs foci.
A futásnál az idővel versenyzel és nem dönthetik el a bírok alkalomadtán a végkiemenetelt. Fair, futsz és lesz egy időd.
A focinál, tornagyakorlatoknál, jégtánc, stb. egy zsűri van, aki lehet azért ad több pontot, vagy azért fúj el egy gólt, mert vagy nem látta, vagy jobban tetszik neki a másik... Az egész teljesen szubjektív.
Függ a hangulattól, fáradtságtól, szimpátiától, nemtől, stb. Millió és egy tdologtól.
Persze fordítva is igaz, mikor mozgás közben kapásból 200 méterről kilőttem egy domb mögött búlkáló T71-et a T30 nagy ágyújával. De én ezekról a szarokról szívesen lemondanék, ahelyett, hogy a kivárt becélzott, weakspoton talált lövésemnek ne adjon be sebzést.
MM-mel kapcsoaltban pedig nincs semmilyen "kényszerképzetem", csupán én még nem kaptam olyat, hogy első 10 csatában max 1-2 alkalommal legyek bottom tier, és olyan 6-8 alkalommal top tier.
Mert egyszer amúgy jól esne.

Elvileg új tanknál az első 10 meccse könnyített mm-mel van nem? Hát én ezt nem igazán vettem észre mostanság...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...