Jelenleg 170 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 41 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Német harckocsik

10 éve 2 hónapja #136828 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Hát, 100mm döntve tényleg jobb, mint a függőlegesen levő 100mm. De nekem erről a tankról egy tiger2-VKA copy jut eszembe, copykból meg volt mostanság pár :side:
(tiger 3 lenne ez? (szöveget olvasva), hát, tiger2-höz nagyban hasonlít, + porsche-s lánctalp (vagy a sima tigrisnek is így néz ki, csak nem vigyelek rá?))

nem csak a páncél miatt, az ágyú is jobb, sőt jobb a célzásideje
amúgy inkább olyan tier 8 prémium tankra emlékeztet a statjai alapján, tier 7-ben viszont nem érződik gyengébbnek mint ahogy a prémium tankoknál lenni szokott, szerintem ezen még lesz bőven változtatás ha ezt tier 7 tankként akarják betenni

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #136847 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Vagy nem sima prém tank lesz, adatokat annyira nem néztem, a 88-as sima tigris 88-as, töltés ideje kicsit mintha lassabb lenne a sima tigrisénél (nekem 6 alatt van, ha jól rémlik, de BIA+venti+gyorsító). Pen azonos (miért térne el)
Nem kell mindig gyengébbnek lennie a prémnek az átlagtól, lásd E25 :) Amúgy ki venné meg, ha kb olyan lenne, mint a chi-nu kai-nak nevezett roncsdarab? :D

Vagy megvehető prém lesz, vagy olyan, mint a WZ-111, vagy a CW tankok.

10 éve 2 hónapja #136858 Írta: viktor9421

Vagy nem sima prém tank lesz, adatokat annyira nem néztem, a 88-as sima tigris 88-as, töltés ideje kicsit mintha lassabb lenne a sima tigrisénél (nekem 6 alatt van, ha jól rémlik, de BIA+venti+gyorsító). Pen azonos (miért térne el)
Nem kell mindig gyengébbnek lennie a prémnek az átlagtól, lásd E25 :) Amúgy ki venné meg, ha kb olyan lenne, mint a chi-nu kai-nak nevezett roncsdarab? :D

nekem megvan a Chi-Nu Kai (küldetéssel persze :P )
azt nem mondtam hogy az átütés jobb, én a célzásidőre gondoltam, amúgy ventivel és töltésgyorsítóval ez is 6 sec alá megy

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #136876 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Hát, ha cw tank lesz, akkor ezért sem megyek.

10 éve 2 hónapja #136880 Írta: Super
Megválaszolva: Super
Szerintem annyira nem... "különleges", hogy CW nyereménynek menjen.

10 éve 2 hónapja #136885 Írta: Grievous
AZ obj med se nagy szám, szerintem, legalábbis olyan ritkán látni, T23E3 szintúgy, M60 Linkin-nél nézve már más tészta.

Majd kiderül mi lesz, kb fél év, wg-t ismerve :D

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #137001 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Hát, 100mm döntve tényleg jobb, mint a függőlegesen levő 100mm. De nekem erről a tankról egy tiger2-VKA copy jut eszembe, copykból meg volt mostanság pár :side:
(tiger 3 lenne ez? (szöveget olvasva), hát, tiger2-höz nagyban hasonlít, + porsche-s lánctalp (vagy a sima tigrisnek is így néz ki, csak nem vigyelek rá?))

amúgy inkább olyan tier 8 prémium tankra emlékeztet a statjai alapján, tier 7-ben viszont nem érződik gyengébbnek mint ahogy a prémium tankoknál lenni szokott, szerintem ezen még lesz bőven változtatás ha ezt tier 7 tankként akarják betenni

Azt elfelejtitek milyen volt a Tiger II az alap Porsche toronnyal és a 88-assal? Mert ennek az lesz. Én azzal nem szívesen mentem még tier 8-asokkal szemben sem, hát még fel egészen tier 10-ig. Jó helye lesz a VK 45.03(H)-nak tier 7-ben :)

10 éve 2 hónapja #137022 Írta: Grievous
Annyira rossz az a torony :O Én az ágyúra mentem rá először anno, mert pen+sebzés az első nálam, minden más 2. B)

10 éve 2 hónapja #137037 Írta: viktor9421

Azt elfelejtitek milyen volt a Tiger II az alap Porsche toronnyal és a 88-assal? Mert ennek az lesz. Én azzal nem szívesen mentem még tier 8-asokkal szemben sem, hát még fel egészen tier 10-ig. Jó helye lesz a VK 45.03(H)-nak tier 7-ben :)

de ez tier 7 lesz, és tier 7-ben a jelenleg ismert adatokkal nem tűnik szar tanknak, hogy pontosabban fogalmazzak, egyáltalán nem prémiumtankra jellemző statokat kap (ha a Berlin triót nem számoljuk a rendes prémium tankok közé)

10 éve 2 hónapja #137391 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

de ez tier 7 lesz, és tier 7-ben a jelenleg ismert adatokkal nem tűnik szar tanknak, hogy pontosabban fogalmazzak, egyáltalán nem prémiumtankra jellemző statokat kap (ha a Berlin triót nem számoljuk a rendes prémium tankok közé)

Csak tetű lassú lesz ami a WoT-ban egyenlő a halállal.

10 éve 2 hónapja #137684 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta
Sziasztok!
Szerintetek a SP I.C-re melyik löveg a jobb, a táras vagy a sima? Próbáltam mindkettővel, de mivel még nem vagyok jó light tankokban, azért kérdezném egy tapasztaltabb ember véleményét, hogy a tank stílusához melyik illik jobban?

10 éve 2 hónapja #137687 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Sziasztok!
Szerintetek a SP I.C-re melyik löveg a jobb, a táras vagy a sima? Próbáltam mindkettővel, de mivel még nem vagyok jó light tankokban, azért kérdezném egy tapasztaltabb ember véleményét, hogy a tank stílusához melyik illik jobban?

Én a táras verziót használnám
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, lemur_catta

10 éve 2 hónapja #137694 Írta: Grievous
Sziasztok, most, hogy meg lehetett szerezni a rém jt-t pár napra, az lenne a kérdésem, hogy a t9-es mennyire hasonlít rá? (láttam, hogy jobban fordul, sebessége is jobb, ágyút nem néztem, mert alapból más). Erre prémre elköltöttem 1millát felszerelésre, lehet prém fiók kéne a bevétel visszahozásához :D

10 éve 2 hónapja #137740 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
SPIC-en én tárasat használom, mert szeretek közel férkőzni az ellenfélhez. 6 sec alatt kipörgeti a tárat, majd vissza lehet vonulni tölteni. Amúgy sem szabad túl sokáig mutatkozni vele.

A táratlan ágyú viszont valamivel pontosabb, 6-8 sec körül van a töltése.

Én kicsit tartottam a cserétől, és sajnáltam az afk panther-t, de a helyzet az, hogy a jobb pen és a magasabb alpha miatt sokkal könnyebb vele jól teljesíteni, és a wn8-am is örül.
wn8 és a játékélmény miatt beállt a wz-131, lttb és bulldog közé.

tldr: táras ezekre a pályákra megfelelőbb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lemur_catta

10 éve 1 hónapja #139343 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Közel 1 év után elővettem az E75 - öt. Annó 120 csata után kó kemény 1200 átlag dmg - el félre raktam, hogy ehhez még nőnöm kell... Most a 4 meccsből közel 3k dmg alatt nem végeztem egyszer se, a 3. - on pedig az alábbit sikerült mennem :)

Hát... Ez a tank egy állat :D Most látom mekkora tomato voltam 1 éve... Nem mintha most valami unicum lennék de valamit csak sikerült fejlődnöm :)

Azt hiszem most rá fogok kattanni az E75 - re...

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo, Szete58

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.