Jelenleg 179 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Tank Destroyer

7 éve 3 hónapja #278267 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
Figyelem: Spoiler!

ja én egyik tizest se akarom megvenni,csak a kilencesek érdekelnek

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 3 hónapja #278268 Írta: Tökfilkó2017
Megválaszolva: Tökfilkó2017

Figyelem: Spoiler!

ja én egyik tizest se akarom megvenni,csak a kilencesek érdekelnek

Nekem a kínai 9-es van meg. Másfél éve az előző accounton 704 volt meg. Mindegyik szerettem. Szerintem a kínai a páncélja miatt jobb, bár az object 704-zel is volt sok pattintásom. ISU-nál jobb a kínai változat, ha 8-as is szempont. Sokszor előny volt, hogy laposabb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szekkernyak

7 éve 3 hónapja #278269 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Szerintem akkor ennek fényében a 9-es talán a páncélja miatt jobb. Tapasztalataim alapján a kínainak jobb a páncélja. Viszont lassabban tölt (15.2 töltés gyorsító és ventivel), míg az obj (14.4 ugyanazokkal a felszerelésekkel), de gyorsabbban céloz (célzásgyorsítóval 2.13 vs 2.48). Néhol erősebb néhol gyengébb. Az objectet én kedveltem, a kínai sem lehet rossz. Most talán a kínaiakat választanám, a jobb mobilitás miatt, meg a jobb rejtőzködésért alacsonyabb szinten. De mindkét vonal egész jól néz ki.

7 éve 3 hónapja #278270 Írta: szekkernyak

Szerintem akkor ennek fényében a 9-es talán a páncélja miatt jobb. Tapasztalataim alapján a kínainak jobb a páncélja. Viszont lassabban tölt (15.2 töltés gyorsító és ventivel), míg az obj (14.4 ugyanazokkal a felszerelésekkel), de gyorsabbban céloz (célzásgyorsítóval 2.13 vs 2.48). Néhol erősebb néhol gyengébb. Az objectet én kedveltem, a kínai sem lehet rossz. Most talán a kínaiakat választanám, a jobb mobilitás miatt, meg a jobb rejtőzködésért alacsonyabb szinten. De mindkét vonal egész jól néz ki.

nekem is inkább a kínai fele húz a szívem,talán azért is mert elég ritka jószágok a csatatéren,köszi mindenkinek!

7 éve 3 hónapja #278283 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Én a hetesnél tartok kínai ágon, az orosz kifullozva.
Sajnos a 268 felett eljárt az idő. bár lehet azért vele ma is alkotni.
A kínai ág izgalmas, mind a 6.-os és 7.-es a maga nemében nagyon jó tank.

És hogy ne feledjük a TD litániát:
"BOKORHASZNÁLAT!!!! BOKORHASZNÁLAT!!!!"

:)

7 éve 3 hónapja #278291 Írta: szekkernyak

sok pályán nem lehet bokorban kempelni sajna,ezért akarom a kínait mert azzal talán jobban lehet érvényesülni városi mapokon is
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

7 éve 3 hónapja #278321 Írta: MarktheHero
Megválaszolva: MarktheHero

Ez csak féligazság, vannak olyan TD-k, amikkel nem muszály (nem kell/lehet) bokorban ülni. Ha bokorbaszó TD-k akkor svédek és a német Grille ág, ha a vegyes tulajdonságú TD (bokorharcos és közepes tank) akkor amerikai E4 ág, britek, ha jó páncélzatú közelharcos, vagy támogató TD akkor pedig amerikai E3 ág, német JadgpzE100 ág, az oroszok és kínaiak. Persze vannak átfedések és kakukktojások de nagyjából így lehet jellemezni az ágakat.

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #278357 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Én ez csak félig meddig irtam komolyan, de egy bokor mindig jól jön, még egy E3 nak is a pálya közeppén is.
Látok a bokrok elrendezésében egy rendszert, és ha aktívan tolod előre, a legtöbb helyen lesz egy bokor.
Amúgy csak örülök, hogy végre sikerült elsajátítanom a "visszatolatok lövök" mozgást. Az elmélettel már rég tisztában voltam, de a gyakorlatban nem ment az istennek sem.
Most már pár hete sikerült ráérezni. Azért megvan. a bája, hogy úgy kapsz szét egy tankot, hogy tőled 100mre van és nem vesz észre.

A kedvencen a WZ ág, és szeretek pusholni, de mindig jó beállni egy bokorba amig látsz ellenfelet.

7 éve 3 hónapja #278358 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

sok pályán nem lehet bokorban kempelni sajna,ezért akarom a kínait mert azzal talán jobban lehet érvényesülni városi mapokon is

Hát városban a kínai sem lesz ideális. Leosztástól függ, ha a top vagy akkor tolhatod előre, de bottomként nagyon keveset ér a páncélod., meg kell dolgozni a túlélésért.

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #278426 Írta: dies
Megválaszolva: dies
E3-al felderítő medál.. a többire ott a mesterkártya :) :izomtibi: :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #278514 Írta: MarktheHero
Elsősorban tesztszerveren próbáld ki őket, az a biztos. Haverokkal gyakorlóban, vagy randomban. Mert ha csak videót nézel, azt ahogy más játszik a tankkal, az kevés (akkor már hasznosak, ha elkezdted az ágat). Tudnod kell, hogy te, miként játszol a tankkal, nehogy menet közben csalódás érjen. Nyílván pár csatából nem fogsz teljes képet kapni, de meglesz a saját tapasztalat. Én mindig mikor új ágon gondolkodom kipróbálom a tankokat teszt szerveren, hogy van-e hozzájuk érzékem, fekszik-e az a játékstílus ami a tankhoz kell. Csak videók alapján dönteni lutri.

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #278527 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Morfondírozom a T28-T95-E3 ágon. Néztem pár videot, de ezek tank ász meccsek, amik persze jók, de csak pillanatképet mutatnak a járművekről. Olyan videot keresek, ahol valaki egymás után játszik sok meccset ezekkel a tankokkal (pl.: mert épp fejleszt). Tudtok ilyet?

Én nagyon élveztem mind a t95-öt, és az E3-at is. Ha meg tudsz barátkozni azzal a gondolattal, hogy nagyon nagyon lassú, komótos öregbácsi, és ha egyszer eldöntötted merrre mész, akkor nincs apelláta, meg átmegyek máshová....akkor cserébe kapsz egy brutál páncélt, és egy kifordítalak reggelire ágyút. Repeszpáncéllal elég sokszor vagy nem, vagy nagyon keveset sebez az artylövés is.
Az E3 egy igazi frontharcos, páncélja szívesen eszi a goldot is. Hátul is megállja a helyét , bár szerintem ahhoz pontatlan. Ha nem is ez lesz a top td-d, a funfaktor miatt szerintem érdemes kipróbálni legalább a t95-öt.

A tesztszeró is jól hangzik, cdak a full gold nem tudom mennyire ad valós képet a tankról.

7 éve 3 hónapja #278574 Írta: MarktheHero
Ezért kell tesztszerveren gyakorlóban, haverokkal kipróbálni :lol: Randomban meg megtapasztalod, hogyan bírja a goldspammelést :trollol:

5 éve 5 hónapja #295431 Írta: Bitangocska
Megválaszolva: Bitangocska
Sziasztok,
az alábbiak alapján tud valaki egy új TD ágat javasolni nekem (saját preferenciák és tapasztalatok alapján; tudom, hogy nem tudhatjátok megjósolni, hogy végül melyik működne nekem), vagy várjak a japán TD-kre (ha jönnek ide is, nem csak a Blitzbe)?

Most van: Hetzer, Jgpz E 100, Hellcat.

A következők közül próbálok dönteni:
  • kivárni a japán TD-ket
  • orosz SU
  • svéd süllyedősek
  • francia ág Foch-ig

Az előző fiókommal ugyan főleg orosz nehezekkel játszottam, de szerettem a német páncélvadászokat, így ezzel is elsősorban arra mentem rá. Szerettem is a Hetzer-t, meg a Jagdpanther-t, habár úgy vettem észre szörnyen nerfelték őket 2014 óta (amikor legutóbb játszottam a 2018-as visszatérésig), vagy csak nekem szépültek meg az emlékek. A Jgpz E 100-ra viszont nem nagyon találok diplomatikus minősítést, nagyon megbántam, hogy ennyi időt töltöttem el a kifejlesztésével (akkoriban kevesebbet játszottam, a különleges események és akciók és hóleányok és tervrajzok nélkül még ma se lenne meg). Meg kellett volna tartanom a Jagdpanther-t.
A kedvencem a Hellcat, nem is fogok tovább tovább menni azon az ágon. Már 2018 óta meg van. Szeretet.

Amiért a fentebbi listára gondoltam:

Kivárni a japán TD-ket:
Izgalmasan hangzik. Nem próbáltam ki a többi új ágat, hogy ne vegyen el időt a német TD fejlesztegetéstől (volt, amikor kéthetente egyszer léptem be, az nem sok havi xp lehetőség), de most szívesen lennék az elsők között, akik eljutnak benne valameddig.
Már össze is szedtem egy japán csapatot, akiket az O-I ágon képzek, hogy ha megjönnek az új TD-k, akkor máris legyen egy perkekkel felszerelt csapatom hozzá.

Orosz SU:
Végig kemény ellenfelei voltak a német TD-imnek és a Hellcat se mindig gyalogol át rajtuk, így talán játszani is jó lenne velük, csak hát azért összességében nem tűnnek olyan bitangnak, mint egy Hetzer vagy Hellcat. Meg már régóta meg vannak, tehát elvileg annyira nem különleges, ha valakinek van.

Svéd süllyedősek:
UDES, bizonyos Strv-k. Az a süllyedős mechanizmus érdekesnek hangzik, ráadásul úgy láttam másoknál, hogy jól fordulnak és én meg általában pattanok arról a lejtős kialakításukról. Már el is indultam volna ezen az ágon, csak hát úgy látom olyan tankokon vezet hozá az út, amiket meg a német TD-immel mindig már a csata elején ronggyá lőttem, tehát akkor talán nekem sem lesz különösebb élvezet játszani velük...

Francia ág a Foch-ig:
Van egy Foch, vagy hasonló 9 vagy 10-es szinten, az egyetlen, amit sehogy sem tudok átutni Jgpz E 100-al. Igaz, hogy utóbbit ki nem á... akarom mondani, erős érzéseim vannak vele kapcsolatban, de az el kell ismerni, hogy HA eltalál valamit, annak becsengettek. Kivéve a Foch-t. Az különösen Redshire-ben mindig agyonver. Ha tényleg ilyen jó, akkor talán nekem is tetszene. Csak az a gond, mint föntebb. A fejlődési fát elnézve olyanok vezetnek hozzá, amikről nem gondoltam sokat a német TD-zésközben. Márpedig a csaták felétől már csak gondolatban léteztek. Talán én is így járnék.

Félreértés ne essék, nagyon elégedett vagyok a Hellcat, Bretagne Panther és Hetzer tankjaimmal. A Bret. Panther ugyan nem TD, de mindig is verhetetlen csaló tanknak gondoltam és most, hogy meg van... Hát nem tévedtem! :D
De azért az ágfejlesztés öröme már hiányzik. Nézni, hogy még száz csata van hátra a kvetkező modulig és még akkor is csak kb. 95%-on lesz az aktuálisan fejlesztett perk. Mondjuk utóbbi nem játszik, ha japán TD-kre megyek és a mostani japán legénységet rakom beléjük. És fejleszteni se olyan hosszú idő már a sok bónusz XP-vel, meg tervrajzokkal. A Jagdpanther-ből Ferdinándot csinálni majd' egy év volt, de aztán csak 1-2 hónap onnan a Jgpz E 100.
Értem én, hogy az igazi WoT Gamerek előbb fejlesztenek ki három új tankot, mint én tettem egy modult 2018-2019-ben, de paradicsom kazuár is létezik.

Ja, és csak normál random csatákat megyek. Ismerem a piros gyümölcs korlátaimat, nem röhögtetem ki magam rangsoroltban, meg miegymásban.

Már azt köszönöm, ha végigolvastad.

5 éve 5 hónapja #295440 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
Nem válasz ugyan a kérdésedre, de ha szereted a TD -ket, mindenképpen szerezd meg a T28 HTC -t!! Kemény front, kicsit meggymag feeling, de közelre jól használható löveg. Ha jó pályát fogsz ki, egy brutális faltörőkos. Tier nyolcban kicsit óvatosabban.. de még élvezetes vele a játék.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bitangocska

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 6 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.