Jelenleg 173 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Tank Destroyer

8 éve 7 hónapja #229143 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Tier V-ig TD-ben én mindkét német ágat tudom ajánlani, a Stug és a másik V-ös is jó gépek. Az én nagy kedvenc V-ös TD-m a francia V-ös, az S35CA, nagyon jó látótávja van és sokféle, nagyon jó löveg tehető rá, picit lassú, de igazi bokorharcos TD, egyetlen hátránya, hogy a francia TD ág tier V felett nem igazán jó, úgyhogy továbbvinni nem ajánlatos, de megtartós fun TD-nek nagyon megfelel. Egyébként ahogy írták az orosz és az amcsi TD-k is nagyon jók.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229148 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Sziasztok.
Szeretném kipróbálnia TD vonalat de nem tudom melyik nemzettel induljak neki.
Melyik ágat ajánlanátok első kóstolásra? :)
Olyan kellene amivel Tier 4-5 környékén jól lehet hosszabb ideig gyakorolni.
Előre is köszi a segítséget.

Tier 4-5? Az nem nagyon lehet más, mint

M8A1-el is láttam már őrült stathuszárokat, de a T67 egész biztosan az egyik legerősebb tank a játékban. Sokak szerint a legélvezetesebb is tier ötön.
Utána a Hellcat minimum OK folytatás a feljebb lépéshez. T25/2ről itt a fórumon többen is azt írták, hogy át lehet rajta szüttyörészni, nem vészes. Utána pedig új fejezet következik a lassú, páncélos, metából kissé kiszorult, de éppen buffon áteső tédékkel. Ehhez passzol átvezetésnek a második missönös jutalomtank a T28 HTC, ha tervezel eljutni odáig.

Ezen kívül, amiért külön ajánlanám, mert nyugodtan elkezdheted mindkettővel a játékot egy harmadik vonalból lövöldözéssel, de később T67-tel érdemes bátrabbnak lenni, felderítésre használni, médiumosabb pozíciókat kipróbálni, ha megfelelő a helyzet, vagy peekelgetni akár veszélyesebb tankokat is, feszegetni a határait. Márpedig a TD játékstílusunk "bővítése" elengedhetetlen, ha magasabb tiereken is életképesek akarunk maradni velük.

(Ugyanakkor, nincsen amerikai Skorpion meg E25. De 4-5öt megnézni? Abból baj nem lehet! ;) )

szerk.:
video

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Tekagi, Anna_Blue

8 éve 7 hónapja #229237 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Én szeretem a TD-ket... úgy tier6-ig elég sokkal játszottam is közülük.

Amcsi tornyos TD-k: remek, élvezetes játékszerek. Az M8A1 kiváló bevezetés, a T-67 nagy kedvenc jó játékosoknál is, Hellcat se rossz. ( Annyi, hogy ha elkezded ezt az ágat, akkor M8A1-nél és T-67-nél is vigyázni kell azzal, hogy mivel sebességük az van jócskán... így sok kezdő hajlamos velük előrerohanni... ez korai és gyors halálhoz szokott vezetni, ezek a vasak nem erre valók! ..

TD-zéshez alapvetően jó pályaismeret kell: tudni kell, hogy ahova megyünk, onnét hova lehet majd odalőni.. illetve hogy ha valahova oda szeretnénk lőni akkor hova menjünk ehhez. ... Egy med közel menne és úgy flankelne... de ezt még egy tornyos TD se igen teheti meg..

Lapos TD-k. No ezek se egyformák :)

Vannak a "rohamTD-k" ... böszme erős fronttal ( angoloknál az AT-2 már t5-ben is ilyen és felmenői is hasonlóak ... ) német francia és amcsi torony nélküli ágon lesznek t7-től hasonlók.

A legtöbb TD viszont inkább lapulós mesterlövész, aki lehetőleg távolról osztja az áldást

És a láthatatlanság a páncéljuk..

Ennél fogva jó álca kell neki... és ugyanolyan fontos a spotrendszer ismerete mint a light tankozásnál.

Német és orosz lapos TD-ket itt többen is ajánlották. Szerintem a francia és amcsi laposak se rosszak :) .. sőt nekem egyelőre a svédek is okésak, most t7-esnél járok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Anna_Blue

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #229259 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Én csak amcsikat ismerem :) M8A1, nem is stat miatt fogom visszavenni, egyszerűen nagyon jó volt játszanni vele :) Kiprobáltam szovjet td-et is de hiányzott h nincs torony :) Mostanábban kezdek T67-el lazábban játszanni, arty vadászat, probálni spott-olni (de arra a másik 5-ös td talán jobb lenne)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Anna_Blue

8 éve 7 hónapja #229338 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin

...
Német és orosz lapos TD-ket itt többen is ajánlották. Szerintem a francia és amcsi laposak se rosszak :) .. sőt nekem egyelőre a svédek is okésak, most t7-esnél járok.

Szerintem a svéd TD-k határozott előnye, hogy ha Karácsonykor elég jól sikerült feldíszíteni a fát meg a hótankot, akkor tier 5-ig(?) nem kerülnek kreditbe. Hátrányuk, hogy pont tier 4-5 környékén nem a klasszikus TD fílinget hozzák. Az ötösön pl. csak trollgun van. OK, hogy jó a csőlehajlás, de emlékeim szerint nem céloznak túl gyorsan, ezért a dombharc rizikós. Aztán meg, mikor eljut az ember a lövésig, nézheti, ahogy a lövedék szép komótosan, ívesen tart a célpont felé, majd hacsak nincsenek letiltva a speciális effektek, gyönyörködhet a célpont előtt/mellett/mögött felcsapódó porfelhőben. Az már csak a hab a tortán, hogy a következő TD-k is bár határozottan érdekesnek tűnnek, szintén nem a klasszikus vonalat erősítik (siege mode).

Én a német, szovjet, amerikai vonalakat ajánlanám, kb. ebben a sorrendben.

8 éve 7 hónapja #229356 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Kicsit más a véleményem bár nem vagyok nagy TDs.
Szerintem a jelenleg leghasználhatóbb TD az Object 263 (a másik ágat nem említem, ott talán még az Object 704 ér valamit). Utána a német következik, főleg a Jagdtiger és még a Jagpz E100 sem rossz. Amerikai vonalon a T30 egészen kellemes és az E4 is elmegy.
Így nálam szovjet-német-amerikai lenne a sorrend.

Hogy a svédekre is kitérjek - szerintem nem jók. Amíg nincsenek spoton nagy a fear-factor de amint felvillannak az estek 90%-ban halottak is 1 percen belül. Nagy gyűjtő vagyok, szinte minden T10 garázsban, de a svéd TD az egyik amit soha nem fejlesztek ki (a Foch 155 mellett). (ja, és a Kranvagn is gyenge, ha már a svédeknél tartunk :-) )

...

Szerintem a svéd TD-k határozott előnye, hogy ha Karácsonykor elég jól sikerült feldíszíteni a fát meg a hótankot, akkor tier 5-ig(?) nem kerülnek kreditbe. Hátrányuk, hogy pont tier 4-5 környékén nem a klasszikus TD fílinget hozzák. Az ötösön pl. csak trollgun van. OK, hogy jó a csőlehajlás, de emlékeim szerint nem céloznak túl gyorsan, ezért a dombharc rizikós. Aztán meg, mikor eljut az ember a lövésig, nézheti, ahogy a lövedék szép komótosan, ívesen tart a célpont felé, majd hacsak nincsenek letiltva a speciális effektek, gyönyörködhet a célpont előtt/mellett/mögött felcsapódó porfelhőben. Az már csak a hab a tortán, hogy a következő TD-k is bár határozottan érdekesnek tűnnek, szintén nem a klasszikus vonalat erősítik (siege mode).

Én a német, szovjet, amerikai vonalakat ajánlanám, kb. ebben a sorrendben.

8 éve 7 hónapja #229461 Írta: Sics
Fermi mester, kérlek ne feledd: tier5 (vagy tier6) volt a kérdés :D

... mind érezzük a bőrünkon WG minden ágon megszokott szokásos szívatását, , hogy egyik tier jó, másik kevésbé az adott ágon...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BiO_rOo_BOT

8 éve 7 hónapja #229505 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Sorry, benéztem a kérdést :-D Azért a jószándék megvolt :-D

Fermi mester, kérlek ne feledd: tier5 (vagy tier6) volt a kérdés :D

... mind érezzük a bőrünkon WG minden ágon megszokott szokásos szívatását, , hogy egyik tier jó, másik kevésbé az adott ágon...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 6 hónapja #232686 Írta: JustaTanker
Megválaszolva: JustaTanker
Sziasztok !
Tapasztaltabb TD-s ektől kérnék tanácsot, hogy tier6, tier8 illetve tier 10 be mely TD-ket érdemes kifejleszteni, amiket érdemes vinni pl SH-ra CW-re

8 éve 6 hónapja #232690 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1

Sziasztok !
Tapasztaltabb TD-s ektől kérnék tanácsot, hogy tier6, tier8 illetve tier 10 be mely TD-ket érdemes kifejleszteni, amiket érdemes vinni pl SH-ra CW-re

VI: 0
VIII: AT15, T28 Proto, Rheinm. Skorpion G
X : Jagdpanzer E 100, T110E3 FV215b (183)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JustaTanker

8 éve 6 hónapja #232701 Írta: Sics
Szerintem t6 osztagba nem igazán való TD. Egyik sem.

A gond az, hogy nem csak sebezni kell hanem "sebzést felvenni" is - erre pedig a TD-k alkalmatlanok.

A legjobb még a Hellcat lenne ..
- gyors, együtt tud mozogni a gyors medekkel mint Cromwell
- be tudja lőni az O-I és T-150 vasakat ...

De kisebb a DPM, lassú a toronyforgás, és papír is. 1:1 helyzetekben "megeszik" a tipikus CW tankok...

A torony nélküli TD-k esetében pedig még rosszabb a helyzet: ezeket kétszer láncon lövik és annyi nekik. (Osztagban azért már akad olyan ellenfél akinek van ennyi esze hogy ezzel kezdje... )

Nyolcas: itt fene tudja :) ... unrankedben előfordul
- egyik, hogy behoznak valami kemény frontú rohamTD-t (németet jellemzően)
- másik hogy SkorpioG/Borsig érkezik egynek
- T-28 proto elvileg behozható egy kvázi heavynek ... de szerintem más heavy jobb választás
- AT-15 ... ezt nem tudom ... érdekes ötlet. Frontból kemény, az IS-ek és klónjaik utálni fogják. ( Ő elég kemény elölről h ne nagyon lőjék be ... weak spotot meg eltalálni csak közelről van IS-ágyúknak esélye.. míg ő messzebbről is belövi az IS-eket ... ugyanakkor ha leláncolják akkor gond lesz... szóval ha ő marad utolsónak végjátékra az nem előnyös.

Fene tudja.. normál osztagra sztem nem igazán jók sajna ... global mapon amikor tudható hogy melyik map lesz ott érdemes lehet TD-s setupot csinálni... ki szeret átlag IS-sel verekedni Himmelsdorf halálútján egy keményfrontú rohamTD-vel :D

8 éve 6 hónapja #232704 Írta: Admiral_von_Yorck
Megválaszolva: Admiral_von_Yorck
Sztem 6-osban Nashorn vagy Hallcat!
Saját stílustól függően!
Javítás skill soros legénységgel nem gáz a láncolás sem a torony nélküli TD-ken, álca sorral + hálóval borzalmas dpm önthető be a csata térre a Nashorn nagy csövéből.

8 éve 6 hónapja #232713 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

Sziasztok !

T6 nincs ilyen
T8 Skorp G-t láttam többször, tartok jónak, illetve RHM nagyágyút láttam már olyan pályán, ahol borítékolható volt, hogy bele lehet rakni az ellenbe egy lövést az elején lövés visszakapása nélkül. Például Ensken a sínek mentén ha az ellenfél ment a mezőre, a saját ltwt spotolta, az RHM meg a redlineról belevert 750-et.
T10 E3-ak városi pályákra, 263/STRV103B páros-hármas nyíltabb pályákra. Elképzelhető még a Grille, a nerfje után is, illetve az FV215B(183) is.
Ami ugye fontos szempont lehet a TDknél, az ugye az alfa, a páncélvédettség, a DPM és az álca. Ha alfára akarunk játszani az adott pozícióban, akkor az FV215B(183) lövi a legnagyobbat. Ha páncélra, akkor E3, mert azt hulldownban csak a repesz sebzi. Ha pedig DPM és álca a szempont, hogy daráljuk le az ellenfelet egy nyílt pályán (Proho bal oldal), akkor STRV103B, vagy ha nincs, akkor 263.
Na, a JGE100 sajna egyik kategóriában sem a legjobb, és mivel nem visznek amúgy sem sok TD-t, ezért az, hogy mindenben második, harmadik, vagy éppen a végén kullog, nem segíti az alkalmazását. Tankfagyások esetére persze jó, ha van több, de ugye a mostani szezonban fagyás nincs...
CW-n alapvetően speciális szerepkörre visznek TD-t, csak pár darabot egy csatába, ezért a középszerű T10 TD-knek esélyük sincs jelenleg globál mapet látni HC klánoknál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, JustaTanker

8 éve 6 hónapja #232742 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
FV 183 szerintem kizárt minden szempontból. Mire betölt, beszűkül addig szétlőnek szemből is simán. Hogy gyenge pontot tudj lőni, ahhoz elég pontatlan és akkor jön a párszázas sebzés. Túl lomha lett a túl gyenge páncéljához képest. Arról már ne is beszéljünk, mekkora mínuszban leszel full hesh + prém kaja után. :S
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, JustaTanker

8 éve 6 hónapja #232748 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00

FV 183 szerintem kizárt minden szempontból. Mire betölt, beszűkül addig szétlőnek szemből is simán. Hogy gyenge pontot tudj lőni, ahhoz elég pontatlan és akkor jön a párszázas sebzés. Túl lomha lett a túl gyenge páncéljához képest. Arról már ne is beszéljünk, mekkora mínuszban leszel full hesh + prém kaja után. :S

Mióta szempont sh/Cw-n a kiadás? de még randomban is... arra van a prém tank, prém fiók, hogy önfeledten játszhass utána amivel akarsz. Ezért nem 30 t10 tankot kell kihúzni, hanem csak 5-6 ot, de avval korlátok nélkül játszani. Még mindig azt hiszik sokan, hogy az a jó tank /Td bármi ami nagyon lő, védett mert sok rajta a (felesleges) armor így megveszik azt a szerencsétlen jagdpze100.-at...

Az én ajánlatom a TD-re t10-ben az obj263. Mobilis, kellő armorral, jó dpm, pontos, "olcsó." A többi tier be TD nem igen megy szerintem cw/sh-ra... legalábbis milyen taktika az, ahol td-t kell vinni. Ha van is, ritka, ergo nem kell belőle betárazni t6-/8ban.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 6 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.