Szerintem ha nem egyszerre csinálnák meg a magyar ágat az is jó lenne!Például megcsinálnák tier 3-ig, aztán fokozatossan ameddig lehet! Ahogyan a lehetőségek engednék. Ezt sok kisebb nemzetnél alkalmazni lehetne.
Szerintem ha nem egyszerre csinálnák meg a magyar ágat az is jó lenne!Például megcsinálnák tier 3-ig, aztán fokozatossan ameddig lehet! Ahogyan a lehetőségek engednék. Ezt sok kisebb nemzetnél alkalmazni lehetne.
Nemigen játszik senki kis tierben a kezdőkön és pár elvetemültön kívül. Nem jönne vissza a befektetett pénz a WG-nek, ha csak kis szintű tankokat raknának be.
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja#165784Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Karika, a fenti linken a kép alatti első link posztját (és a sorozatot) nem Te írtad? Csak az emblémás cikkben látom a neved
Vagy Silentstalker annó nem erőltette a forrásmegjelölést?
Nem, ezt Silentstalker írta cseh és angol könyvek alapján még az előtt, hogy megismerkedtünk volna.
Innen
a magyar vonatkozású dolgokból a Hungarian Armor 1-5 az övé, a többi az enyém.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Gyakorlatilag egy lassabb, de több HP-val rendelkező, 75mm-es löveggel szerelt Pz IV Ausf H. A többi adata nagyon hasonlít. És 1700 arany lett az ára ha jól látom.
Ami egy kicsit kevésbé biztató, az az, hogy csak 32 lőszert tud magával vinni. Ez az adat van a magyar szakirodalomban, borzasztó kevés, én sem értem miért ne fért volna bele több lőszer, amikor a Pz IV-be 87 darab 75 milis lőszer simán elfért a valóságban is...
Az a baj, hogy, hogy egy 15 perces meccs alatt, ha az elejétől a végéig folyamatosan lövöldöznél, az újratöltési idővel számolva 56 lövésre lenne időd a Turán III-ban. Szóval simán lehet, hogy normál körülmények között ha nem vigyázol, kifogysz a skúlóból a meccs vége felé
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...