- Köszönetek: 1004
Jelenleg 398 vendég és egy tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Tyrannus9 beküldte:
Robb_HUN beküldte:
Tyrannus9 beküldte: Szerintem jelenleg az mm miatt a TD-n kívül tier 8 alkalmatlan farmolásra, nekem az fv med van meg, de ha nem muszáj, inkább nem jhátszom vele... vagy tier 8-al egyáltalán.
Nekem a Revo-val összejön 20-30-50E meccs függvénye. Szóval nem rossz az, oké nem 100-120.
De hát nem lehet mindig karácsony.
Csak 20-30k-ért nem érdemes idegösszeroppanást kapni. Ennyit megkeresek Rudy/85m kombóval is, így nincs értelme a 8-asnak.
eddi11 beküldte: Sziasztok!
Bocsánat ha rossz helyre írom de nem találtam jobb helyet.
Szóval. Azt rudom hogy van prém tank és Elit tank.Azt is tudom hogy a kettő közt a krdeit hozam a lényeges különbség.
Az elit tank legénysége is szabadon átrakható egy másik tankba.Ha jól tévedek.Pl. T28 htc be most a T30 legényei vannak.
Amit nem tudok.Ha kifejlesztek egy tankot elitre a TechTree ből, akkor arra is ez vonatkozik?
Gondolok itt arra, hogy a VK 100.01 P legényit átraknám az utánna következőbe.(nem tudom a nevét)Át képezném rá a legényeket, és mivel a VK 100 elit lett így nyugodtan vissza pakolhatom a legényeket?
Nem tom érthetően írtam-e le?
Köszönöm hogy elolvastad.
_Potip_ beküldte: Sziasztok!
Először is megosztok egy replayt:
wotreplays.eu/s...e016eb
Segítséger szeretnék kérni, mert ez nem az első ilyen szituáció ezen a pályán és tényleg nem értem, hogy hol rontom el... Nem értem, hogy honnan tudtak folyamatosan spot alatt tartani?
Üdv,
_Potip_
wotreplays.eu/s...e016eb
Segítséger szeretnék kérni, mert ez nem az első ilyen szituáció ezen a pályán és tényleg nem értem, hogy hol rontom el... Nem értem, hogy honnan tudtak folyamatosan spot alatt tartani?
Üdv,
_Potip_
Köszi a válaszokat! Azt hittem, hogy leesett már rólam a spot. A skillezés szerintem helyén van, mellékeltem képet.Black_Sheep_01 beküldte:
wotreplays.eu/s...e016eb
Üdv,
_Potip_
1. rossz helyen mentél fel a töltésre. Azon a pályán vicces bokrok vannak, nem mindnek van álcaértéke. A bal oldali karéjon levő bokrok takarnak, csak ott nézz ki. A legegyszerűbb, ha beviszel ellenfélnek gyakorlóba egy jó spottert arra a mapra, és megnézitek a bokrokat. Ha nincs senki, szólj, és segítek.
2. A light proxyból spotolt, majd 6 másodperc múlva felmentél a töltésre. Mindenki látott. A lámpád azért nem villant, mert végig spoton voltál a kínai light korábbi felbukkanása óta. Először is fedezék mögött maradj, amíg le nem esik a spot. Profibbak megindulnak egy irányba, majd 10 mp után visszafordulnak, azaz máshol bukkannak fel, mint az ellenfél számítana rá a mozgásából. A lightjuk jól nyomta, ilyenkor vagy megölöd, amilyen gyorsan csak lehet, vagy ha nem lehet (mint ebben a körben sem), akkor el kell onnan menni.
3. Sok időre kivontad a csöved a játékból. A Standard B-vel próbálj olyan lehetőségeket keresni, ahol nem csak egy-egy lövést ereszthetsz el, hanem kitárazhatsz, majd futás a map másik részére, amíg betölt.
Milyen skilljei vannak a legényeidnek?
_Potip_ beküldte: Köszi a válaszokat! Azt hittem, hogy leesett már rólam a spot. A skillezés szerintem helyén van, mellékeltem képet.
Pacsi