Jelenleg 102 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

9 éve 8 hónapja #172827 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

6-os, 8-as nedves bugyi
5-ös, 7-es, 9-es nedves szem

(A 10-es meg a táras kilences, szóval az meg sz*ros gatya lesz, kilövöd a kb 2 találatod, 600 sebzésed és 70 secig rohansz az életedért. Főleg ENSK-en) :/

Ensk azért még a városi pályák közül is egy kivétel, mert kb. vagy kiállsz a 9-es sor sarkaiba,- kockáztatva ezzel, hogy lerohanjanak a medek/light-ok - és talán sebzel is valamit, VAGY bemész a városba a (sokszor **** lemming) csapat után, és nem sebzel sz@rt se (maxx 1-2 mákos "td-üzemmód" lövést adsz le)...más verzió nem nagyon létezik... :unsure:

9-es franciával életem (egyik legjobb) körének indult ensk-en: lövök, 1100 sebzés, med meghalt. Lövök, 1600 sebzés, med meghalt. Lövök, 1000 sebzés, med meghalt. Kezdek örülni. Ekkor rám ront még 2 med és meghaltam én. Aztán a csapat elbukott.
Pedig milyen csodás lehetett volna :(

Lehet hajigálni artyval, csak nehéz. Mert tényleg vagy bal sarokból a jobb sarkot lövöd, vagy jobb sarokból a közepet és a jobb vonalat, vagy td-zel. Arra meg a francia alkalmatlan a 185 penes páncéltörővel és a 0-ás csőlehajlással (lehet +1, szerintem vízszintesbe sem áll be a cső)

Pl amx13f3-al a páncéltörővel csak 0 damage lánctalpazom a t37-et... o.o
Rettenetes az a lőszertípus. Imád trollkodni. Eddig összesen 1, azaz 1 darab sebzőt lőttem vele és vagy 5x pattant seggről, oldalról, lightokról, azóta nem használom.

Mert az nem AP, hanem HEAT... :happy: Azt meg ugye tudjuk, hogy mennyire "megbízható"... :lol: (Amúgy meg az se pattan, hanem elnyeli a track pl...)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #172834 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

mert viszonylag pontos, és egy tárral kikapok 3 löveget is.

Én rémálmaimból sírva, izzadságban tocsogva ébredek, amikor eszembe jut, hogy hónapok óta egy helyben topogok a 9-es franciával, akkora egy trágya.

Inkább álljak meg a VIII-asnál??? :lol:

Szerintem 13f3 volt a legfaszább, aztán én pl. a 9-est is bírtam, gyors töltés, 1-2 löveg mindig megvolt vele. utána viszont vártam 1 hónapot, hogy legyen leárazás 10-eseknél. Általában akciósan veszek tankot önjáróra meg nem akartam tényleg költeni teljes árat, és amíg akció volt nem is adtam el a 9-est :D

Szerintem húzzad a legénységet a 9-essel, aztán majd meglátod az 58-nál ücsörögsz, nézelődsz, pizza, melegszenya, 4 lövés, 2 arty mínusz, menekülés, pizza, vége.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

9 éve 8 hónapja #172841 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
A hatosom kétkarikás csövű, a legénysége most a 9-esben csücsül, a hatossal újat húzok.
De a 9-es artyval a wr-em kb 40%. S győztes csatákban ha jó a kör, akkor is max 2000 sebzés. Köze nincs a 8-asnál elért 4000+ sebzésekhez :(
Jó esetben 1500 sebzés, 4 találat, 4 mellé, 2 splash ami 0 damage. (Bár a negatív rekord 21 lövés, 2 splash, 19 mellé, nagyrészt álló célpontra malinovkán)
Persze nagyon ritkán van lila kör az, mondjuk már az sem elég ahhoz, hogy top legyek, inkább többezres sebzésekkel is a hátsó 7-8-fős traktusba pakol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker

9 éve 8 hónapja #173104 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
Szörnyűűű! Nem elég hogy ez a FV207 egy hulladék, komposztnak való trágya arty de még a nemnormális játék is 5 csatábol 3x Ensk-re 2x siegfried line ra rak vele hogy véletlenül se tudjam leduplázni ezt a fosadékot. sosem lesz 9-es angolom :(((((((

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #173109 Írta: paracletos
Megválaszolva: paracletos
Lehet, hogy rosszul gondolkodom és tudom, hogy a táras hajlamos mellé lőni de ha azt nézem, hogy 80 mp alatt betölt 4 lövedéket, az 20 mp/1 lövés ha elosztom.
Innen nézve nem rossz az.

a 6-os és a 8-as tényleg nagyon szerethető!
9-esnél vagyok, írtam korábban, hogy egy picit csalódás.
10-es gyorsabb, jobb az álcája és elvileg pontosabb is.

Remélem nem lesz vészes, mert nem szeretnék másik ágat kihúzni tier 10-ig.

Tier 8-ig a német artyk is nagyon jók, véleményem szerint!

Megtartottam pár darab artyt , különböző tierekben, egy picit félek ha tényleg át akarják dolgozni az arty rendszert.

Mondjuk én minden típussal szívesen játszom, nem kéne ellehetetleníteni még jobban szegény önjáró lövegeket. (mondjuk ha 4-5 van egy csatában, az tényleg túlzás)

Én nagyon sokáig nem is játszottam artyval, és előfordult, hogy kaptam be jó nagyot artytól, de soha eszembe nem jutott, hogy arty gyűlölő legyek.

Szerintem arty gyűlölő elsősorban heavy játékosból lesz talán.
Sokan őket próbálják lőni, mert nagyok és lassabbak.
DE ha valaki csak heavyvel játszik, ő miatta ne kelljen már átvariálni az egész wot-ot.. Idáig minden nerf miattuk volt, buffolják fel a heavyket, ennyi.
Ezzel NEM a hevy használókat bírálom, jómagam is tartok a garázsban jó pár megtartós nehéztankot, inkább a régi nóta: nem nerfelésekkel kellene egyensúlyozni.
Elnézést, hogy ebbe az irányba torkollott a hozzászólásom vége, de a korábban olvasott hozzászólások miatt, ez kikívánkozott belőlem.
Elnézést Mindenkitől.

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #173111 Írta: Sveryxx

Lehet, hogy rosszul gondolkodom és tudom, hogy a táras hajlamos mellé lőni de ha azt nézem, hogy 80 mp alatt betölt 4 lövedéket, az 20 mp/1 lövés ha elosztom.
Innen nézve nem rossz az.

a 6-os és a 8-as tényleg nagyon szerethető!
9-esnél vagyok, írtam korábban, hogy egy picit csalódás.
10-es gyorsabb, jobb az álcája és elvileg pontosabb is.

Remélem nem lesz vészes, mert nem szeretnék másik ágat kihúzni tier 10-ig.

Tier 8-ig a német artyk is nagyon jók, véleményem szerint!

Megtartottam pár darab artyt , különböző tierekben, egy picit félek ha tényleg át akarják dolgozni az arty rendszert.

Mondjuk én minden típussal szívesen játszom, nem kéne ellehetetleníteni még jobban szegény önjáró lövegeket.

Én nagyon sokáig nem is játszottam artyval, és előfordult, hogy kaptam be jó nagyot artytól, de soha eszembe nem jutott, hogy arty gyűlölő legyek.

Elfelejted a két skuló közti betöltési időt is hozzá tenni plusz szinte semmilyen splash dmg-je nincsen neki plusz a páncéltörője is egy hulladék ami ebben a 10-es artyban pozitivum az a forgótorony a sebessége és az hogy pici......

Én ajánlanám az amerikai artykat 6-7-8-9-es szinten a legjobbak jelenleg szerintem :) végig élvezetes velük a játék jó splash, a dmg, a pontosság se szörnyű, a töltés kicsit hosszú de lehet rajta javítani, viszonyleg, mobilisak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #173113 Írta: paracletos
Kicsit közelebb kell gurulni a kialakult frontokhoz ha van rá lehetőség.
"Közelről" meglepően pontosakat lehet vele lőni és menekülésre is van lehetőség ha muszáj. Álcája is meg van hozzá.
Én szerintem nem úgy fogom használni, hogy kitárazzak vele gyorsan, hanem mind a 4-et megfontoltan... :)persze azokat sem egy távoli sarokból.. Na, majd meglátom, még amúgy is kell hozzá vagy 150k xp

Amerikai artyk tényleg jók, a tier 9-est elfogadnám a garázsba :)

Angolból csak a tier 6-os van meg, nem mertem tovább menni.
Érdekes, hogy nem mindig sikerül jól kihasználni.
Az 5-ös Bishop volt meglepő számomra.
Egy fos volt maga a tank, de néha olyanokat mentem vele, hogy csak lestem.
A T28 15-ös küldit, vele csináltam meg, meg voltam lepődve :)

9 éve 8 hónapja #173116 Írta: Sveryxx

Kicsit közelebb kell gurulni a kialakult frontokhoz ha van rá lehetőség.
"Közelről" meglepően pontosakat lehet vele lőni és menekülésre is van lehetőség ha muszáj. Álcája is meg van hozzá.
Én szerintem nem úgy fogom használni, hogy kitárazzak vele gyorsan, hanem mind a 4-et megfontoltan... :)persze azokat sem egy távoli sarokból.. Na, majd meglátom, még amúgy is kell hozzá vagy 150k xp

Amerikai artyk tényleg jók, a tier 9-est elfogadnám a garázsba :)

Angolból csak a tier 6-os van meg, nem mertem tovább menni.
Érdekes, hogy nem mindig sikerül jól kihasználni.
Az 5-ös Bishop volt meglepő számomra.
Egy fos volt maga a tank, de néha olyanokat mentem vele, hogy csak lestem.
A T28 15-ös küldit, vele csináltam meg, meg voltam lepődve :)

Angoloknál 1-4-ig hulladék majd az 5-6 jó aztán a 7-8 egyszerüen szörnyű: kicsi alfa, kicsi átütés, szinte 0 splash és még pontosnak sem mondanám öket. Aztán van a 9-es ami ha már nagy ágyús akkor viszonylag használható bár még az sem az igazi.
De a 10-es :D huhuuu ez megéri :D

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #173123 Írta: pap32

Szörnyűűű! Nem elég hogy ez a FV207 egy hulladék, komposztnak való trágya arty de még a nemnormális játék is 5 csatábol 3x Ensk-re 2x siegfried line ra rak vele hogy véletlenül se tudjam leduplázni ezt a fosadékot. sosem lesz 9-es angolom :(((((((

Azért annyira ne bánkódj... :)
Annál is kell 60k xp a top löveghez, amit a 152-essel kell összegürizni (bár megjegyzem, nekem valahogy sokkal használhatóbbnak tűnt ez a gun a 9-esen mint volt a 8-ason... :huh: )
A Siegfried line meg a másik vicces pálya, ahol ha artyval (főleg vmi lassú döggel) a támadó csapatba kerülsz, és északra tesz be a rendszer, akkor jó eséllyel 30s alatt felderítenek a védők light-jai (ha van némi rutinjuk), és akkor kb. felejtheted azt a meccset... nem is értem, hogy lehet ekkora balanszolatlanság a történetben... :(

Nekem amúgy megvan fullosan már a 9-es, de van egy olyan érzésem, hogy mire meglenne a Con GC (főleg a money hozzá), szépen jön a tervezett "nagy átalakítás" a skypig-eknél... :unsure:

9 éve 8 hónapja #173126 Írta: Sveryxx
Véleményem szerint idén még nem igazán fognak belenyulni az arty dologba de majd kiderül.
Másik: Ha megveszem a 9-es artyt egyböl free xp és nagy gun :evil: :evil: :evil:

9 éve 8 hónapja #173130 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

Oberjunker: Ha akarod borítékolom a WG véleményét mod ügyben. Azért jó látni, hogy milyen lelkes vagy. :happy:

Megjött a válasz, innentől szabad a vásár:

Thank you for contacting Wargaming Support.

we do not forbid our players from using them, we urge them to keep their feet on the ground and think before applying a mod. Improperly installed (or non-compatible) mods might cause your game to crash. Some of them can data-mine your PC for sensitive data and corrupt your system. And some might be so “game breaking”, that using them might get you banned from the game by breaking our Game rules and EULA.

There is no official list of illegal mods for the EU!

If I can help you in any further cases, don’t hesitate to contact us again.

Best Regards,

Tim Berg

Wargaming.net Customer Service Representative

9 éve 8 hónapja #173132 Írta: Sveryxx

Oberjunker: Ha akarod borítékolom a WG véleményét mod ügyben. Azért jó látni, hogy milyen lelkes vagy. :happy:

Megjött a válasz, innentől szabad a vásár:

Thank you for contacting Wargaming Support.

we do not forbid our players from using them, we urge them to keep their feet on the ground and think before applying a mod. Improperly installed (or non-compatible) mods might cause your game to crash. Some of them can data-mine your PC for sensitive data and corrupt your system. And some might be so “game breaking”, that using them might get you banned from the game by breaking our Game rules and EULA.

There is no official list of illegal mods for the EU!

If I can help you in any further cases, don’t hesitate to contact us again.

Best Regards,

Tim Berg

Wargaming.net Customer Service Representative

ezt kérhetném magyarul? :D

9 éve 8 hónapja #173138 Írta: pap32

Véleményem szerint idén még nem igazán fognak belenyulni az arty dologba de majd kiderül.
Másik: Ha megveszem a 9-es artyt egyböl free xp és nagy gun :evil: :evil: :evil:

Háát...tudom kényelmetlen ígyis-úgyis, de én még soha sem "pazaroltam" free xp-t artyk-ra (kivéve a 2. "fun" acc-on a "bitch gun"-ra, hogy végre meglegyen a bishop, de az is gold-ból ment :pinch: )
Te tudod... :)

9 éve 8 hónapja #173140 Írta: pap32

ezt kérhetném magyarul? :D

Tartalmilag kb. Treffhetes mondatával egyenlő... :silly:
(Amúgy meg többet írnak arról, hogy kárt tehetnek a "csúnya" mod-ok a gépednek, mint arról, hogy "piszkos" mod-ot alkalmazott az illető... :lol: )

DE a lényeg lényege ez: "There is no official list of illegal mods for the EU!"
Épp ezért felesleges ticket-ezni a cégnek... :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker, Sveryxx

9 éve 8 hónapja #173148 Írta: paracletos
De mi ez a nagy átalakítás?
Nem nagyon olvastam erről semmit sem.
TD-ket is nerfelték, sok pálya nekik sem fekszik már. (azért még használhatóak)

Tényleg nagy nehezen az embernek kialakulnak a megtartós tankjai, festéssel, legénységgel stb..utána pedig bosszantó ha úgy hozzányúlnak...

Nagyon remélem, hogy nem lehetetlenítik el az arty használók játékát!

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.