Nem konkrét személyeknek szól, egy általános véleményre írva:
Szerintem meg jó, hogy kirakta. Sokszor hallani a kritikát "okosaktól", hogy "fúúú az is csak azért lila, mert moddal játszik".
Na ttt a bizonyíték, hogy ez nem igaz.

Hokizhatok a reccsentemre ?
Kizárólag a modok miatt van, no. Amúgy annyira nem hokizok a statokra, ez mondjuk közismert, így nem is annak fényében játszom, hogy liluljak. A kutyáim amúgy is színvakok és ők számítanak senki más nem

.
A mod téma szerintem több okból szürke zóna marad, más okok miatt pedig abszolút nincs lelkifurkám a használatuk miatt.
Először is, - ontopic maradva - az egyik fejlesztői hírcsokorban említésre kerültek a modok, egészen pontosan a red ball mod és valamelyik főfejes azt mondta, hogy elfogadható a használata, mert csak akkor jelöli meg a tracer tövét ha egyébként is látszik a tracer. Ellenben a zoom modok ejnyebejnyések, mert távolra könnyítik a célzást (amik egyébként szerintem a legnépszerűbbek a modok között).
Másodszor, mivel több klánban is volt szerencsém játszani, szaskaszban, sh-ban, CW-n egyértelműen láttam a jeleit, hogy a destroyed detector nevű cucc használata simán mindenfele elfogadott, holott az pl egyértelmű előnyt ad az adott bandának (akkor persze, ha ő nem dönt, vagy az ellen nem használja), de az elterjedtség széleskörűsége engem a használatának széleskörű elfogadottsága mindenképp meglepett.
Harmadszor, elfelejtettetek rámutatni, hogy a csata végén vízbe fúltam. Nos, az nem volt szándékos, last man standing pozíciót keresve sikerült túl mély vizes teknőbe csúsznom és nem bírnam kikászálódni időben.
Egyébként ahogy a fentiek is említették sokan fújnak a battle assistant modra is (témánál maradva), mert hogy könnyíti a célzást. Itt kiemelném a lehetőséget és rámutatnék, a modok használatának kettősségére: A battle assistant mod sokszor kecsegtet a találat lehetőségével, aztán elkapja a shellt a hegygerinc, templomtorony, és így tovább, tehát ajánlott úgy artyzni, hogy a két nézőpont között váltogatva nézed milyen sanszod van eltalálni az ellent. Ad tehát előnyt, de van hátránya is.
A kettőséget tovább taglalva, a legtöbb mod amit használsz, zoom modok főleg, csökkentik az fps-t, így a remélt előny mellett a használatuk meglehetősen kézzel fogható és konstans hátrányokkal is jár, tehát az egyenlőség jel végén messze nem biztos hogy sukár modpacktól lila leszel.
Jah még valami, az enemy direction of view mellékhatásként mutatja azt is, hogy a saját arty épp merrefele kuksizik, ami akkor hasznos ha spot dmg alapú küldetéseket csinálsz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...