Már régen nem lehet t9-est vinni CW-re, így ez az arty értelmét is veszette bármilyen jó is.
Viszont a T92-t nem írnám le - az átalakítások óta sok minden változott és durva köröket lehet vele menni most is. Pár napja mentem vele egy +5k dmg kört úgy hogy észre se vettem.
CW-re viszont ha artyt visznek, akkor az Object 261, nagyon ritkán kisebb pályákra CGC.
A többi most nem éri meg.
A nerf elott sem volt jo otlet a T92 az M53 helyett. Oriasi differencia van a ket tank kozott es ebbol adodoan a hasznalhatosagukban is. Cwre ha amerikai tuzert vittunk, biztos hogy a 9eset es nem a 10eset. Mobilitas, toltesi ido, horizontalis kiterithetoseg szempontjabil verte. Splashe premium loszerrel meg kellemes volt, ha meg beutott...vettem ki vele Cliffen elso spot utan 50B-t.
A T92 randomban elment. Mokafaktora az APnek nagy volt, ha beutott csunya munkat vegett. Marpedig telitalalat eseten altalaban be is ment a loves, jo nagy volt az atutese.
Konnyek szoktek a szemeimbe, a nosztalgiazas vegett. Bocs, ha full nem idevago dolgokat irtam,.de jol esett kicsit.
Ezt mondjuk kíváncsiságból épp akartam is kérdezni, hogy miként áll a CW meg az arty manapság...GC-t még értem, de OBJ? Oké, pontos, meg mobilis, de ilyen 300-as sebzésekkel, meg 10 perc utáni kifogyásokkal mire jó az?
Ezt mondjuk kíváncsiságból épp akartam is kérdezni, hogy miként áll a CW meg az arty manapság...GC-t még értem, de OBJ? Oké, pontos, meg mobilis, de ilyen 300-as sebzésekkel, meg 10 perc utáni kifogyásokkal mire jó az?
Oh, hala az egnek - vagy sajnos, nezopont kerdese - gyokeresen megvaltozott az eletem, igy a kompetitiv csapatjatekok szamomra szinte teljes mertekben a mult homalyaba vesznek mar (szerintem ebben az evben komolyabb cw szereplesem mar nem volt). A T92tol meg meg akkor megvaltam, amikor az tuzerosztaly modositasa meg csak wargaming fele hirrepeszkent bujkalt a vilaghalon.
Prioritas szempontjabol a jatekon belul a morzsanyi idomhoz merten a tuzerosztalyt a futottak meg zsebbe taszitotta, de egyszer adni fogok nekik eselyt meg, mert okoztak nem keves oromteli percet es izgalmas csatat azert.
Garázsban van a 9-es amerikai, és az orosz 10-es. Ezek is tetszenek, ki van fejlesztve a 10-es amerikai, de nem tetszik, nem veszem meg. Az Obj-261, ha nem lövik ki plusszos prémium nélkül is. Amerikai hosszan tölt és nagyot üt, az orosz gyorsan tölt és kisebbet üt. Pontosnak mondhatók. A kis kedvencem az M44 ami okozhat meglepetést:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, MegaJani
"Ezt mondjuk kíváncsiságból épp akartam is kérdezni, hogy miként áll a CW meg az arty manapság...GC-t még értem, de OBJ? Oké, pontos, meg mobilis, de ilyen 300-as sebzésekkel, meg 10 perc utáni kifogyásokkal mire jó az?"
a múltkor láttam egy random-replay-t, ahol egy M55 folyamatosan csak "kábított", a nyertes csata végére csak 300dmg-et sebzett , de 5500dmg-et szedett őssze a kábítások által.
Véleményem szerint a NagyArtyBalansz rohadtul visszájára sült el - sokkal több kárt ezzel a kábítással, mintha "letrekkelne", vagy betalál 500-at.
"Ezt mondjuk kíváncsiságból épp akartam is kérdezni, hogy miként áll a CW meg az arty manapság...GC-t még értem, de OBJ? Oké, pontos, meg mobilis, de ilyen 300-as sebzésekkel, meg 10 perc utáni kifogyásokkal mire jó az?"
a múltkor láttam egy random-replay-t, ahol egy M55 folyamatosan csak "kábított", a nyertes csata végére csak 300dmg-et sebzett , de 5500dmg-et szedett őssze a kábítások által.
Véleményem szerint a NagyArtyBalansz rohadtul visszájára sült el - sokkal több kárt ezzel a kábítással, mintha "letrekkelne", vagy betalál 500-at.
Ez a csalóka abban, ha csak replay (esetleg ellen szemszögből) ítélsz meg valamit...lehetnek mákos meccsek, mert mivel ne lehetnének; DE hidd el, az 1/100-as történet volt...én 2,5k-nél többet nem kábítottam össze egyszer sem a NERF óta (mert az beza' nerf volt, elég csak az artys témájú panaszok számát megnézni előtte és utána )...pedig elhiheted, "kattintgattam" már pár százat azóta...
Tipikusan az az eset, amivel személyesen játszani kell ahhoz, hogy ténylegesen ismerje az ember...
szerk.: DE részemről nyugodtan tegyék csak vissza a 1-hit-es verziót, ha ezt kívánja a nép...
Last edit: 8 éve 3 órája by pap32.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bfreshfishb, Sztyepan65
Nos, én bizony megvettem a GW-t, és hogy őszinte legyek, pozitívan csalódtam. Egész komoly mértékben hozzá lehet tenni vele a csatához. Nem érzem azt, hogy veszett fejszeként potyogtatom a 300-akat. Átlagban 500-800 között lő, de van hogy a dupláját, ami elég ritka persze. Mindezt jelenleg ~32 sec töltéssel. Robbanási sugara is korrekt, ha kupacban van az enemy (pl. Lakeville szoros), simán bekábít 6-8 tankot, miközben 4-et mondjuk sebez is (minimálisan). Pontosság? Van.. Akad.. Ha hagyom teljesen beszűkülni, általában pontosan lő, mitöbb a kör közepére. Viszont, ha csak egy hangyap*csnyit szétugrik vagy bármi, akkor a szinte szomszédos Plútó égi képződményen túl se fogják meg.. Én nem bántam meg (fullos áron sem).
Én hosszabb kihagyás után játszogatok ismét. Tegnap olyan kört mentem amerikai arty-val,(M41 HMC) asszem elhasználtam jövő évi szerencsém is Volt pár pofátlan találatom
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja#253483Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Sziasztok, lemaradtam ám javitásokrol Este mentorommal csapatba játszottunk s engedte arty+td párost, úgy azért lehet összejátszanni Valószinűleg Grille lesz következő project amit megcsinálok, közben fejlesztem amerikai arty-kat.
Sziasztok! Hosszú idő után újra nekiálltam artyzni, kihúztam a kv-2-vel az S-51-et. A kérdésem az, hogy célzásgyorsító és töltésgyorsító mellett mi legyen a 3. felszerelés? Pótellátmánnyal használom, még stock.
Álcaháló vagy periszkóp.
Rajtad múlik melyikkel tudsz jobban érvényesülni.
Végjátéknál a periszkóp jobban jöhet.Bár amilyen fura most ez a játék a franc se tudja megmondani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69
Álcaháló vagy periszkóp.
Rajtad múlik melyikkel tudsz jobban érvényesülni.
Végjátéknál a periszkóp jobban jöhet.Bár amilyen fura most ez a játék a franc se tudja megmondani.
Köszi! Esetleg komolyabb olajat érdemes belerakni a javító vagy az eü helyett?
Szerintem semmiképp.
Ugyanolyan fos lesz a sebesség,hiába lesz ezredmásodpercekkel jobb a fordulás,csak kidobott pénz.
Az általános triót használnám (használtam) - kis eü csomi,kisjavító,gémer kaja(pótellátmány).
Egyszerűen másnak nincs értelme ezzel az artyval.Viszi a pénzt mint a rossz feleség,dehát dupla vagy semmi.Ha kegyes az RNG akkor a pótellátmány meghálálja magát.Úgy 10 csatánként 1x
Kíváncsi vagyok hogy birod majd,anno én is a kv2-ről mentem át s51-re,dem nem bírtam végigmenni T10-ig.
Sok sikert.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...