Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #245824 Írta: Shine
Megválaszolva: Shine
Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat. Amerikai ágat kezdtem el.
Eddig nagyon tetszik, és gondolom a 6-os szinttől még jobbak lesznek. :)

Mit érdemes tenni az amcsi artykra inkább?:
-álca, töltés, célzásgyorsítótót
Vagy
-periszkóp, töltés, célzásgyorsítótót?

Gondolom ahol lehetőség van Ventit használni, akkor azt kell álca és periszkóp helyett....?

Köszi a válaszokat!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 2 hónapja #245825 Írta: diszno_sajtt
Megválaszolva: diszno_sajtt

Amikor az arty nyeri meg a csatát! :lol: Se nem top sebző, se nem top xp és még csak nem is top kill,de ha nem vagyok akkor bukta. ;)

wotreplays.com/...2-212a

Tegyél a tankba egy bibliát, hogy tudj imádkozni hogy a lightok ne érjenek el hozzád. Plusz a pohár víz mindig legyen melletted mert állandóan csuklani fogsz.
A csata elején ha tudsz akkor vízparton verjél tanmyát hogy be tudj tolatni megfulladni. Az sokkal elegánsabb mint megvárni hogy lerohanjanak. A volna a legjobb ha már a csata elején megfulladnál. Akkor legalább álltalad csak 1 embernek (magadnak) cseszted el a kikapcsolódását, nem pedig jópárnak.

8 éve 2 hónapja #245833 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
@disznósajt

Használsz arty-t? Ha nem, akkor minek írogatsz ide? Sírásra ott a dühöngő...előbb-utóbb meg úgyis megtalál valamelyik admin, és törli a shitstorm-próbálkozásaidat...szóval kár a gőzért... :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, FZRPUPU, Lord_Loga, Sics, Sztyepan65

8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #245844 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Amikor az arty nyeri meg a csatát! :lol: Se nem top sebző, se nem top xp és még csak nem is top kill,de ha nem vagyok akkor bukta. ;)

wotreplays.com/...2-212a

Tegyél a tankba egy bibliát, hogy tudj imádkozni hogy a lightok ne érjenek el hozzád. Plusz a pohár víz mindig legyen melletted mert állandóan csuklani fogsz.
A csata elején ha tudsz akkor vízparton verjél tanmyát hogy be tudj tolatni megfulladni. Az sokkal elegánsabb mint megvárni hogy lerohanjanak. A volna a legjobb ha már a csata elején megfulladnál. Akkor legalább álltalad csak 1 embernek (magadnak) cseszted el a kikapcsolódását, nem pedig jópárnak.

A vízbe fulladós az nem az én fajtám. :) Imádkozni nem szoktam, ateista vagyok. :) A light-okat pedig tárt karokkal várom, remélem egyszer veled is összefutok. ;) Ez a neved a játékban is, mert ha igen, akkor úgy látom van vagy 1,5k csatád arty-val. Le szoktad köpni a tükörképedet? ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU, Sztyepan65

8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #245845 Írta: diszno_sajtt
Megválaszolva: diszno_sajtt

wotreplays.com/...2-212a

A vízbe fulladós az nem az én fajtám. :) Imádkozni nem szoktam, ateista vagyok. :) A light-okat pedig tárt karokkal várom, remélem egyszer veled is összefutok. ;) Ez a neved a játékban is, mert ha igen, akkor úgy látom van vagy 1,5k csatád arty-val. Le szoktad köpni a tükörképedet? ;)

Kellettek a küldetésekhez arty-k. de rühellem az összeset. Ennél játékélményt romboló tankosztály nincs másik a játékba. Mi is tudjuk, a WG is tudja (ezért volt most a nagy változtatás az artyk körül), csk ti nem akarjátok tudomásul venni. Természetesen jelenleg egy arty sincs a garázsomban. Pedig kellene a T55A küldetéseikhez, de az elveim már erősebbek.

8 éve 2 hónapja #245847 Írta: bandras32

wotreplays.com/...2-212a

Kellettek a küldetésekhez arty-k. de rühellem az összeset. Ennél játékélményt romboló tankosztály nincs másik a játékba. Mi is tudjuk, a WG is tudja (ezért volt most a nagy változtatás az artyk körül), csk ti nem akarjátok tudomásul venni. Természetesen jelenleg egy arty sincs a garázsomban. Pedig kellene a T55A küldetéseikhez, de az elveim már erősebbek.

Nehogy azt mond, hogy a Stug és a T28 összesen 30db arty-s küldetése miatt játszottál 1759 csatát arty-val? :rofl:
Én annak idején ( 2012.03 ) azért kezdtem el arty-zni, mert annyira gyenge volt a gépem, hogy csak arty nézetben nem szaggatott. :lol: Később lett jobb gép, de megkedveltem az arty-kat ezért játszottam velük tovább. Aztán kezdtem megutálni őket, de kellettek a küldik miatt, és most eljutottam odáig, hogy 1db azaz egy darab küldetés maradt csak, ha ezt is megcsinálom többet arty közelébe sem megyek ( csak amikor kilövöm :lol: ). Persze, ha jönnek új személyes küldik, akkor újra kénytelen leszek arty-zni, de az még odébb van. ;)

8 éve 2 hónapja #245854 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Pedig kell az 1000-1500 arty csata ahhoz, hogy legyen az embernek egy normális arty legénysége... (Amcsi ágat tolom... M41-gyel volt vagy 1k csatám. )

Aztán tudtam meg, hogy egyszerűbb lett volna az életem, ha valami más tankon kifejlesztek egy 1-2-3 skillsoros legénységet és azt rakom át artyba és kezdek artyzni :D

De hát akkor amikor elkezdtem még hol voltam én attól h ilyenekre gondoljak :D

8 éve 2 hónapja #245884 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Sziasztok,

Vagy

Gondolom ahol lehetőség van Ventit használni, akkor azt kell álca és periszkóp helyett....?

Köszi a válaszokat!

Periszkóp? Jaj ne! :)

Tegyél rá töltésgyorsítót.
Tegyél rá célzásgyorsítót.
Illetve mivel hetestől nagy artyk vannak, az álcahálónak nincs értelme, legyen inkább fokozott szellőzés.

8 éve 2 hónapja #245889 Írta: bandras32

Sziasztok,

Vagy

Köszi a válaszokat!

Periszkóp? Jaj ne! :)

Tegyél rá töltésgyorsítót.
Tegyél rá célzásgyorsítót.
Illetve mivel hetestől nagy artyk vannak, az álcahálónak nincs értelme, legyen inkább fokozott szellőzés.

Feltéve, ha zárt arty-ról van szó. De ha jól tudom amcsi vonalon csak a 9-es zárt. Tehát marad a töltés, célzás gyorsító és van egy üres hely ahová lehet álcát, vagy periszkópot rakni. Szerintem a periszkóp jobb választás. Ha egyedül maradsz jó látni hogy honnan jönnek, és az alap arty látótáv nem partner ebben ( a 6-osnak 320m ).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Shine

8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #245944 Írta: Shine
Megválaszolva: Shine
Nagyon örülök, hogy az amerikai ágat kezdtem el!
Most tier 5-nél, a M41 HMC-nél tartok.
Nagyon bejön a kicsike. Nem tudom, hogy ennél van-e jobb amerikai arty, de ez nekem úgy érzem fekszik. tegnap meglett az első Gunmarkom is, és nagyon közel vagyok a másodikhoz is már.

Ami nehezen megy az a legénység fejlődése, még csak egy skill 84%-nál tartanak.
Sajnos csak egy német prémium, tankom van egy 3-as szintű.
Azon gondolkozom, hogy majd egy amerikai prémium tankot venni, és legényhúzásra biztos gyorsabb lenne mint így:)
Köszönöm még egyszer a segítségeteket!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01

8 éve 2 hónapja #246239 Írta: ca19e12e580919cf29b893af5edc7b20
Megválaszolva: ca19e12e580919cf29b893af5edc7b20
Sziasztok!

Kérdezném, hogy melyik artyval lehetne a "legegyszerűbben" megcsinálni a T55A 15-ös küldijét? Top xp és 2500 sebzés hozzájárulás. Kellene a női tag és mivel a többi megvan csak itt tudnám megszerezni. Német és francia vonal jöhet szóba. A top xp még nem is volna gond de a sebzés hozzájárulás az nem egyszerű a mai mezőnyben. Jelenleg a 7-es német artym van meg a 10-es francia ezekkel próbálkozgatok de nem sok sikerrel. Ha megvan a top xp közelében sincs a hozzájárulás vagy épp fordítva. Németből is végig van az ág szóval bármi szóba jöhet. Ami még baj, hogy a 7-es artyval majdnem mindig azonos tierbe rak, nem is emlékszem mikor volt 9-esben ahol ugyebár jóval könnyebb lenne. Előre is köszönök bármi jó tippet.

8 éve 2 hónapja #246254 Írta: bandras32

Sziasztok!

Kérdezném, hogy melyik artyval lehetne a "legegyszerűbben" megcsinálni a T55A 15-ös küldijét? Top xp és 2500 sebzés hozzájárulás. Kellene a női tag és mivel a többi megvan csak itt tudnám megszerezni. Német és francia vonal jöhet szóba. A top xp még nem is volna gond de a sebzés hozzájárulás az nem egyszerű a mai mezőnyben. Jelenleg a 7-es német artym van meg a 10-es francia ezekkel próbálkozgatok de nem sok sikerrel. Ha megvan a top xp közelében sincs a hozzájárulás vagy épp fordítva. Németből is végig van az ág szóval bármi szóba jöhet. Ami még baj, hogy a 7-es artyval majdnem mindig azonos tierbe rak, nem is emlékszem mikor volt 9-esben ahol ugyebár jóval könnyebb lenne. Előre is köszönök bármi jó tippet.

Hát ez a feladat nem egyszerű. Én az obj. spg-15-el kinlódok már egy ideje. top xp és 3500 hozzájárulás kell, de eddik 1-szer volt csak 3500 hozzájárult, sajnos 10xp-vel maradtam le a top-tól. 212A van, ezzel elvileg nem lenne gond, de a küldi sajnos a csapaton múlik, a csapat pedig mostanában....... 2500 hozzájárulás is csak nagyon ritkán jön össze.
Igazából tier7 fölött bármelyik arty alkalmas lenne a feladatra, csak ki kell várni a megfelelő pályát és csapatot. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

8 éve 2 hónapja #246306 Írta: J4CKAL
Megválaszolva: J4CKAL
Tényleg csak informatív szándékkal kérdezem , de ti arty playerek , ha láttok egy játékost aki jobb nálatok és még magyar is 10/ ? -szor kap totál focus-t? Csak mertr érdekes de megfigyeltem , hogy ha magyar arty player van az enemyben állandóan az én p*csámra vadászik. :thx2: :thx:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

8 éve 2 hónapja #246316 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Tényleg csak informatív szándékkal kérdezem , de ti arty playerek , ha láttok egy játékost aki jobb nálatok és még magyar is 10/ ? -szor kap totál focus-t? Csak mertr érdekes de megfigyeltem , hogy ha magyar arty player van az enemyben állandóan az én p*csámra vadászik. :thx2: :thx:

Csak a saját nevemben tudok beszélni, DE én csak akkor szúrok ki egy célpontot, ha:

- "veszélyes" tankkal van, pl. Cromwell-ek, O-I, Skorpió, magas tier-ben meg Type, Maus, B-C, Skodák, vagy
- tisztán látszik, hogy stat-hajhász re-roll (5k csata alatti kék, 10k alatti lila) stb... :cheer:

8 éve 2 hónapja #246320 Írta: bandras32
Én azt lövöm akit lehet, és próbálok oda fókuszálni ahol szükség van rám. Nincs fönt semilyen mod, ezért azt sem látom ki a jó játékos. Ha hagyja magát akkor lövöm. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Shine

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.