Borzasztó nehéz olyasvalamit megmagyarázni amit a való élet lépten-nyomon megcáfol.
? Mire gondolsz?
Nem kell ezen semmit megmagyarázni. Ez a játék alapvető mechanizmusa. Én érvekkel támasztottam alá a véleményem miszerint unfair az arty a többi tankosztállyal szemben.
Most már én is szeretnék érveket olvasni az mellett, hogy miért jó. De ne ilyen bullshitet, hogy camp törésre kell az arty, mert akinek minimális rálátása van az alapvető játékmechanizmusra, annak teljesen egyértelmű, hogy pont campeléssel lehet kijátszani legkönyebb módon a klikkereket.
Szerintem csak azok szerint unfair akik inkább szólóznak és nem csapatjátékoznak.
Mivel ez régen csapatjáték volt és bizony érdemes volt követni az okosabb csapattagok utasításait (pl. pz38na tier8) a nyerés érdekében.
Ez mára abszolút leredukálódott és COD szerűvé változtatta a játékot ezzel kikerülhetővé tette a csapatjátékot.
Egyedül az arty az ami csapatjátékra van kényszerítve.
Majdnem mondtam a light tankokat de azoknál ez már megszűnt.
Ha egy jó játékos megjelenik a színen annak nem nagyon fognak ész nélkül nekimenni hanem megpróbálják csapatjátékkal kiütni.És általában ilyenkor jön képbe az arty ha a sok lúd disznót győz elvet nem tudják érvényesíteni.
Na ez lenne az elvi dolga.
Én speciel utálok úgy light tankkal játszani ha nincs arty.
És inkább a WG-t tartanám unfairnak amit tett az artykkal.Egy kiszámíthatatlan vacakká tette az összeset,és ezzel egyre kijjebb szorítja a csapatjátékból.
Mégpedig azért mert amokor egy csatában olyan RNG-t ad az artynak hogy 5 lövésből nem talál el egy álló célpontot akkor a light tank is úgy van vele hogy balfasz ,ennek nem érdemes szpotolni.Csapatjáték lerombolva.
De ennek az ellenkezője is kiborít,amikor minimum kanyarodnia kell a lövedéknek (mint a Wanted filmben) hogy kiüsse az ellenfelet,és láss csodát full hápéról kinyuvad.(volt egy-két replayem ilyenről de a békesség kedvéért ugye...)
Eldegor tökéletesen elmondta a múltkor hogy az artyra 80%-ban hat az RNG oda-vissza.
Ez így teljesen irreális és emiatt használják őket egyre kevesebben a jobb játékosok.
Ezt az RNG hatást meg még megfejelik azzal,hogy ha csak szorzózni akarod őket akkor is folyamatos Himmelsdorf,Kharkov (meg a többi szar),3-5 artyval.
Azért 3-5 arty hogy a többi csata artymentes legyen.
Ha nem lennének a küldik talán heti egyszer ha artyznék.
De már elkanyarodtam a lényegtől,úgyhogy azt mondom hogy az arty a csapatjátékot lenne hivatott erősíteni,de mivel úgy jártak vele mint a VK B-vel ezért most szenvednek ők is.Kivenni meg nem tudják mint a szerencsétlen Béluskát.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...