Jelenleg 114 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 7 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 8 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 15 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 1 hónapja #140627 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
WT-kről és hasonszőrű unfair play kemper td-ről beszéltem egész eddig. De igaz, hagyjuk is, lényegtelen, nem fogunk megegyezni, nincs is ezzel baj.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140636 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
WT annyira unfair, hogy 5bol jo hagy 2 bemegy egy is7be 500 meterrol, mert tuti nem snipoilod ki a hasat.

mit csinal ezzel szembe az arty az is7el? 1k dmg es akkor olcson megosztad.
800 spashbol 1400 direkt hit. vagy 2k APval mert azok olyan kurva pontosan lonek weakspotra APval.

Ha meg nem latod a TD-t akkor meg valszeg kicsit tobb a jatek tudasa a simna radkattintok meghalsz stilusnal.

jatsz kicsit WT-vel 2-300 csatat es meglatod mennyire unfair.
kb ugyaannyira unfair mint az kis fv304. aki hulye azt agyonlovod vele akinek van 50nel nagyobb IQja budos eletbe nem kezdesz vele semmit.

10 éve 1 hónapja #140645 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo
OFF:

Én nem értem, hogy min kell megegyezni, ha érvelésről van szó. Ha valaki szeret artyzni ő dolga, én meg nem szeretem, hogy meglő az meg az én dolgom, de ha arról beszélünk, hogy jó-e a játéknak, meg rossz vagy jó játékmechanika az nem szeretem/nem-szeretem kérdése.

ON:

Most volt nem olyan régen egy csata prokhorovkán, ahol nyerhettünk volna, ha van arty. Hogy miért?
Mert a TDk rossz helyen csücsültek és nem tudták lőni a spottot. Kb 5 métert kellett volna arrébb gurulni a térképen úgy látszott, hogy jó helyen ülnek, de hát nem. Na most ha ugyanezek a játékosok akik TD-ben ültek átültek volna csata közben egy artyba, akkor ugyanarról a helyről 300 helyett 3000 dmg-et csináltak volna. Mert akkor nem érdekes, hogy vannak e tereptárgyak, meg nem számít a drawrange. De ugyan úgy nyerhettünk volna, ha a TDk nem teljesen hülyék, vagy ha platoonban játszok egy bármilyen tankkal ami tud lőni.

10 éve 1 hónapja #140646 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Fordítsd meg a dolgot, így kezdődik a commented: " a TD-k rossz helyen ültek", erre kell az arty? Az emberi hülyeséget helyettesítse?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo

10 éve 1 hónapja #140647 Írta: nemo510
Megválaszolva: nemo510

Borzasztó nehéz olyasvalamit megmagyarázni amit a való élet lépten-nyomon megcáfol.

? Mire gondolsz?
Nem kell ezen semmit megmagyarázni. Ez a játék alapvető mechanizmusa. Én érvekkel támasztottam alá a véleményem miszerint unfair az arty a többi tankosztállyal szemben.
Most már én is szeretnék érveket olvasni az mellett, hogy miért jó. De ne ilyen bullshitet, hogy camp törésre kell az arty, mert akinek minimális rálátása van az alapvető játékmechanizmusra, annak teljesen egyértelmű, hogy pont campeléssel lehet kijátszani legkönyebb módon a klikkereket.

Szerintem csak azok szerint unfair akik inkább szólóznak és nem csapatjátékoznak.
Mivel ez régen csapatjáték volt és bizony érdemes volt követni az okosabb csapattagok utasításait (pl. pz38na tier8) a nyerés érdekében.
Ez mára abszolút leredukálódott és COD szerűvé változtatta a játékot ezzel kikerülhetővé tette a csapatjátékot.
Egyedül az arty az ami csapatjátékra van kényszerítve.
Majdnem mondtam a light tankokat de azoknál ez már megszűnt.
Ha egy jó játékos megjelenik a színen annak nem nagyon fognak ész nélkül nekimenni hanem megpróbálják csapatjátékkal kiütni.És általában ilyenkor jön képbe az arty ha a sok lúd disznót győz elvet nem tudják érvényesíteni.
Na ez lenne az elvi dolga.
Én speciel utálok úgy light tankkal játszani ha nincs arty.

És inkább a WG-t tartanám unfairnak amit tett az artykkal.Egy kiszámíthatatlan vacakká tette az összeset,és ezzel egyre kijjebb szorítja a csapatjátékból.
Mégpedig azért mert amokor egy csatában olyan RNG-t ad az artynak hogy 5 lövésből nem talál el egy álló célpontot akkor a light tank is úgy van vele hogy balfasz ,ennek nem érdemes szpotolni.Csapatjáték lerombolva.
De ennek az ellenkezője is kiborít,amikor minimum kanyarodnia kell a lövedéknek (mint a Wanted filmben) hogy kiüsse az ellenfelet,és láss csodát full hápéról kinyuvad.(volt egy-két replayem ilyenről de a békesség kedvéért ugye...)
Eldegor tökéletesen elmondta a múltkor hogy az artyra 80%-ban hat az RNG oda-vissza.
Ez így teljesen irreális és emiatt használják őket egyre kevesebben a jobb játékosok.
Ezt az RNG hatást meg még megfejelik azzal,hogy ha csak szorzózni akarod őket akkor is folyamatos Himmelsdorf,Kharkov (meg a többi szar),3-5 artyval.
Azért 3-5 arty hogy a többi csata artymentes legyen.
Ha nem lennének a küldik talán heti egyszer ha artyznék.

De már elkanyarodtam a lényegtől,úgyhogy azt mondom hogy az arty a csapatjátékot lenne hivatott erősíteni,de mivel úgy jártak vele mint a VK B-vel ezért most szenvednek ők is.Kivenni meg nem tudják mint a szerencsétlen Béluskát.

10 éve 1 hónapja #140651 Írta: TAdo

Fordítsd meg a dolgot, így kezdődik a commented: " a TD-k rossz helyen ültek", erre kell az arty? Az emberi hülyeséget helyettesítse?

Látod egészen pontosan erre céloztam, csak azt akartam, hogy valaki tőlem függetlenül leírja a következtetést.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140655 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
na erre most mit mondjak? ez volt neki a nagy orome a jatekba

(amugy meg bassza szajba magat, de komolyan, 80%os winratem volt ma ezzek a szar tankkal meg 2k atlagsebzes....)

Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #140664 Írta: TAdo

na erre most mit mondjak? ez volt neki a nagy orome a jatekba

(amugy meg bassza szajba magat, de komolyan, 80%os winratem volt ma ezzek a szar tankkal meg 2k atlagsebzes....)

Fogadjunk, hogy nem követted az utasításait csata közben. :P

Amúgy ilyen gyökerek minden tankban vannak, ez arty független.

10 éve 1 hónapja #140666 Írta: csikaa
Megválaszolva: csikaa
Én 4 hónapja csinálom azt, hogy minden 5-6. meccsem csak a kiirtásukról szól. (artisták lelövése.)

Erre tökéletes az e-25 -ös tank (vagy bármilyen egyéb gyors tank). Várni kell 2-4 percet...míg eloszlik az ellenfél. Utána öngyilkos rush-kell, de nem teljesen esztelenül: lényege, hogy csak és kizárólag az artisták legyenek a célpontok, megölni őket, még úgy is, hogy csak 600-800 DMG lesz a vége, sz**ni a wn8 ra. Menni kell és a kapott lövésekkel sem foglalkozni, erre van a HP. (Mert mindig van 1-2 tomato artista, aki épp pl: tiger-1 ben védi a fajtáját, semmit sem téve a saját csapatáért)

Ha meg az ellenfélnél csinálja ezt valaki, akkor (igazából az elmúlt 1 hónapban kaptam erre rá) direkt nem segítek a saját artistánknak, lőjék csak le. Gratulálni is szoktam ilyenkor az őt megölő ellenfélnek. Jól teszi, ha megöli. Miután nemrég 20 meccsből 3 alkalommal lőtt nekem splash-t a saját artistánk és szedte le az életem egy nagy részét, mert ugye a tőlem 6m-re lévőt célozta, de azt se tudja, hová fog becsapódni. De ez neki már elég egy lövés eleresztéséhez. Úgy vannak vele: talán nem fogja eltalálni a saját csapattársam, ha meg igen, akkor leszarom. Hát én meg leszarom, ha megdöglik. Így van ez.

10 éve 1 hónapja #140669 Írta: stefanitsr
Ugyan ez a játékbeli neved is ?

A fenti írás elég szánalmas. Éljen a csapatjáték. Vagy sosem élt ?

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140677 Írta: nemo510

Hát ja.Az emberi hülyeség olyan mint az ebola.Időnként itt is ott is felüti a fejét.
Lásd feljebb.

10 éve 1 hónapja #140679 Írta: stefanitsr
Ez az igazán frusztráló, amikor leláncolnak, kilövik az ágyút úgy, hogy nem tud lőni, 3700-at pattintasz és kiosztasz sebzést miközben egyszerre harcolsz egy t29-el, t32-vel és egy KV-85-el, a két, fenti megszólalóhoz hasonló jóember pedig ott hereverél a kastély mögött. Ehhez képest egy CGC csapás az ellenféltől köszönetért kiáltó jócselekedet.

Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #140684 Írta: nemo510

És szerinted Ő tetőtől talpig úriember volt?

10 éve 1 hónapja #140697 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03
Az arty teljesen balanszolt, ugye? :D

Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #140698 Írta: szzsolti
Megválaszolva: szzsolti
A szarból hoztuk vissza a csatát és ezt meg is köszönték a társak.
Mellékletek:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 34 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.