Jelenleg 58 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 6 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 7 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 14 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 21 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 1 hónapja #140729 Írta: kiskukac15
Megválaszolva: kiskukac15

Ne fáradj, felesleges, NEM FOGUNK EGYETÉRTENI, és ez itt ugye egyébként is az arty kedvelők topikja.

Látod milyen sokan kedvelik az artykat
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #140730 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Ne fáradj, felesleges, NEM FOGUNK EGYETÉRTENI, és ez itt ugye egyébként is az arty kedvelők topikja.

Ha csak az arty kedvelők írnának ide, akkor egy csak a nyitókomment lenne itt. :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary

10 éve 1 hónapja #140731 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Javaslom, nyissatok egy arty hater trotyikot, ígérem csak ritkán fogok epic arty endgame statokat postolni.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140732 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Ja! Hát én, meg a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó! :)

Ja! És nem adjuk! :P

Figyelem: Spoiler!

10 éve 1 hónapja #140734 Írta: stefanitsr
Jah, hát szívesen nézegetném, ki hogy halad az adott hetes, nyolcas, kilences cuccal, pár endgame statot, ilyesmit, erre mit látok?

"Jajjmá, megint egy helyben álltam a CDC-vel, az a csúnya, gonosz, rossz, mostoha genyó megint belém vert 225670abeFC hexa HP-t". Ez egy ilyen játék, lövik benne egymást az emberek, a játék által rendelkezésre bocsájtott eszközökkel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, nemo510

10 éve 1 hónapja #140735 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Első értelmes érv: Szeretek vele játszani. Sokan mások is szeretnek. Nem is kell több érv. Ez egy játék, erről szól.
Második: Része a játéknak csakúgy, mint a prémium lőszer, vagy a torony nélküli TD-k. Amikor elfogadtad az EULA-t ezt is elfogadtad.

- Igen, ha az arty durván elkap, akkor nem jól játszol. Vagy nem mozogsz, vagy kiszámíthatóan mozogsz.
- Amikor kiválasztasz egy tetü tankot, gondolatban elfogadod, hogy kapni fogja az áldást.

Valahogy ezt a típusú nyünnyögést főleg olyanoktól hallom, akik nem artyznak és halovány lila fingjuk nincs arról, hogy mit lehet és mit nem lehet megtenni egy artyval és ellene. Az igazán csak az ő kizárólagos saruk, hogy ezt elutasítóan, elvből nem is hajlandóak megtenni, mert mondjuk a tanulási folyamat lerontaná a statjukat. Ces't la vie, mon cherie. Nem lehet kizárólag abból mosolyogva élni, hogy valaki megtanul sokat sebezni lighttal, vagy tornyozva csikicsukizni 2-3 orosz meddel.

Ennek egyik mintapéldája, hogy rendszeresen látom a nyünnyikét, hogy 60-70-el tépek ÉS kivesz. Igen, abszolút kiszámíthatóan közlekedsz ("NEM NEM, LEHETETLEN blabla" De. Nem kell jobb bizonyíték, mint hogy kivett). Abbey-n pl középen mindig felrongyol az apátságba 1-2-3 light, med, betöltök, rácélzok a helyre, várom hogy kapjam a szpotot, ha nem kapom akkor átmegyek az apátság udvarra, de jellemzően kapom, elé tartok és akkor pl. WZ-132 byebye 1100 hp.

Taníts mester! :-*

10 éve 1 hónapja #140736 Írta: stefanitsr
Ha akarsz tanulni, megteszed magadtól, ha nem, akkor úgyis idesírod, hogy megint milyen tehetségtelen nullwn8-as illető mákolt telibe 150-el kacsázva. B)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nemo510

10 éve 1 hónapja #140738 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Ha akarsz tanulni, megteszed magadtól, ha nem, akkor úgyis idesírod, hogy megint milyen tehetségtelen nullwn8-as illető mákolt telibe 150-el kacsázva. B)

Tehát szerinted az arty játék skill alapú és ha eltalál valakit az arty, az azért van mert az "artista" ügyes volt, minden esetben. :huh:

10 éve 1 hónapja #140740 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Második: Része a játéknak csakúgy, mint a prémium lőszer, vagy a torony nélküli TD-k. Amikor elfogadtad az EULA-t ezt is elfogadtad.

Nem fogok regényt írni, főleg nem telefobról, főleg nem úgy, hogy egész nap dolgoztam. Ez viszont szemet szúrt. Ha a gold is a játék része, akkor miért s8rnak annyian miatta? Mondjuk én pont leszarom, mert sok tankomban vagy csak az van, vagy nagyon sok. És még több van, amibe KELL. Csak pár: E100, Faillöwe, T-44, T-43, T-54, Type 58 stb. Mellesleg a játékosok 99%-a úgy sír miatta, hogy neki is van a tankban jó pár darab.

10 éve 1 hónapja #140742 Írta: stefanitsr

Tehát szerinted az arty játék skill alapú és ha eltalál valakit az arty, az azért van mert az "artista" ügyes volt, minden esetben. :huh:

Sosem állítottam ilyet. Amit állítottam, hogy ha ők minden tehetséget, tudást nélkülöző, "klikker" játékosok, akkor adott esetben a waffletractorok nagy rajongóinak számító arty haterek is gyűlöletet érdemlően azok, mert nekik pl általában van rálátásuk és a lövedék 2-3 seces repidejével sem kell számolniuk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nemo510

10 éve 1 hónapja #140743 Írta: stefanitsr

Csak pár: E100, Faillöwe, T-44, T-43, T-54, Type 58 stb. Mellesleg a játékosok 99%-a úgy sír miatta, hogy neki is van a tankban jó pár darab.

Csak felhoztam párhuzamként, a nagy artyhater nyünnyögés mellett a másik jellemzően hangos rinyatéma. Én nem vackolok vele, prém accal az IS-6 full golddal is pluszban van, akinek nem tetszik, hát nem tetszik. Nem ütközik szabályzatba, az artizás sem, ez egy ilyen játék, megintcsak elfogadta mindenki az eulát aki mostanában belépett.

10 éve 1 hónapja #140745 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Abbey-n pl középen mindig felrongyol az apátságba 1-2-3 light, med, betöltök, rácélzok a helyre, várom hogy kapjam a szpotot, ha nem kapom akkor átmegyek az apátság udvarra, de jellemzően kapom, elé tartok és akkor pl. WZ-132 byebye 1100 hp.

A hülye noob WZ, a faszért kell neki aktívan játszani.

10 éve 1 hónapja #140746 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Picit félve írok ide mert alapból nincsen sok csatám, artyból meg csak kis szinten mentem néhány 10 kört és előre látom hogy ezek lesznek az első ellenérve, de úgy gondolom pont ezért tudok objektív maradni.

Szerintem a random csaták nagyon elkorcsosultak, amiben nagy szerepe van az xvm-nek.
Ez elvileg egy csapatjáték kellene hogy legyen, de nem az aminek főként a stathajhász maguk érdekét a csapat elébe helyező emberek miatt alakult így, és ebbe a játékmenetbe tényleg nem nagyon van helye az artyknak.(igen erre mindig az a válasz hogy mert a noobok se csapatjátékosok, ami igaz, de ők nem saját döntésük alapján teszik ezt hanem egyszerűen ennyire képesek)

Ellenben CW-n ahol a csapatjáték az csapatjáték használják őket mert betudják tölteni a szerepüket és adott esetben feltörik a tankok számára áthatolhatatlan védelmet.

Az a probléma az artykkal hogy az emberekben nagyon mély nyomot hagy ha full HP-ról kivágják az embert és hiába történik ez baromi ritkán akkor is mély nyomot hagy és erre emlékszik a játékos.

Másik oldalról meg pont ez vonzza az artystákat, lehet 100 csatánként 1x szed ki valakit full HP-ról de az akkora "öröm" hogy ez ég be neki.

Nagyon kíváncsi lennék egy hosszabb(1-2 száz;vagy egy hónap) mintavételre mindkét oldalról.
Az utálók oldaláról olyan statisztika érdekelne:
-hányszor lőtt ki arty
-full HPról hányszor lőtt ki
-minimum 1/2HP-t hányszor szedett le

Illetve az artysták szempontjából is
-hányszor lőttek ki valakit full HPról.
-minimum fél HP-t

Gyanítom ilyen statisztika nem nagyon fog készülni soha, de szerintem meglepődnénk milyen ritka, csak az ilyen negatív/pozitív élmények nagyon megtudnak ragadni az emberben.

Illetve még egy indok az artyzás mellett, szerintem ez a legkevésbé gépigényes játékmódja a wotnak.
Ezt pár héten belül le is tesztelem, mivel céges kiküldetésre megyek ahol csak laptopom lesz ami nem igazán bírja ha a csihi-puhi közepében vagyok ezért tervezem elkezdeni az artyzást ha időm engedi.

10 éve 1 hónapja #140747 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Ha már az alapigazságoknál tartunk, meg hogy mi van benne a játékban:
- aki X Wn8-al rendelkezik, tudja kb. milyen élmények tartoznak hozzá
- aki 2X Wn8-al rendelkezik, tudja mi tartozik X-hez és 2X-hez is

A gondolatmenet bármeddig folytatható. Vagyis miért vitatkozik valaki valamin, amit fizikailag képtelen megtapasztalni és ezért nem látja a teljes spektrumot? Nekem erre adjon valaki választ.

Ha ide jönne egy 3000WN8-as ember és azt mondaná, ahogy gondolkodsz az szar, akkor elgondolkodnék rajta és megkérdezném: miért? Ezért, meg azért. Végig gondolnám, és valószínűleg elfogadnám, mert jobban ért ehhez a dologhoz, amit úgy hívnak hogy WOT. Én elhiszem, hogy belülről úgy érzi mindenki, hogy ő rohadtul érti a játék működését, de ettől még NEM ÍGY VAN.

A fentiek miatt viszont fölösleges is vitatkozni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stefanitsr

10 éve 1 hónapja #140748 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
De azért muris olvasni, főleg amikor jönnek a prók és osztják az "osztanivalót" B)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 órája 9 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.