Jelenleg 115 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 7 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 8 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 15 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 1 hónapja #139983 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Szete58: Nem értek egyet veled, de a lelki békénk megőrzése érdekében ne is vitatkozzunk ezen. Én nem vagyok az a nyáltól fröcsögő arty hater, simán csak nem szeretem őket, de nem is akarom ide vonzani a hardcore arty utálókat, neked ez a véleményed, nekem meg más, aztán ennyi.

Amit írtál, az egyébként igaz, számomra ez egy megfelelő álláspont. Ebben persze az is benne van, hogy a gyenge játékosok ha jobban teljesítenek artyban, a sikerélmény miatt többször is fognak beleülni, mint a jók, ebből meg az következik, hogy többször fogsz gyenge játékost látni artyban mint jót (már csak a számarányok miatt is:D)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #139988 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Jackal, valószínű mi ketten már sosem fogunk egyetérteni, mindazonáltal az Általad tett kiegészítést - lásd "a gyenge játékosok ha jobban teljesítenek artyban, a sikerélmény miatt többször is fognak beleülni, mint a jók, ebből meg az következik, hogy többször fogsz gyenge játékost látni artyban mint jót" - simán beilleszthetőnek tartom a WoT Murphy-törvénykönyvébe, mint Jackal első posztulátuma... ;)

10 éve 1 hónapja #139989 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Szete58: .... Én nem vagyok az a nyáltól fröcsögő arty hater, simán csak nem szeretem őket, de nem is akarom ide vonzani a hardcore arty utálókat, ....

Már idevonzottál!! :P :P :silly: :evil: :evil:

10 éve 1 hónapja #139992 Írta: Jackal_hun

Jackal, valószínű mi ketten már sosem fogunk egyetérteni, mindazonáltal az Általad tett kiegészítést - lásd "a gyenge játékosok ha jobban teljesítenek artyban, a sikerélmény miatt többször is fognak beleülni, mint a jók, ebből meg az következik, hogy többször fogsz gyenge játékost látni artyban mint jót" - simán beilleszthetőnek tartom a WoT Murphy-törvénykönyvébe, mint Jackal első posztulátuma... ;)

Murphy második törvénye: minden első törvénynek van legalább egy kiegészítése.

10 éve 1 hónapja #140001 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Egy dolog fontos az artynál mégpedig a találati arány.
Ha megnézed aki már 40% közelében jár,pedig olyat nem sokat láttam eddig az is epic játékos volt.
Az esetek nagy százalékában 30-35%-s a találati arány.
Na akkor hol van ez egy páncélvadász,vagy akármelyik másik tankhoz képest?

M44 39%
köszi az önbizalomnövelést de szerintem keveset írtál ;)

10 éve 1 hónapja #140015 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Ha megnézed aki már 40% közelében jár,pedig olyat nem sokat láttam eddig az is epic játékos volt.

Mi a baj az átlagsebzéssel? Ha a BC 155 58 teljes tárral kopogok az Maus frontján 100%-os találati aránnyal, akkor jobb játékos vagyok mint egy Conq-os/T92-es kevés direkt találattal, de sok splash-sel?
Ha a vérvörös arty minden ötödik meccsen bemákol egy jó lövést és full hp-ról szed ki egy tankot, az átlagsebzése még alacsony lesz. Ha minden meccsen bemákol párat, akkor meg nem lesz vörös. ;)

10 éve 1 hónapja #140023 Írta: Jackal_hun

A találati arány az egyik leglényegtelenebb mutató:D

10 éve 1 hónapja #140027 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi
arty nelkul egysikubb lenne a jatek!a szamukat kene kettobe maximalni.

10 éve 1 hónapja #140033 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Ki kell maxolni a legénységet + prémium fogyócikk + 100 oktános benzin (és hasonlók), aztán figyelni ahogy a kis statpadder aspiránsok a reroll után némelyik lassabb scouttal megpróbálnak leforogni. B)

Pl Nekem a BC 100% legénységgel torony + alváz 34 fokot forog másodpercenként + bia (5%) + 100 oktán (5%) + prém fogyócikk (10%) + fullos álca, álca festés + binocs (450+ méter a látótáv, már kaptam nyünnyögést 1390-től, hogy előbb szpotolom őt, mint ő engem).

Hagyjuk azt az elméletet, hogy gyengébb játékos artyzik mert az könnyű, ordas baromság.

Azért van annyi 20k 500 wn8-as arta, mert a gyengébbek nem artiznak :pinch:

10 éve 1 hónapja #140038 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Igazából amiket írtam, nekem is meg kéne fogadni :lol:
Valahogy nekem nem úgy megy az artyzás, ahogyan én azt elterveztem. Fv 207 elvileg tök pontos, ehhez képest nagyon ritkán talál.

Pedig nem olyan rossz az FV 207. Recent kör:

Végre beadta nekem is :P

Mellékletek:

10 éve 1 hónapja #140046 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Nagyon nem. Sőt pörgősebb bátrabb csatákat lehet nélkülük játszani.
Ezen kívül arty egy tankok világa nevű játékban teljesen értelmetlen. Ráadásként, hogy használhatóan lehessen játszani olyan kompromisszumokat kellett berakni, ami nem éppen fair előnyökhöz juttatja. Csak egy példa: a tüzérség, legyen az vontatott vagy önjáró, csak is tömegesen alkalmazzák, mert terület pusztításra szolgáló fegyver. Szóval a WG fogott egy ilyen dolgot, és önkényesen átalakította és csodálkoznak ,hogy valamiért nem tudják normálisan beilleszteni a játék mechanikába. Ez kb olyan, mint ha fognák a csatahajókat és felvérteznék őket földi közlekedésre. Teljesen kiegyensúlyozhatatlan.
az arty olyan mint a rossz vicc, magyarázni kell.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo, Jackal_hun

10 éve 1 hónapja #140047 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Arty nélkül nem mindenki arty safe-ben campelni, hanem menne harcolni, ahelyett, hogy elbújjon, mert ha nem, akkor lazán egy klikkel bukod a fele HP-d.

10 éve 1 hónapja #140048 Írta: szzsolti
Megválaszolva: szzsolti
Nincs igazad Jackal. Gondolkozz! Ha nem találsz el semmit akkor milyen mutatód is lesz? Ergo ha nem találsz el semmit,nem teszel hozzá a csatához sem.
A győzelmi arányt nézi mindenki pedig ez az egyik olyan dolog ami aztán tényleg nem rajtad múlik.
Tudsz csinálni jó sebzést,jó wn8-t,de ettől még nem biztos hogy megnyerted a csatát...
Azért mert nem hajkurászom a statot és nem csinálok reroll vagy 2.accot,csekély 31k csata után én is tudom mi mire való elhiheted.

10 éve 1 hónapja #140050 Írta: szzsolti
Megválaszolva: szzsolti
Csak úgy általánosságban álszent dolognak tartom ezt az arty így arty úgy dolgot,mert amikor benne ül az ember fia lánya és oda@asz egyet valakinek akkor meg saját magát nem szidja senki.....

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140052 Írta: Jackal_hun

Nincs igazad Jackal. Gondolkozz! Ha nem találsz el semmit akkor milyen mutatód is lesz? Ergo ha nem találsz el semmit,nem teszel hozzá a csatához sem.
A győzelmi arányt nézi mindenki pedig ez az egyik olyan dolog ami aztán tényleg nem rajtad múlik.
Tudsz csinálni jó sebzést,jó wn8-t,de ettől még nem biztos hogy megnyerted a csatát...
Azért mert nem hajkurászom a statot és nem csinálok reroll vagy 2.accot,csekély 31k csata után én is tudom mi mire való elhiheted.

Én írtam a statisztikai cikkeket a wotinfo.hu-n hidd el, annyi statisztikát az emberek 99%-a nem nézett végig, mint én.

A találati arány (a globális) semmilyen összefüggésben nincsen a többi adattal, sőt az a tendencia figyelhető meg, hogy a jobb játékosok sokkal több blind shotot eresztenek el, miért? Mert lényegtelen mennyi a találati arányod.

Mondok egy példát:
- te 5 lövésből 4x találsz, ez 80%-os találati arány, ez NAGYON JÓ, legalábbis egy mutató szerint
- én 10 lövésből csak 6-ot találok, ez 60%-os, ez ROSSZ, legalábbis kizárólag a találati arányt figyelembe véve

Vegyük most azt az esetet, hogy te 5-öt lőttél látható célpontra, én is 5-öt, de én mellette ellőttem még ugyan ennyit, nem látható célra, de reméltem hogy ott van, de ez csak 40%-ban talált. 400-as átlagsebzésre te sebzel 1600-at, én 2400-at.

Na melyik a jobb? Nyilván a magasabb sebzés.

Ebben az esetben magasabb sebzéshez kisebb találati arány társul.

Artyk esetében ez ráadásul azért is félre vezető, mert egy T92-es 12 méteres robbanási sugarába belefér két tank, vagyis ha belőttél a két tank közé és sebeztél 2x800 HP-t akkor 1600-al járultál hozzá az ellenség HP-jának csökkentéséhez, de 0%-ban találtál.

Azoknál az embereknél, akiknél az összes csataszámra sok arty meccs esik, ez még sokkal drasztikusabb lesz, mert a 80%-ukat a 40%-os arty találat átlagolja, emelett pedig lehet akár 3000 WN8 átlaguk is, vagyis ők super unicum játékosok lesznek.

A Winrate önmagában semmit nem mond el, azt is szintekre és tankosztályokra kellene lebontani, hogy érjen valamit.

Lásd Buldog41 accountot: www.wotinfo.net...ldog41

Még egy tendenciára felhívnám a figyelmed, a jó játékosok nem azért sebeznek többet mert pontosabban lőnek (persze a nagyon jók abban is jobbak, de ők gyakorlatilag mindenben), hanem SOKKAL TÖBB lehetőséget teremtenek a lövésre. Garbad kb. 15-20-at lő ÁTLAGBAN egy meccsen KV-5-el, az átlag meg 5-öt. Azért ez elég nagy különbség nem?:D

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 34 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 3 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.