Esetleg ha én is elkezdek artyzni!
(csak vicc volt) 
Ne viccelődjünk itten kérem komoly dolgokkal... a Te döntésed, hogy mivel játszol, de amíg nem húzol ki legalább hatos-hetes szintig egy artyt, nem fogod megtapasztalni* az erősségeit és a gyengeségeit... akkor pedig hogyan akarsz hatékonyan harcolni ellene? Nagyon kevés artysafe hely van a pályákon, ameddig nem artyztam, számos helyről el sem tudtam volna képzelni, hogy onnan oda be lehet lőni... pedig igen...
Vitazárás helyett: annyi dolog van a világban, amin bosszankodhatunk - itt van példának okáért ez a WoT nevű áfium -, hogy nem muszáj egymáson... nem állt szándékomban megsérteni Téged, aki picinyt is ismer, az tudja, hogy a lenézés nagyon-nagyon messze áll a habitusomtól, kérlek, köztünk ilyenről többé szó se essék! Csupán csak bosszantani akartalak picinyt, a bajuszodat megcibálni ama klikkelgetés szó miatt, amit, látod, az irományomba bele sem vettem... csupán ama tendenciára szándékoztam volt felhívni a figyelmet, h. nem köllene egy fegyvernem topicjában ama fegyvernemben önként szolgálókat sütögetni... ha írásommal megsértettem a harmóniádat - noha, mint az előbb hangsúlyoztam volt, nem állt szándékomban, lenézni Téged pedig pláne nem! -, úgy
bocsánatot kérek! Béke!
* Tudni tudhatod, biztosan tudod is, de a WoT-ban a tapasztalatot s az abból következő reflex-reakciókat semmi és senki nem pótolhatja.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...