Jelenleg 127 vendég és nincs Tag online
Ennek a tanknak mi a funkciója?
Elképzelésem sincs ebben a 15-2-es, nyerjen az egyik csapat 15k hp-val t8-ban metában mi a szerepe
Eddig mentem 17 csatát, abból szinte az összeset megnyertük 15-2re
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Figyelem: Spoiler!Ennek a tanknak mi a funkciója?
Elképzelésem sincs ebben a 15-2-es, nyerjen az egyik csapat 15k hp-val t8-ban metában mi a szerepe
Pattintos kuldetesekhez jo, az osszeset ezzel csinaltam.
Üdv Mindenkinek!
Rövid tapasztalat és majd pro vagy kontra megerősítették, vagy cáfoltok.
A Berlin kampány után gyúrtam nagyon a Ferdinánd/Elefant páncélvadászra. Aki játszott ellene, nagyrészt szemből átlőhetelen és a közepes tankokat egy lövéssel szedte ki, a nehezeket kettőből.
Megvettem, a második ágyú, plusz fejlett felfüggesztés és motor szabad tapasztalatból. Nos a sebzési mutató se volt az igazi, de ami igazán bosszantott, hogy lényegében aki rámlőtt, át is ütött. Hirtelen hatalomban eladtam, de ha valakinek jobb tapasztalata van szívesen fogadom.
Figyelem: Spoiler!Ennek a tanknak mi a funkciója?
Pattintos kuldetesekhez jo, az osszeset ezzel csinaltam.
Most mentem egy hozzá képest tűrhetőt a Jgpz E 100-zal, vagy 3-4 szörnyű menet után. Visszajátszás csatolva.
Az a története annak, hogy mégis elővettem, hogy hallom itt állandóan, hogy mennyire felhígult a tier X. Na már most ha annyi rossz játékos van, akkor talán csak ki tudok lőni párat akár ezzel a tier I-be se való förmedvénnyel.
Egész jó az eredmény. Ötös sorozat alapján nem illik ítélni, de az száraz tény, hogy ezzel a tankkal eddig nem volt olyan ötös sorozat, amiben ne szóltak volna le szinte minden csatában, olyan meg főleg nem volt eddig, hogy F5 helyeseljék, amit csináltam, meg rossz helyzetben is bátorítsanak.
Lehet, hogy mert gyengébb volt az ellenfél, mint szokott és a tier X-ben megszokottól rosszabb zöldek között nem tűnt ki a nullaságom?
Persze, nem mondom, hogy ez a visszajátszás az én érdemem. A Gleccser eleve kedvez a TD-knek, plusz puszta szerencse, hogy a közepet nem dominálták le; hogy fönn már agyonra gyengítették a pirosakat a zöldek; hogy a bázist meg tudták védeni; hogy a védekezésből ilyen gyorsan támadásba tudtak lendülni, elvonva a maradék piros figyelmét, stb., stb., stb...
Meg persze az is puszta szerencse, hogy egyáltalán betaláltam. Általában olyan messze mennek a lövések azöld körcélkereszt közepétől, mint a ház. Meg közelről is blokkolnak nehéz tankokon.
Egyébként direkt találtam ki azt a taktikát, hogy az első lövés arany, a többi HE. Használnám én végig az aranyat, csak hát a tier X csaták anélkül is veszteségesek.
Igen, a vége felé azért nem lőttem a domb tetején lévő tankra először, mert nem jutott eszembe, hogy azért jelzi pirosan mindenhol, mert HE van kiválasztva. Ilyen szarvashibák tier VI-ban sem mennek el, tehát X-ben tényleg nincs még keresnivalóm.
Ugyanebből a csatából egy jó játékos sokkal nagyobbat tudott volna húzni, akár Wotinfo főoldalra kitenni való visszajátszást.
Figyelem: Spoiler!Most mentem egy hozzá képest tűrhetőt a Jgpz E 100-zal, vagy 3-4 szörnyű menet után. Visszajátszás csatolva.
Az a története annak, hogy mégis elővettem, hogy hallom itt állandóan, hogy mennyire felhígult a tier X. Na már most ha annyi rossz játékos van, akkor talán csak ki tudok lőni párat akár ezzel a tier I-be se való förmedvénnyel.
Egész jó az eredmény. Ötös sorozat alapján nem illik ítélni, de az száraz tény, hogy ezzel a tankkal eddig nem volt olyan ötös sorozat, amiben ne szóltak volna le szinte minden csatában, olyan meg főleg nem volt eddig, hogy F5 helyeseljék, amit csináltam, meg rossz helyzetben is bátorítsanak.
Lehet, hogy mert gyengébb volt az ellenfél, mint szokott és a tier X-ben megszokottól rosszabb zöldek között nem tűnt ki a nullaságom?
Persze, nem mondom, hogy ez a visszajátszás az én érdemem. A Gleccser eleve kedvez a TD-knek, plusz puszta szerencse, hogy a közepet nem dominálták le; hogy fönn már agyonra gyengítették a pirosakat a zöldek; hogy a bázist meg tudták védeni; hogy a védekezésből ilyen gyorsan támadásba tudtak lendülni, elvonva a maradék piros figyelmét, stb., stb., stb...
Meg persze az is puszta szerencse, hogy egyáltalán betaláltam. Általában olyan messze mennek a lövések azöld körcélkereszt közepétől, mint a ház. Meg közelről is blokkolnak nehéz tankokon.
Egyébként direkt találtam ki azt a taktikát, hogy az első lövés arany, a többi HE. Használnám én végig az aranyat, csak hát a tier X csaták anélkül is veszteségesek.
Igen, a vége felé azért nem lőttem a domb tetején lévő tankra először, mert nem jutott eszembe, hogy azért jelzi pirosan mindenhol, mert HE van kiválasztva. Ilyen szarvashibák tier VI-ban sem mennek el, tehát X-ben tényleg nincs még keresnivalóm.
Ugyanebből a csatából egy jó játékos sokkal nagyobbat tudott volna húzni, akár Wotinfo főoldalra kitenni való visszajátszást.
Eloszor attol feltem, hogy egy tipikus JPZ E100 red line camp csatat tettel fel de szerencsere nem.
Az elejen nem tudom mennyire volt tudatos reszedrol, hogy megvartad amig a palya kozepe kiurul, igy be tudtal gurulni buntetlenul a heavy sorra, ahova ez a szornyeteg valo. Itt csak annyit fuznek hozza, hogy abbol a poziciobol ahol alltal a bazisotok mellett, nem tudtad volna az EBR-t loni, hiaba fogtad be a celkeresztel, sziklak mogott volt vegig.
JPZ E100 titka: menni kell a heavykkel, tamogatni oket. Tradelni 1000-et 500-ert, van eleg HP es nemi pancel is. Az agyatlan "Tede vagyok red line-on kempelek vegig" mentalitas nem mukodik ennel a tanknal, ez nem arra valo.
Sziasztok, most tervezem megvenni a VK3002 (D)-t, melyik top löveggel lesz érdemes majd használni a 88 vagy a 105? persze a kettő nyilván más játékmódot igényel, de a tank karakterisztikájához melyik áll közelebb?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...