Jelenleg 107 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 6 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 14 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 20 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

10 éve 7 hónapja #100717 Írta: Vajk94
Megválaszolva: Vajk94
lehet offolok itt a német harckocsifórumba ezért elnézést kérek :evil: :evil:

én még Top of the Treebe vettem meg a WT auf e10-at(nem most volt) nulla darab csatát mentemvele
sokat hagytam ki?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #100718 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Elegáns lezárása a nézetkülönbségeknek! De ez a fórum még jobb is lehetne, ha néhány "NAGY ARC" végleg elhúzna, és alapítanának maguknak egy másik közösséget, ahol egymást közt kivállóan ellehetnének. / Nem Dodge! /
Pl. a dühöngőt úgy zárnám be végleg, ahogy van. De bocsánat az off -ért.
Ha valakit érdekel, kifejtem.

Jó de akkor Eddie hova írna be napi 3 sírást?:P

Fogadjunk, hogy eddig háttérből figyelted az egészet és vártad a megfelelő alkalmat:P

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100720 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Nos, ez nem ilyen egyszerű. Ha hangot adnék mindennek, úgy ahogy gondolom, abból nagy cirkuszt lehetne itt csinálni. Többször leírtam a játékbeli nevem, - akit érdekelt tudja - de nem azonos az ide regelt névvel - nem ok nélkül.
/Nem vagyok epic, hol sárga, hol zöld, - és megkeresések ellenére - csak randomban játszom./
Így Dodge sem ül a bokorban rám lesve és én sem, sőt, ha a sor úgy hozza, biztos mindketten megteszünk mindent azért, hogy lehozzuk a csatát.

Ami a fórumot illet, drámaian csökken a színvonal. Mikor regisztráltam, azt gondoltam, itt egy egymást segítő pályákat, tankokat elemző közösségre találok.
Ezzel szemben oda jutottunk, hogy a többség csendes olvasóvá vált, a hangadók jelentős része nem segítő, hanem kioktató, nemes egyszerűséggel bunkó.
Van aki bejelenti kilép végleg, azután mánap újra itt van, aktívabban mint előtte, -valószínülkeg valami szánalomra várt.
Osztják az észt a születetten deviánsok - kilépők csapat sebzők stb. próbálva erényt kovácsolni saját hitványságukból.
Van aki sehova nem ír, csak a dühöngöbe./ P..csába a WG-el, ezzel azzal, leppantattam erről-arról./Kiskukac, vagy mi a fene a neve? /
Már elnézést, de kit érdelel?
Nevesíthetők ezek a nyomoroncok, és azok is akik értéket próbálnak vinni ebbe a fórumba, egyre kevesebb meggyőződéssel. /TFK /2/ idősebbek, Setelekot. stb./
Én ezt nem fogom megtenni. Egyrészt már nem érdekel a dolog, másrészt 14.K csata után van annyi rálátásom a játékra, hogy nem szorulok senki tanácsára.
Ezt csak megfontolásként - megközelítési recepként - ajánlom figyelmedbe Doom. barátom.
A magam részéről visszetérek passzív- távolságtartó státuszomba.

10 éve 7 hónapja #100722 Írta: Dodge94HUN
Hát akkor attól félek, hogy neked kell megkeresned engem játékon belül, ugyanis kíváncsi lennék -bővebben kifejtve- erre :)

10 éve 7 hónapja #100724 Írta: Tasken10
Megválaszolva: Tasken10
Szerintetek melyiket érdemes meg venni a phanter2 vagy az indien pz?

10 éve 7 hónapja #100725 Írta: Dodge94HUN

Szerintetek melyiket érdemes meg venni a phanter2 vagy az indien pz?

Indien.

10 éve 7 hónapja #100726 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Ez olyan kérdés volt mint ha azt kérdeznéd melyik churchill tankot érdemes...

Itt egy árnyalatnyi esély van a 2 közül vmelyikkel "játszani" de itt is 2 *** közül választasz. Másik ágat ajánlok. Komolyan....

10 éve 7 hónapja #100727 Írta: Dodge94HUN
Lol. Játszottál valamelyikkel? :D

Panther2 nem tetszett, mert lassú, nem fordul és a páncélja szart sem ér, az ágyúja meg max közepes.
Indien ellenben meg mobilabb, páncélja ennek sincs igazán, de van gun depressionje és egy jó ágyúja.

10 éve 7 hónapja #100736 Írta: ssmaci
Megválaszolva: ssmaci
Panther 2nek nincs páncélja???? BIG LOL
Elég sok acélfalat szedtem össze apantherral. Az indian panzer jobban gyorsul meg annyi h jobb az átütése. Inkább a panther mint indián 1v1 be panther nyerne...

10 éve 7 hónapja #100741 Írta: pgergo77
Megválaszolva: pgergo77

Panther 2nek nincs páncélja???? BIG LOL
Elég sok acélfalat szedtem össze apantherral. Az indian panzer jobban gyorsul meg annyi h jobb az átütése. Inkább a panther mint indián 1v1 be panther nyerne...

Amikor valaki ilyen velős kijelentéseket tesz, mindig megnézem a statjait. Maradjunk annyiban, hogy amikor picit gyakorlottabb leszel, akkor más lesz a véleményed.
Saját véleményem szerint a motornerf előtt a Panther 2 volt a jobb tank, most az Indient tartom jobbnak. Viszont az is fontos, mi a cél, E-50M vagy Leopard 1. Azt merem állítani, hogy tier 9-ben az E-50 sokkal jobb mint a Leopard Pta.
Valamint szerintem legalább 3 olyan tier 8-as med van, ami mindkettőnél sokkal jobb. (STA-1, Obj.-416, Pershing)

10 éve 7 hónapja #100745 Írta: Dodge94HUN
Hát T8-ban, ahol az ágyúk átütése 200 mm felett van, te páncélnak mernél hívni egy 120-150 effektív értékekkel rendelkező dobozt? Lehet vele valami sidescrappe szerű dolgot csinálni, de a tornyot még így is belövik, szóval nem teljesen mindegy?

Az Indiennek sincs igazán, ellenben a fronton kapásból van egy autobounce zóna, valamint a tornya sem 123 mm effektív értékekkel, hanem 160-200-al rendelkezik.

Pershinggel és Obj-416-al nem játszottam még, de az STA-val igen. Eddig a legjobb T8 mednek tartottam, de most az Indien nagyon a közelében van érzésre. Átlagsebzésben az Indienem veri majdnem minden T8 tankomat és egy-két T9-t is, jelenleg 2150 környékén van, míg mondjuk az STA 1650.

10 éve 7 hónapja #100750 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Indiennek a tornya elég jó a szopott gombóc mivolta miatt én már elég sokszor pattantam róla, mikor nem figyeltem oda, de szvsz. mind a két tank szar, csak az E50M miatt érdemes a Pantherrel játszani.

10 éve 7 hónapja #100751 Írta: Dodge94HUN
Nekem eddig bejön az Indien, de majd 100 csata után újra jelentkezem :D PTA-ról hallom, hogy szar :/

10 éve 7 hónapja #100754 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Szeretnék erre reagálni egy kicsit bővebben:

Szerintem fordítsuk meg a dolgot amit írtál. Alapvetően nekem ez a fórum egyre kevesebb hasznos információt nyújt, a fórum egy pöcegödör, egyszerűen nincs benne olyan releváns információ, amiért fel jönne ide az ember, de ha van is, az is elveszik (100%-ra leosztva):
- 60% vernyogásban
- 30% trollkodásban (ennek egyébként én is részese vagyok)
- 9% egymás vállának veregetésében
- 1% értelmes információban

Összességében nincs releváns információ, ami miatt érdemes lenne felmenni és a dolog fordítva is igaz (és sajnos rám is hatással van), hogy nincs értelme embereknek dolgokat elmagyarázni, mert akkor is csak a saját hülyeségüket szajkózzák tovább. Nem tudom ki írta, de nagyon jó hasonlat az, hogy "aki nem tudja mi a szél, nem tudod elmagyarázni mi a vitorlázás" ezzel maximálisan egyet kell hogy értsek. A fórum viszont tökéletes leképzése egy csomó emberi hibának (mert az embereket nem szocializálják megfelelően), mi szerint:
- az önkritika teljes hiánya: ha bénák vagyunk, megmagyarázzuk magunknak hogy milyen "deux ex machina" miatt történt valami, de semmiképpen nem a mi hibánk miatt. A legkisebb sikernél pedig mindenki veri a mellét hogy ő mekkora nagyszerű ember
- az emberek képtelenek érvelni, nem ismerik az olyan fogalmakat mint szövegkohézió, kauzalitás elve stb.
- sokan azt hiszik, hogy azért mert többen vagy hangosabban mondják, attól jobban igazuk lesz
- amennyiben nem, előveszik a személyeskedést és olyan érvekkel jönnek hogy: de ő öregebb mint te, nem tiszteled a korát, neki családja van, meg élete, meg munkája neked nincs, te csak egy unatkozó munkanélküli csöves lehetsz stb.
- vagy ami a legrosszabb: beindul az összeesküvés elmélet gyártás
- a másik fele alapvetően olyan értékek propagálásában érdekelt, amit egy normális sportban/játékban/szabadidős tevékenységben megvetendőnek tartanának az emberek, pl. teamkill, dezertálás, fulladjunk a folyóba stb. megnyilvánulások
- ezek az emberek nem fogják fel, hogy a jók távozásával sokkal többet veszít az átlag, mint fordítva, de ha valaki jóként le meri írni az igazságot - amit egyébként mindenki ki tudna olvasni az igen bő lére eresztett statisztikákból - akkor ő egy nagyképű köcsög vagy a fórum moderátorok a részrehajlóak (ez a legújabb ugyanis)

Ezek után az értelmes ember ugyan minek maradna a fórumon? Számomra pl. két típusú információ van összesen:
- elemzések (egy része, nem olyanok mint a régi angol elemzések)
- Jacktor által felrakott hírek
- a fórumhozzászólások kb. 1%-a ad hasznos információt számomra,de még akkor is hasznosabb felmenni mondjuk a tesztszerverre és kipróbálni a dolgokat

Ha valamit meg akarok kérdezni, egyszerűen elindítom a klienst és megkérdezem valamelyik jobb játékost (érdekes módon még sosem küldtek el az anyámba, mindenki normálisan reagál a normális kérdésekre). Ha ugyan ezt a fórumban teszem meg, kapok rá 15 választ amiből 10 fikázós, 4 értelmetlen, 1 jó, ez hány százalék? 8%? Na ennyi a fórum haszna (és lehet túlbecsültem)

Engedd meg, hogy ellenpéldaként felhozzam a wotlabsot, aminek nagyjából a 3 fő szabálya az alábbi:
- do not shitpost (ne írjál irreleváns, értelmetlen postokat)
- do not deny others stats (ne bíráld a mások által elért eredményeket, ismerős a goold noob cheater warpack moron unicum duma?)
- do not whine (ne nyavajogj minden szaron)

Na ez itt elképzelhetetlen, mert ennek a fórumnak 90%-át a fenti három tétel teszi ki, ha ez megszűnne kb. maradna a TFK topic, ahol barátok beszélgetnek. Ott ezek a szabályok - mármint a wotlabson - azért vannak érvényben hogy a színvonal magasabb maradhasson, na ez itt lehetetlen. Nem is szólhat hozzá minden vérpistike, mert tudják, hogy semmi értelme nem lenne a hozzászólásoknak. Már pedig ha egy pozíciót valaki kivívott, akkor azt igyekszik megtartani, mert annak van értéke. Pl. itt is lehetne egy ilyet indítani, ami sokkal szigorúbb moderálás alá esne, a színvonal megőrzése végett.

Én is és sokan mások is gondolkodtak arról, hogy kéne írni cikksorozatot arra, hogy hogyan kéne viselkedni meg hasonlók, de aztán mindenki arra a következtetésre jutott hogy minek bele ölni energiát, mikor az emberek nagy részét nem érdekli vagy nem is érti?

Grátisz: a magyarok állandóan fikázzák a többieket, persze a lengyelek a legnagyobb csoport, csak éppen a magyarok pont ugyan olyanok, annyi a különbség hogy a lengyelek 45 millióan vanna,k ezért többnek érződik ott a hülye (de arányaiban pont ugyan olyanok vagyunk). Miért is foglalkozunk állandóan másokkal miközben a saját házunk táján is lenne mit söprögetni???
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

10 éve 7 hónapja #100758 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Az Indi nem az a tipikus med, amivel körbetáncolsz egy heavy-t és kibelezed. Nagy papír és még lomha is medhez képest, ilyen téren egy IS-3 is jobb med, pedig az nem az. Amiben többet tud, az az ágyú. Annak is konkrétan a pontossága és a lehajlása.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.