Jelenleg 98 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 6 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 14 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 20 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Német harckocsik

10 éve 7 hónapja #100846 Írta: pgergo77
Megválaszolva: pgergo77

arra se feledkezzünk el h a panther 2 többet játszik tier 10 be mint az indián így eleve összehasonlítani nem lehet a kettőt de IMÁDOM a kék és a fölötti játékosokat mivel általában az ő IQ szintjük hasonlóan alacsony mint a atom piros embereké úgyhogy meghallgatom őket nagyon szívesen ha van értelmes mondatuk megfogadom elismerem őket de meg van a véleményem róluk ami nem ide való.
üdv: NÉKTEK tanuljatok történelmet tudjátok meg mi volt az igazság és rá jöttök h ez is csak egy komcsi játék allahu akbar

Ha ebből az egy hozzászólásból próbálnám megítélni az értelmi szinted, bajban lennék. A kék és afeletti játékosok a játéktapasztalatuk miatt állítják, hogy badarságokat írsz, nem az iqjuk miatt. Bár arra kíváncsi lennék, hogy jön ide a történelem. Üdv Néked.:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #100847 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Nem tudom mi ez a párduc 2 utálat. Semmi baj nincs a párduc 2-vel T8-ban, játszható tank és a páncélja is használható. Az indiánnal nagyon régen játszottam, legalább 8000 (!) csatával ezelőtt. Ezért biztos azért is rosszabb vele az eredményem, mert az időközbeni javulás abban nincs benne. Így nem tudom, hogy melyik a jobb. De ma inkább ülnék egy P2-be, mint egy IP-be.

Amúgy mostanában alig látok Indiánt csatákban (ritka mint a fehér holló) de lehet ez csak véletlen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

10 éve 7 hónapja #100848 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

nem az nem én vagyok nem maci néven vagyok woton xD
www.wotstats.or...medve/

Nah már ezért megérte feljönnöm, mutattál egy új oldalt amit nem ismertem.

Természetesen így a hozzászólásom nem releváns ha rossz accountot néztem:D

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100849 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Figyelem: Spoiler!

és a Föld lapos korong csak az Illuminátusok butítanak, hogy térfogata is van - a Nap pedig igenis a Föld körül forog!

:evil: :P

//
Ugye azt azért Te is megfigyelted, hogy a játék nem hű a valósághoz, a történelemhez meg pláne nem (amit úgyis a győztesek írnak), de ez így van jól - hidd el senki nem élvezné...
A másik dolog: ami az IQ szint és színek kapcsolódását illeti - szerintem egyet kell abban értenünk, hogy az IQ nem köthető sem XVM színekhez, sem bőrszínhez, sem haj-, sem szem-, sem ... ... ... ... ...

Ugye? De!

10 éve 7 hónapja #100852 Írta: pgergo77

Nem tudom mi ez a párduc 2 utálat. Semmi baj nincs a párduc 2-vel T8-ban, játszható tank és a páncélja is használható. Az indiánnal nagyon régen játszottam, legalább 8000 (!) csatával ezelőtt. Ezért biztos azért is rosszabb vele az eredményem, mert az időközbeni javulás abban nincs benne. Így nem tudom, hogy melyik a jobb. De ma inkább ülnék egy P2-be, mint egy IP-be.

Amúgy mostanában alig látok Indiánt csatákban (ritka mint a fehér holló) de lehet ez csak véletlen.

Szerintem nincs utálat. Én csak pár dolgot említettem:
-SZERINTEM nincs olyan páncélja, amire lehet alapozni.
-8.8-es patch (amikor elvették a top motort) nerfelte a mozgását.
-SZERINTEM legalább 3 olyan tier 8-as med van jelenleg, ami játszhatóbb
-az utolsó mondatoddal egyetértek, de ennek szerintem az is az oka, hogy az E-50, E-50M páros népszerűbb, mint a PTA, Leopard 1.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100853 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Mekkora hülyeség már ez, hogy Panther II többet játszik T10-ben. Az Indien egyből tierlimites, nem? Ne állítsunk már hülyeségeket.
Ellenpéldának álljon itt az én statom: wot-life.com/eu...94HUN/
Szerintem elég szembetűnő a különbség a két tankkal elért eredményeim között.

Dozer, légyszi nemár. Fáj a hülyeség, de tényleg.

Aztak*rva... most láttam meg ssmaci kommentjében az IQ-s részt. Az eleje annyira kiverte a biztosítékot, hogy tovább sem olvastam, de most megtettem.
Valószínű olyan alacsony az IQ szintem, mint a nooboké, akik egy rohadt helyzetet nem látnak át. Te vagy az übermensch gondolom, valamint az óriási játéktudásodat is bizonyítja az 1100 körüli WN8 és 50 WR. Bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz.

10 éve 7 hónapja #100856 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Szerintem nincs utálat.

Oldalakon keresztül lehet olvasni, hogy mekkora vacak tank a panther2. Err írtam, hogy nem értem miért.

Én csak pár dolgot említettem:
-SZERINTEM nincs olyan páncélja, amire lehet alapozni.

Ami nagy előny a panther2-nél, hogy tudatosan lehet úgy játszani, hogy képes legyél pattintani.

-8.8-es patch (amikor elvették a top motort) nerfelte a mozgását.

Én most játszottam vele és semmi bajom nem volt a mozgékonysággal. Tudtam, hogy em ezzel fogom beflankelni a tankokat, de szerintem a régi motorral sem volt egy T-50-2 rakéta...

-SZERINTEM legalább 3 olyan tier 8-as med van jelenleg, ami játszhatóbb

Nekem a 3. legjobb sebzésem a Panther2-vel van. Igaz, hogy az indiennel régen játszottam és a pershinggel még alig mentem. De igazából érdemben, csak az obj416-tal értem el jobb eredményt.

10 éve 7 hónapja #100860 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Asszem Balista és Jackal pont erről beszélt.
ssmaci! Nem tudom, hogy lelki kényszered-e, vagy csak képtelen vagy kezelni az indulataidat, de megkérlek, hogy a jövőben véleményedet ne káromkodással és más ember intelligenciaszintjének alábecsülésével próbáld meg erkölcsileg igen kifogásolhatóan alátámasztani. Hidd el, ettől nem ért több ember egyet veled, sőt, már pusztán a stílus miatt is ellenszenves lesz, amit írsz. Mindenki komolyabban veszi azt, aki ki tudja fejteni a véleményét.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, DrangHun

10 éve 7 hónapja #100863 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Mekkora hülyeség már ez, hogy Panther II többet játszik T10-ben. Az Indien egyből tierlimites, nem? Ne állítsunk már hülyeségeket.
Ellenpéldának álljon itt az én statom: wot-life.com/eu...94HUN/
Szerintem elég szembetűnő a különbség a két tankkal elért eredményeim között.

Dozer, légyszi nemár. Fáj a hülyeség, de tényleg.

Aztak*rva... most láttam meg ssmaci kommentjében az IQ-s részt. Az eleje annyira kiverte a biztosítékot, hogy tovább sem olvastam, de most megtettem.
Valószínű olyan alacsony az IQ szintem, mint a nooboké, akik egy rohadt helyzetet nem látnak át. Te vagy az übermensch gondolom, valamint az óriási játéktudásodat is bizonyítja az 1100 körüli WN8 és 50 WR. Bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz.

De fogadjunk, hogy a két tank között eltelt vagy 10.000 csata...

10 éve 7 hónapja #100864 Írta: pgergo77
Tisztelt Hunyadi_Lövészdandár!

Örömömre szolgál, hogy valakivel lehet érdemben és tisztességgel eszmét cserélni. Véleményem szerint az elmúlt pár oldalon kialakult Panther II-es vitát ssmaci megjegyzés generálta (többek közt), és csak Panther páncélját érinti. A tudatos sidescrapben egyetértünk, de t9-t10-ben ez kevés. A motorra azért tértem ki, mert így a mozgékonyságot tekintve az Indien a nyerő kettőjük közül. És lehet, hogy eretnekség amit írok, de a gundep/camo/fegyverkarakterisztika/Páncél/mozgékonyság tényezőket figyelembe véve nálam most az STA-1 a nyerő.

10 éve 7 hónapja #100866 Írta: galyzuzo
Megválaszolva: galyzuzo
Szevasztok ! német td vel kapcsolatban kérdeznélek benneteket ha segítenétek.melyiket vegyem meg panther2.vagy Ferdit.azt tudom mi a különbség köztük arra kérnék tanácsot melyik a játszhatóbb.akiknek van velük tapasztalata kérném ossza meg velem,segítsen a döntésben ,köszönöm.

10 éve 7 hónapja #100875 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Dodge94HUN
Csak neked...mert ilyen elfogulatlanul vagy képes beszélni a tankokról.

Panther 2őd... 100as front, még beforgatva is melyik tank nem lövi be 160 körüli átütéssel?

oldalról páncél? t5 kv1el 140es átütéssel mire 4x lősz én 2x 350et beléd pumpáltam , és talán annyi idő alatt fogy el a kv-m hpja míg te kaptál 700 sebzést... ejj de überpróóó tank.
Emellett a némelyik heavy szégyeníti meg nagyobb armorral és ennek ellenére sebességével és mozgékonyságával ezt a "MEDIUm tankot" Szóval lehet mondani h jó.... de nem a legjobb. ÉS senki nem akar átlagos gépekkel játszani, csak aki a modell miatt kezdett neki.

Indien.. 90 mm de íves kis gép. 140 szintén kv1 troll gold, vagy sima 120as ágyú is ügyesebb kezekben lefaragja rólad a hp-d közel felét 1v1 ben.

Ehhez képest ez mozgékonyabb mint a panther2 szerintem, de nincs olyan tank a játékban, Illetve olyan kevés van amit megizzasztana közelharcban ez a két tank , hogy nem is érdemes beszélni róluk.

Szóval jó jó, nem a leggázabb gépek, de valahogy igen elmaradnak az eredményeik és úgy általában mindenük . Kummantógépnek meg nem médiumtankot kell választani...

Szóval ha még mindig a hülyeségről szeretnél beszélni hajrá hajrá.... de inkább ülök egy t44/pershing/obj416/t34-2be mint ebbe a kettőbe. Azokkal lehet randomban játszani, úgy ahogy egy meddel kell. És lehet velük sniperkedni is ha épp úgy tartja kedvem. Ja és a legfontosabb magasabb tierben is van esélyük.

Szóval semmi személyeskedés, ezek a felsorolt tankok az élmezőny gépei, a 2 szóban forgó jármű pedig utánuk valahol félúton. nem szar kategóriák, csak alig közelítik meg a med stílust, vagy képtelenek rá, közelharcban semmilyen előnyük... (és igen... néha közelharcozni is kell velük... és ott tűzerő kell, vagy legalább mozgékonyság..nekem legalábbis )

Szóval 10/6 mind2ő nálam használhatóságban. Élménben meg döntse el az aki letolt velük 1000 csatát.

10 éve 7 hónapja #100878 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Szevasztok ! német td vel kapcsolatban kérdeznélek benneteket ha segítenétek.melyiket vegyem meg panther2.vagy Ferdit.azt tudom mi a különbség köztük arra kérnék tanácsot melyik a játszhatóbb.akiknek van velük tapasztalata kérném ossza meg velem,segítsen a döntésben ,köszönöm.

9.6-os patch idején a sebesség többet ér a páncélnál, ráadásul a ferdit arannyal könnyebben beverik. Ha csak a két tankot nézzük én az agilisabb JP2-t javasolnám. Bár legénységben van különbség a két tank között és ez bekavarhat a T9-T10 tankoknál, de most nem néztem ennek utána, hogy melyik passzol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: galyzuzo

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100879 Írta: ssmaci
Megválaszolva: ssmaci
az a baj h nem voltam indulatos a másik én nem említettem azt h op isten király játékos vagyok...
Amikor meg volt a panther 2 akk még játszottam az indiánnal is....
Amikor a unicum játékosok a csata kb 1 percében meghalnak amikor nem tudja a tankok gyenge pontját és csak golddal tud szét lőni én meg sima lövedékkel simán szét lövöm akkor az ilyen ne verje nekem a mellét h én ilyen olyan játékos vagyok. Ráadásul ha nem is az első accja hanem újra kezdet az üljön le és gondolkozzon el magán h ő ilyen fejjel h játszott én sokat tanultam a hibáimból és tudom miken kell javítanom és rajta vagyok.
DE TUDOM ITT NAGYON SOK ISTENI ÉS ÚGY SZÜLETETT JÁTÉKOS VAN AKI RÖGTÖN UNICUM JÁTÉKOS VOLT
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00

10 éve 7 hónapja #100880 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

9.6-os patch idején a sebesség többet ér a páncélnál, ráadásul a ferdit arannyal könnyebben beverik. Ha csak a két tankot nézzük én az agilisabb JP2-t javasolnám. Bár legénységben van különbség a két tank között és ez bekavarhat a T9-T10 tankoknál, de most nem néztem ennek utána, hogy melyik passzol.

a legénység miatt a ferdi, játékélmény miatt a jp2
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: galyzuzo

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.