Sziasztok!
Szeretnék elemzést kérni. Magamról röviden annyit, hogy munka mellett minden nap játszom, továbbá célom az, hogy "kék" játékossá váljak (jelenleg "zöld" vagyok), illetve szeretnék 2. gunmarkokat szerezni (3 gunmarkom csak a T1 Heavy-n van). Legyetek szívesek tanácsokat adni, hogyan váljak eredményesebbé, mert problémám az, hogy minél jobban szeretném a jobb teljesítményt, annál görcsösebbé válik a játékom. Előre is köszönöm!
www.noobmeter.c...89060/
Szia!
- Az utolsó két ezer csatád alapján kék játékos vagy, szerintem mindig az időszakos értékeket érdemes nézni, mert az a lényeg most, hogy játszol, nem az, hogy két éve, az overall wn8-ad majd emelkedik szépen lassan.
- Egy ideje stagnál a wn8-ad (recent), ami szerintem azt jelenti, hogy megakadtál kicsit a fejlődésben.
- Statisztikáidban a kiosztott sebzés kevés, bár a tier 10-es tankokkal a saját hp-d és a szerver átlagod megsebzed, ami nem rossz. A túlélési százalékod szintén alacsony. Ezekből én arra következtetek, hogy hajlamos vagy gyorsan a garázsba találni magad, valamint időnként nem találod a csatában a helyed és lemaradsz a sebzésekről.
- E-100 és WZ-111-5A mutatóid elég jók.
Amit javasolnék:
- Próbálj türelmesebben játszani, és úgy hasznosnak lenni a csapatnak, hogy nem áldozod fel a hp-dat feleslegesen vagy olyan csatákban, ahol kiegyenlítettek még az erőviszonyok. Ha tovább élsz, több sebzést tudsz kiosztani.
- Ahhoz, hogy a kiosztott sebzést növelni tud igyekezz jobban együtt élni a csatákkal, próbálj ki új pozíciókat, ahonnan kevésbé szeparálodsz el a csata történeseitől.
- Néz visszajátszásokat unicum játékosoktól, figyelj arra, hogyan használnak egy pozíciót, merre helyezkednek 1-1 pályán, mikor agresszívak, mikor defenzívebbek, Ezeket tőlük lehet a legjobban eltanulni.
- Próbálj mindig csak az adott csatára koncentrálni, és engedd el a gunmarkokat és a statisztikákat, azokban majd úgyis jönnek maguktól.
Sok sikert, remélem tudtam segíteni!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...