Sziasztok kérhetnék én is elemzést,hogy mit tudok még ebből kihozni.A felhasználónevem bega1004 .Előre is köszönöm.
Nem akarom elhinni, hogy 3 napon belül belefutok még valakibe akinek az artyzást fogom ajánlani... De ez a helyzet az esetedben is @bega1004. Néztem, hogy mikkel játszol és azokkal mennyire megy; mostanában volt pár heavy tank amikkel adta (king tiger c; Oho; 13 57... de az artyk. Azt néztem, hogy nagy átlagban az elvárt felett teljesítesz velük. Ezen felül a TD-iddel jó még az átlagod. Nézd ha az artykkal szeretsz akkor menj azokkal... jó megy neked azokkal. Ezen felül a páncélos TD-kkel gurulsz jókat... At15, T30, T28 prot... érdekes ízlésed van de ha ezekkel vagy jó akkor érdemes ilyen vonalon megmaradni; nem mindenkinek jön be ez a fajta tanktípus.
Köszi a válaszod ,hát igen elég fura a tankállományom és eddig próbáltam mindeggyik tanktípust játszani,csak gyakran időbe telik míg az egyik típus után átállok a másikra,mert mindegyik más stílust kíván.
Én is kérnék egy elemzést magamról.
User: Weizen_Bier
@Weizen_Bier owerall nem kiemelkedő egyáltalán (1100 asszem az átlagos) ám ahogy nézemaz elmúlt hónapban stabilan az 1600-at nyomod ami szép tendencia; bár remélem tudod, hogy legalább még 5-6000 csata fog kelleni ,hogy szignifikánsan meglátszódjon ez a teljesítmény jobban is.
Utolsó 200 csatád alapján azt kell mondjam a medekkel nagyon szépen teljesítesz. Főleg mert a svéd medeket csak a tapasztaltabb játékosoknak ajánlják mivel elég nehéznek mondható velük a jó (!!) játék és ahogy nézem te ezt a szintet abszolváltad velük sikeresen. Ahogy nézem Emillel is elég jónak mondható átlagot nyomtál ki... ha neked bejönnek a svéd tankok lehet jobban rá kéne ezekre feküdj. X-es heavy abszolute használható Cw-n is! Brit medekkel is igen jó köröket futottál az elmúlt hónapban, sztem ezt a 2 ágat kéne vigyed főleg.
Light és Heavy vonalon átlag alatt teljesítesz; valamit nem jól csinálsz velük. Vagy nem mozogsz jól, vagy nem használod ki a tank adta adottságokat. Sok olyat láttam mostanában mikor gyakoroltam olyanokkal akik itt jelentkeztek, hogy berongyolnak előre és ott elvéreznek.
Én nagyon szeretek Light-okkal játszani ha szeretnél mindenképp velük játszani akkor szívesen megmutatom, én mit csinálok velük.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Weizen_Bier
Talán egy kezemen megtudom számolni hány csatát mentem artyval, pontosabban a premium 5ös kis franciával. Csak kíváncsi voltam milyen, ha már úgy alakult hogy garázsba került
Teemészetesen a szakaszozás lehetőségével elék szívesen! Összehozzuk valamelyik nap
Én is kérnék egy elemzést magamról.
User: Primordus
Előre is köszönöm:)
Megnéztem az elmúlt időszak teljesítményét és összességében fejlődsz. Lassan de fejlődsz. Láttam az utóbbi pár napban futottál pár lapos kört de kinél nincs ilyen?!
Tier 8-9 elég szép viszont tier X elég langyos. Ott még kéne fejlődni (mondom ezt úgy hogy nekem is van még mit ott)
Sokat heavyzel és abban vagy a legjobb magadhoz képest; ezen kívül még arty?!? Td teljesítményed az átlagos alját súrolja; med és light meg kifejezetten rossz. Itt van még mit fejlődni.
Ilyenkor az a benyomásom, és ahogy nézem nagyon erre tendálsz, hogy a kevésbé páncélozott tankokkal nem tudsz jól mozogni így nem tudsz velük addig életbenmaradni, hogy sebezhess.
Persze nem tudom, hogy játszol de akiknek ilyen a light statja azok átlagban be yolo-znak azt kész; medekkel meg kimennek valahova és egy össztűz kiviszi őket... Javaslom nézz meg jó pár videót vagy streamet, hogy hogyan mozognak a "jobbak" a pályákon.
Ha szeretnél gyakorolni írj rám nyugodtan. Remélem hasznos volt
6 éve 2 hónapja - 6 éve 2 hónapja#289783Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron
Húúú Péter, úgy látom te nem úgy kezdtél bele ebbe a játékba mint én, hogy utánanéztél/olvastál volna. (persze ez nem negatívum, szimplán máshogy áltunk neki + én 2013 óta tolom a warthundert is szimulátorban ami sokat segített itt is) Közel ugyan annyi csatát mentünk de úgy gondolom neked még hiányoznak az alapok. nekem szerencsém volt mert nagyon hamar elkezdtek okítani olyan jó játékosok akik meglátták bennem a potenciált. Én neked is ezt tudom javasolni, hogy keress magadnak egy mentort; aki már ismeri a játékot és jól is teljesít. Én a helyedben a VTEPS klánnál érdeklődnék ott van pár emberke aki szokott segíteni a kezdőknek és a nagyklánokban meg garantáltan találsz olyat akitől tudsz tanulni; emellett még ott van potzlevente akiről még tudom, hogy szokott segíteni ha van rá ideje. Vagy ha van időm akkor jöhetsz velem is (bár itt kritizálták már páran, hogy "keveset játszottam"...)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...