Mortein
Szia!
-Látok egy nagyon lassú stat emelkedést, de inkább stagnál a teljesítményed.
- Legtöbb csatád tier 10-ben és 8-ban van, ami számomra üdvözítő mert inkább ezeket tiert ismerem.
-Számodra preferált tankok a oroz heavy-k, ennek ellenére nagyon rossz a páncél használati arányod, de ezt elmondható az orosz medekre is. Tudom a hatalmas prémium spam idején és repesz lövő agy nélküli Type korszakban nem egyszerű a helyzet, de hidd el hogy megfelelő pálya ismerettel és tank ismerettel javítható ez az érték. Célszerű lenne az 1-es arány elérése. Pl ott van a Super Conqueror aminél ez az arány szám 0.49, ez nagyon kevés egy ennyire jól páncélozott tornyozós pozícióba teremtett tanknál. Viszonyítást ként én, aki nem heavy-zek túl jól és utálom ezt tankot el tudom érni a 0.85-öt, amin lenen mit javítani.
+Javaslat: Javaslom, hogy nézd át a térképeket olyan szemmel, hogy melyik tankkal hova érdemes menni, máshol kell tornyozni egy 5 fok és más hol kell egy 7 fok-os ágyúlehajlással tornyozni. Próbál jobban együtt élni a csapattal és figyeld folyton a térképet, hogy ne alakuljon ki az a szituáció, h körbe kerítenek, vagy egyszerre több oldalról lőnek, mert csak egy tanknak tudod a tankot jól forgatni.
- Feltűnt, hogy alapvetően a találati arányod nem rossz, de a sebzés arány és az ehhez kapcsolódó megsemmisítés arány, hát nem acélos. A Legtöbb tankkal nem sebzed meg a saját HP-át. Hozzá néztem a túlélt csaták %-át. Ez alapján kijelenthető, hogy idejekorán elhagyod a csatamezőt, így nem tudsz komoly tényező lenni egy csatában.
+ Javaslat: Mivel úgy gondolom, hogy eltalálod a tankokat, de a sebzés még is elmarad, fontos lenne ha utána néznél, hogy az egyes tankokat az adott típusú tankkal, hol milyen arányban lehet átütni. Erre ajánlom a
tanks.gg/ oldalát. Ezen felül, mit az előbb is élj együtt a csatával, olyan helyzetbe menj bele ,amit megtudsz oldani akár egyedül is. Az elején menjetek szakaszban és próbáljatok meg össze dolgozni, fókuszt lőni védeni egymást, amikor ez megy, akkor menj egyedül is, hogy tovább fejlődj és képes legyél akár 1 vs 2 szituációkat is megoldani. Törekedj mindig megsebezni a minimum a HP-éd 1,5X de inkább 2X-ét. Ezt nem azt jelenti, hogy a leghátsó bokorban kell ülni, pont ellenkezőleg, de nem is elsők között kell berohanni keresztben 8 tank elé. A kezdetekbe nem ajánlom a táras tankokat, mert nekik egy saját egyedi tankspecifikus ritmusuk van, aminél a ritmus hozzá kell igazítani a csata lüktetéséhez.
- Spotolás, van pár könnyű tankod, de ott is alacsony a túlélési és a felderített járművek aránya.
+Javaslat: Itt is a pálya ismeretet ajánlom, hogy melyik bokorból mire lehet rálátni, ha benne vagy akkor honnan tudnak felderíteni. Sosem szabad berohanni! Egy ligt azzal, hogy folyamatosan mutatja az ellenfeleket csatát dönthet el!! Nagyon fontos a kezdő spotnál megnézni, a csapatod mozgását, hogy azt világítsd meg,amit el is tudnak lőni.
Alapvetően ennyit tudok most mondani, tankspecifikusan jobban tudok válaszolni. Szerintem jó úton haladsz, picit megtorpantál, de nem vészes.
Sok sikert és ha bármi kérdésed van ,mert nem világosan fogalmaztam, akkor írj és megoldjuk.
Remélem segítettem!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...