Ha jól értelmezem, akkor azt a 3x500 medált kell összegyűjteni 28 nap alatt a 6-os prémium tankhoz. Ez napi 60 olyan medált jelent, úgy hogy győzelemért kapsz kettőt, ha lesebzed és spotolod az életerőd, akkor megint kettőt, epic medálért meg 10-et. Ennyiért azért nem keveset kell játszani. Napi 1 óra nem elég.
Ha jól értelmezem, akkor azt a 3x500 medált kell összegyűjteni 28 nap alatt a 6-os prémium tankhoz. Ez napi 60 olyan medált jelent, úgy hogy győzelemért kapsz kettőt, ha lesebzed és spotolod az életerőd, akkor megint kettőt, epic medálért meg 10-et. Ennyiért azért nem keveset kell játszani. Napi 1 óra nem elég.
Jól értelmezed, mostmár valóban csak 28 nap van.
Én azt javaslom várd meg amíg letelik, mert utána újra 120 nap áll rendelkezésre. Illetve nem tudom mi történik, ha letelik az idő, de nem tudod összeszedni az 1500 pontot, vajon az összegyűjtött pontok áttolódnak a kövi szakaszta, vagy azt buktad? Mert ha bukta akkor el kell gondolkodni azon, hogy mennyi időt tudsz beletolni. Én az egyiket 300 csata alatt csináltam meg, pont 30 nap volt, a kövihez már kellett kb. 380 csata, az 40 nap alatt jött össze.
Attól tartok tényleg nem. Az első "padavanom" olyan 20 nap alatt letolta, de ő többet játszott azért.. 28 nap van hátra és így most 25+ győzelem kéne naponta. Talán annyival biztathatlak, hogy vannak részjutalmak is. Párszáz kötvény, álcafestés 500 pontonként. Illetve, hogy nem vesztesz vele semmit, ha belevágsz és amúgy is játszol. Nekem nyilván jobb, ha egy aktívabb ember jelentkezik, de ettől még nyugodtan belevághatsz, ha akarsz. Jah! És tier 6-7 tankokat kaphatsz végül..
120 naponta kapunk két új lehetőséget.
Ha nem használjuk ki, akkor azok törlődnek, de a megkezdettet be lehet fejezni. Tehát nem érdemes várni vele, sőt.
A fenti link végülis a párom accountjához tartozik ha jól láttam valaki bele is vágott a dologba. Szerintem mindenképp megéri. Ha köll még meghívó valakinek, akkor azon az acc -on van még egy nyitott lehetőség. Szívesen belinkelem. Ami a saját acc -omat illeti a 112 volt az első választásom, most talán a francia heavy lesz a következő.. Gondolkodtam a T92 -n is de sok jóval nem kecsegtet.
5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja#296963Írta: zics911
Megválaszolva: zics911
Figyelem: Spoiler!
ha vki most kezdene world of warships-szel játszani, neki van egy kódom, ami tartalmaz:
$25 dollar value
Tier 3 American Cruiser USS Charleston
USS Charleston Patriotic Camo
USS Charleston flag
WoWS Premium Account – 14 days
1000 doubloons
Port Slot
biztos jó dolgok, fogalmam sincs aki először ír priviben, az megkapja.
csak ÚJ ACCOUNT kétrehozásánál müxik!!!!4 a prémnapok csakis a wows-ban érvényesek, wot-ban nem.
ha vki most kezdene world of warships-szel játszani, neki van egy kódom, ami tartalmaz:
$25 dollar value
Tier 3 American Cruiser USS Charleston
USS Charleston Patriotic Camo
USS Charleston flag
WoWS Premium Account – 14 days
1000 doubloons
Port Slot
biztos jó dolgok, fogalmam sincs aki először ír priviben, az megkapja.
csak ÚJ ACCOUNT kétrehozásánál müxik!!!!4 a prémnapok csakis a wows-ban érvényesek, wot-ban nem.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...