Hali, valaki nyitott ki mostanság boxot type 59el? Kicsit csalódott vagyok 11 modern boxot vettem, és "csak" aranyat és kreditet meg 4-5 nap plusz prém napot kaptam. Számítottam a type-ra, 4-5 napja nagyon irosgatták az összes fórumon a hogy ezekből type-ot kaptak. Szerintem már csak a drágább boxokból jöhet a type vagy nem voltam elég szerencsés? lehet közrejátszik az is hogy van már t34,lorri 40t, patton 59, fcm prém tankjaim.. kitudja
nekem 1 db 1791Ft-os 3db-os modern csomiból jött a Lorr 40t. Ami azóta a kedvenc tankom. Nem bánom , hogy nem a type-ot dobta, mert kalendárba a lorr-t meg akartam venni de lebeszéltek róla a fórumon....
De nem befolyásolja, hogy van-e prémed nekem is van sok. sőt olyat is olvastam hogy annak esett a lorr akinek már meg volt és ő ennek megfelelő mennyiségű goldot kapott.
Sajnos több ezren vesznek csak kis hazánkba több 10 ládát de csak 10-20-50 embernek esett belőle type vagy lóri. lehet veszel még 20.000ért ládát és nem dobja. benne van.
Én eddíg egyet vettem egy 3-darabosat, nekem mind a 3-ban volt ... igaz 2 db IV-es de a harmadikban egy T-26E5 volt!
.... plusz prém napok+kredit+dísz...
nekem 1 db 1791Ft-os 3db-os modern csomiból jött a Lorr 40t. Ami azóta a kedvenc tankom. Nem bánom , hogy nem a type-ot dobta, mert kalendárba a lorr-t meg akartam venni de lebeszéltek róla a fórumon....
De nem befolyásolja, hogy van-e prémed nekem is van sok. sőt olyat is olvastam hogy annak esett a lorr akinek már meg volt és ő ennek megfelelő mennyiségű goldot kapott.
Sajnos több ezren vesznek csak kis hazánkba több 10 ládát de csak 10-20-50 embernek esett belőle type vagy lóri. lehet veszel még 20.000ért ládát és nem dobja. benne van.
Én is csipázom a Lorr-t habár t8ba nem szeretek vele menni, sok a töltésideje plusz páncélja is nulla. Inkább nagyobb tierben szeretek csipegetni vele t8-ban az fcm-mel szoktam nagyokat szedni
De nekem nagyon adja, rambot ne játsz vele mert ha ellőtted magad vége. De ha szakaszba mentek halálos fegyver, addig bújtam vele amíg haverok valakit leláncoltak vagy 1V1-be keveredtek, kibújok kitárazok 1200 dmg hopp leugrott róla, majd 30 sec bújás következik
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...