Újra van jelszó változtatásért 300 arany akció. Én most változtattam meg először, mert úgy ítéltem meg, hogy az eddigi jelszavam nem elég biztonságos. Nem is számítottam rá, hogy megkapom, mert úgy tudom, ritkán van ilyen akció. Aki elvből ingyen játszik, mint én, annak ez is számít.
Újra van jelszó változtatásért 300 arany akció. Én most változtattam meg először, mert úgy ítéltem meg, hogy az eddigi jelszavam nem elég biztonságos. Nem is számítottam rá, hogy megkapom, mert úgy tudom, ritkán van ilyen akció. Aki elvből ingyen játszik, mint én, annak ez is számít.
Nagyon szépen köszönöm !
A Medvének Csiki sör rendel...!
Ha szereted Csiki sort huzzal bele amig kapni mert valahol azt olvastam, h a Heineken valami pert nyert vele szemben es kotelezik a felszamolasra ( bar nem tudom mennyire igaz a hir).
Köszi, működik a 300 aranyas jelszóváltás, de csak a kisebb fiókomon, ahol eddig nem volt még váltás 300 aranyért. A Csiki sör tényleg jó, van még egy hűtőben, de sajna úgy néz ki, hogy el fog tűnni, kell még szerezni, amíg lehet. A Barna söre is nagyon jó azt is ajánlom minden sört szeretőnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Jelszo valtoztatas, arany. Aktualis volt jelszot valtozatni a sajat es a fiam fiokjanan is. Mindketten valtottonk mar jelszot most en megkamkaptam a 300 aranyat o nem. Most ilyenko,r mi van?
Tettem én is egy próbát mindkét fiókomnál: az eredetin, aminél már változtattam 2-3 alkalommal, nem adott semmit, az új fiókkal viszont beadta. Így gyanús, hogy csak az kap, aki még nem változtatott eddig sosem.
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a svéd tankok nagyon le vannak akciózva (30-60%) és erről sehol nem találok leírást, hogy mi az akció apropója és főleg, hogy meddig tart.
Tudja valaki?
Köszi!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...