Jelenleg 139 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 3 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Adminok figyelmébe

6 éve 10 hónapja #283768 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir

1. Ellenőriztettem az otp ügyfélszolgálattal. Nem stornóztak minden tételt!
2. Egyáltalán nem ész nélkül lett minden nyomogatva! Lépésről lépésre lett minden a leírásnak megfelelően végrehajtva! Csak sajnos nem kapcsoltam, és nem ellenőriztem azonnal a számlámat, ezért merészeltem többször is nekifutni. Meg több irányból is, vadonat új amazonos regiszrációval is.
3. Ha már egy ilyen jelenség előfordulása tömeges, az csak jelent valami mást is azon kívül, hogy minden OTP-s paraszt hülye, nem?

4. Korrekció minimum elvárt! Nem szabad félrevezetni az embereket. Ez is újságírás, ez is felelősség, és ehhez aztán tényleg kell a körültekintés!

Egy ekkora sutka mellett nem mehettek el néhány nyugtató fórumbejegyzéssel!

3-5 nap a visszatérítési idő ha primera fizettél elő és stornóztad, a többi pedig idővel meg kell jöjjön, ha nem akkor reklamálni kell amazonnál.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283769 Írta: Bhalangir

hogy csináltad? én 2 kört chateltema supporttal, de akkor is erroral eldob mindenre amit írtak

Amazonon regisztráltam.Aktiváltam az amazonprimeot , és az amazonprime oldalán a twitch prime-ot.Kikértem a jutalmat twitch primeon, utána lemondtam az amazon primeot és visszakaptam a pénzt.
(Ha a twitchprime oldalán kezdtem az egészet akkor nekem sem volt jó)

értem..nekem így is eldobja, akkor már csak az a kérdés, hogy melyik amazonra regisztráltál, én az amazon.com-ra, ezek szerint valamelyik európaira kell, pl UK?
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #283770 Írta: Bhalangir

1. Ellenőriztettem az otp ügyfélszolgálattal. Nem stornóztak minden tételt!
2. Egyáltalán nem ész nélkül lett minden nyomogatva! Lépésről lépésre lett minden a leírásnak megfelelően végrehajtva! Csak sajnos nem kapcsoltam, és nem ellenőriztem azonnal a számlámat, ezért merészeltem többször is nekifutni. Meg több irányból is, vadonat új amazonos regiszrációval is.
3. Ha már egy ilyen jelenség előfordulása tömeges, az csak jelent valami mást is azon kívül, hogy minden OTP-s paraszt hülye, nem?

4. Korrekció minimum elvárt! Nem szabad félrevezetni az embereket. Ez is újságírás, ez is felelősség, és ehhez aztán tényleg kell a körültekintés!

Egy ekkora sutka mellett nem mehettek el néhány nyugtató fórumbejegyzéssel!

Mit szeretnél pontosan? Amazon ügyfélszolgálattal chateltem, az összes klikkelést vissza fogod kapni azt mondták, az csak a kártya authentikációhoz kell és autmatikusan vissza lesz térítve. A prime előfizetést meg le lehet mondani, oldal szerint 3-5 napon belül kapod vissza.
Egyenlőre ennél többet nem tudsz tenni. Egyből átverést kiáltani is felelőtlenség!

ui.: az amazon prime lemondásról visszaigazoló mailt is kaptam.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283772 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

hogy csináltad? én 2 kört chateltema supporttal, de akkor is erroral eldob mindenre amit írtak

Amazonon regisztráltam.Aktiváltam az amazonprimeot , és az amazonprime oldalán a twitch prime-ot.Kikértem a jutalmat twitch primeon, utána lemondtam az amazon primeot és visszakaptam a pénzt.

értem..nekem így is eldobja, akkor már csak az a kérdés, hogy melyik amazonra regisztráltál, én az amazon.com-ra, ezek szerint valamelyik európaira kell, pl UK?

amazon.com-ra regisztráltam én is.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283773 Írta: tothistvan50
Megválaszolva: tothistvan50
Azt szeretném, ha a cikket megnyitva egy új olvasó számára nyilvánvalóvá válna, ez egy vagy sikerül, vagy nem dolog. Ez szerintem nagyon sürgős, gondolom nektek is jól jönne, ha nem cseszegetnének benneteket a hozzám hasonlók. Ez megelőzhető lenne a cikk javításával!
De inkább ne hirdessetek olyasmit, ami ennyire bizonytalan!
És azt is szeretném, hogy -amennyiben mégsem kapjuk vissza a pénzünket- mellénk állnátok, és segítenétek a twich prime supportjánál hatékonyan, közösen fellépni. Akár segítő szándékkal, megértetve velük, hogy az elkefélt akciójuk miatt buktak egy jópár ügyfelet.
Ezen túl, ha összejön legalább 50 ezer forintnyi kár, akkor a rendőrségi ügyet én szívesen intézem. Ekkor néhány nap múlva meg lehetne hirdetni, a dolog jogi útra terelésének szándékát, ez a bizonyítékok gyűjtését nagyban elősegítheti.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283774 Írta: Bhalangir

Azt szeretném, ha a cikket megnyitva egy új olvasó számára nyilvánvalóvá válna, ez egy vagy sikerül, vagy nem dolog. Ez szerintem nagyon sürgős, gondolom nektek is jól jönne, ha nem cseszegetnének benneteket a hozzám hasonlók. Ez megelőzhető lenne a cikk javításával!
De inkább ne hirdessetek olyasmit, ami ennyire bizonytalan!
És azt is szeretném, hogy -amennyiben mégsem kapjuk vissza a pénzünket- mellénk állnátok, és segítenétek a twich prime supportjánál hatékonyan, közösen fellépni. Akár segítő szándékkal, megértetve velük, hogy az elkefélt akciójuk miatt buktak egy jópár ügyfelet.
Ezen túl, ha összejön legalább 50 ezer forintnyi kár, akkor a rendőrségi ügyet én szívesen intézem. Ekkor néhány nap múlva meg lehetne hirdetni, a dolog jogi útra terelésének szándékát, ez a bizonyítékok gyűjtését nagyban elősegítheti.

Az oldalon Jacktor tud csak szerkeszteni, tehát a kérésed itt az adminok figyelmében bekerült, illetve jelzem neki staffba is. Ami a kárrt illeti, először várjuk meg a visszautalást, aztán majd utána ha nem történik semmi elkezdhetünk szervezkedni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tothistvan50
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283776 Írta: Bhalangir

amazon.com-ra regisztráltam én is.

akkor nyaljanak sót.....
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #283795 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Visszavontam a cikket.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283824 Írta: FishTank
Megválaszolva: FishTank
Legfrissebb Tier 8 as prémium tank táblázat . Minden adat egybegyűjtve .

thearmoredpatro...stics/
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #283881 Írta: tothistvan50
Twich prime utoljára:
Azt hiszem sikerült megoldanom a gordiuszi csomót.
Nem akarom tovább zaklatni a témával a nagyérdeműt, de a korrektség jegyében tartozom:
1. Ha már rájöttem mi a probléma valódi oka, és annak megkerülésének módja, megosztani azt.
2. Megkövetni azokat, kiket felemlegettem felelősség ügyben.
Tehát:
1. Vadonat új g-mail cím, ahhoz twitch, ahhoz amazon prime regisztráció. A leírásokat pontosan betartva, egy lényeges dologra odafigyelve: Angolnak KELL hazudni magunkat. Ez szomorú, megalázó, és értelmetlennek tűnik. De ekkor meg lehet kapni az ajándékokat. Természetesen én ezt nem ajánlom, nem tudom nincs-e valami egyéb buktató még. De így két account-al is sikeres voltam.
2. Sajnos amiatt, hogy pénzügyi mahinációk is történnek, (némi cash még mindíg függőben a korábbi klattyongatások miatt), illetve, hogy irreleváns a hibaüzenet amibe a büszke magyar(lengyel, román, stb) belefuthat, igencsak elborult az én agyam is. Nagyon visszafogott voltam, (saját lelkiállapotomhoz képest) mikor felemlegettem a wotinfo és Scheff felelősségét. Bocsánatot kérek, hogy indokolatlanul felzaklattam az arra érdemtelen, eredendően jó szándékú embertársaimat. És remélem sötét gondolataimból nem sejlett fel semmi több... :)

Ha van rá igény, én szívesen, aktívan részt vennék egy amazon felé történő kezdeményezésben, hogy rakjanak már fel minket végre a térképükre. Hogy ne higgyék már kalligráfiának a szabványos UTF kódolású karaktereinket. És a többi, és a többi.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283890 Írta: Botinfos_2017
Megválaszolva: Botinfos_2017

Twich prime utoljára:
Azt hiszem sikerült megoldanom a gordiuszi csomót.
Nem akarom tovább zaklatni a témával a nagyérdeműt, de a korrektség jegyében tartozom:
1. Ha már rájöttem mi a probléma valódi oka, és annak megkerülésének módja, megosztani azt.
2. Megkövetni azokat, kiket felemlegettem felelősség ügyben.
Tehát:
1. Vadonat új g-mail cím, ahhoz twitch, ahhoz amazon prime regisztráció. A leírásokat pontosan betartva, egy lényeges dologra odafigyelve: Angolnak KELL hazudni magunkat. Ez szomorú, megalázó, és értelmetlennek tűnik. De ekkor meg lehet kapni az ajándékokat. Természetesen én ezt nem ajánlom, nem tudom nincs-e valami egyéb buktató még. De így két account-al is sikeres voltam.
2. Sajnos amiatt, hogy pénzügyi mahinációk is történnek, (némi cash még mindíg függőben a korábbi klattyongatások miatt), illetve, hogy irreleváns a hibaüzenet amibe a büszke magyar(lengyel, román, stb) belefuthat, igencsak elborult az én agyam is. Nagyon visszafogott voltam, (saját lelkiállapotomhoz képest) mikor felemlegettem a wotinfo és Scheff felelősségét. Bocsánatot kérek, hogy indokolatlanul felzaklattam az arra érdemtelen, eredendően jó szándékú embertársaimat. És remélem sötét gondolataimból nem sejlett fel semmi több... :)

Ha van rá igény, én szívesen, aktívan részt vennék egy amazon felé történő kezdeményezésben, hogy rakjanak már fel minket végre a térképükre. Hogy ne higgyék már kalligráfiának a szabványos UTF kódolású karaktereinket. És a többi, és a többi.

Nincsen semmi gordiuszi csomó, rejtett buktató. Simán megkapod magyarnak hazudva is magad. Annyi az egész lényege, hogy prime video regisztráció és előfizetés is szükséges a Twitchez, ami 4000 Ft körüli összeg havonta.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283894 Írta: tothistvan50
Nem.
Sajnos ezt a support is megerősítette, wot, és amazon irányból is.
Plusz szerepel a leírásban is, hogy csak a felsorolt országokból működik.
Lehet, hogy nem kell minden szinten hazudni, elég csak az amazonon, ennyire részletesen nem teszteltem ki. De hazugság nélkül, valódi adatokkal: "Oh, no ....."
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283897 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz
Nem amazon Prime elofizetes kell, hanem Prime Video. A support azt irta vissza, hogy a kartya miatt (MasterCard kreditkartya) nem sikerul. Kiprobaltam egy masikkal (Visa debitkartya), a Twitch amikor atiranyitott az amazon accountra, akkor regisztraltam egy ujat es tokeletesen mukodott (Other parts of the world-el is).
Szoval ha egy kartyat nem fogad el, akkor azzal nem erdemes kinlodni, semmilyen beallitas melett nem fog mukodni.
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283899 Írta: tothistvan50
Végig ugyanazt a kártyát használtam. Az egyetlen különbség a magyarság volt. Sajnos ez nem felvállalható (ahogyan a lengyelség sem - ezt wargaming-os fórumon is megerősítették).
Téma zárolva.
6 éve 10 hónapja #283907 Írta: Botinfos_2017
Megválaszolva: Botinfos_2017

Végig ugyanazt a kártyát használtam. Az egyetlen különbség a magyarság volt. Sajnos ez nem felvállalható (ahogyan a lengyelség sem - ezt wargaming-os fórumon is megerősítették).

Ki erősítette meg, hogy ha magyarnak vallod magad nem sikerül regisztrálnod twitchre? Szerinted magyar ember nem lehet primeos twitchen?

Nekem sima Mastercarddal sikerült. Igaz a prime videos regi után. Ez hogyan lehet? :dry:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 12 órája 17 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 27 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.