Jactor, elég lassú lett az oldal már egy hete.
Ha megnyitsz egy lapot csak homokórázik elég sokáig, vagy be sem tölti.
A netem 1000GB-s, és nem fut semmi extra.
Sokszor van olyan, hogy elküldesz egy választ, és sokáig gondolkodik, aztán mivel rányomok még 1x elküldi kétszer is.
A képfeltöltésnél van amikor kép nélkül jelenik meg az üzenet, csak később teszi oda.
Meg ilyesmik.
1000GB?! Ha ennyire zavar, hogy lassan nyitja meg az oldalt, akkor küldj már csak egyetlen 1 GB netet hozzánk, a 30Mb-os már nem az igazi... nem bírja, ha co-opban nyomjuk a passziánszt
7 éve 1 hete - 7 éve 1 hete#282754Írta: Botinfos_2017
Megválaszolva: Botinfos_2017
Bocs, nem tudom jó helyre írom a kérdésem. Amúgy gyorsabb lett az oldal nekem is. Kösz érte innen is
Van jelenleg valami lehetőség megvenni az új IM tankokat? Tudtok ilyenről, pl makettel amiben kód van vagy bármi más amire nem gondolunk?
Teszt szerveren rengeteg Chimera szaladgál, ami ugye a második IM tank és találkoztam a 3. nyeremény tetra lánctalpas csodával is. Valahogy irreálisnak tartom, hogy ezek az emberek kihúzták ennyi idő alatt ezeket a tankokat. Lehet hogy létezik valahogyan hozzáférés ezekhez a masinákhoz és ti kedves adminok képesek vagytok kinyomozni az összeköttetéseitek révén vagy a cc-ken keresztűl vagy egyéb lehetőség nem is tudom. Az is lehet hogy ezek csak RU szerveres játékosok. Oda betették volna a boltba vagy valami speckó WG-s makettel,pólóval,cuccal kapták volna?
Nagyon sok Chiméra szaladgál teszten...
Üdvözletem!
Ha volt már akkor sorry, nem olvastam végig az összes hozzászólást!
Tegnap vettem észre a játékban, hogy okt. 1-ig fut egy küldetés, amit csak tierX tankokkal lehet teljesíteni és végül egy VK 45.03 tankot lehet vele nyerni.
Szakasztársamat kérdeztem erről, de őnála nem jelent meg.
Üdvözletem!
Ha volt már akkor sorry, nem olvastam végig az összes hozzászólást!
Tegnap vettem észre a játékban, hogy okt. 1-ig fut egy küldetés, amit csak tierX tankokkal lehet teljesíteni és végül egy VK 45.03 tankot lehet vele nyerni.
Szakasztársamat kérdeztem erről, de őnála nem jelent meg.
Üdv,
_Potip_
Egyelőre csak egy német nyelvű fórumbejegyzést láttam róla, ott is csak egyvalaki kapta meg a küldetést, és nem tudta kitalálni, hogy pontosan miért. forum.worldofta...elbar/
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...