Jelenleg 139 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Adminok figyelmébe

7 éve 5 hónapja #272563 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

min képesek egyesek egymással összeveszni, meg besértődni...félelmetes..... :ohmy:

Mire gondolsz? A konteósokkal szemben nyújtott toleranciótokra, vagy a másik, korosztályos témára?

Jah és amúgy az miért van h megnyitim a méme 30as cikket, és nem látom a hsz-eket? Oldalt viszont ott van h Bhalangir hozzászólt..

Azért, mert miközben hozzászóltam Jacktor zárolta a hozzászólást. Nekem még feladta, így ment oldalra, de már ne látszanak a hszek. Egyébként a konteósra gondoltam, de már nem volt időm végigmoderálni a zárolás miatt.

És arra gondoltam, hogy némileg több tolerancia mindenki iránt nem ártana.
A konteós véleményt alkotott és nem állított, csak kérdezett elsőre.
A moderátor nem itt ül 0-24-ben, egy egyszerű jelzés ebbe topicba elég, és majd kezelve lesz.

Igazából miután feltettem a kérdést, leesett nekem is h erről van szó... azért nem ez volt az első gondolatom, mert a másik mémes cikk lezárolását indokoltabbnak tartanám, elvégre az szerintem kártékonyabb. Bár mostmár ha elkezdtük a témát ott, hagyja békén :-)

A konteókra anno leírtam már a véleményem, hogyan is lehetne ezt kezelni, de tudom, h ezt ecsetelnem megint nem neked kell, meg radikális is egy liberális világban...
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272564 Írta: dies
Megválaszolva: dies
Bevallom férfiasan nem olvastam el a szabályzatot ,most meg nem találom. Kaphatnék egy linket? Köszönöm.

megleltem..
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272566 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Bevallom férfiasan nem olvastam el a szabályzatot ,most meg nem találom. Kaphatnék egy linket? Köszönöm.

Általános felhasználási feltételek
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272567 Írta: dies
Kösz. De késtél kb. 0.05 mp-t :I
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272569 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir

min képesek egyesek egymással összeveszni, meg besértődni...félelmetes..... :ohmy:

Mire gondolsz? A konteósokkal szemben nyújtott toleranciótokra, vagy a másik, korosztályos témára?

Jah és amúgy az miért van h megnyitim a méme 30as cikket, és nem látom a hsz-eket? Oldalt viszont ott van h Bhalangir hozzászólt..

Azért, mert miközben hozzászóltam Jacktor zárolta a hozzászólást. Nekem még feladta, így ment oldalra, de már ne látszanak a hszek. Egyébként a konteósra gondoltam, de már nem volt időm végigmoderálni a zárolás miatt.

A moderátor nem itt ül 0-24-ben, egy egyszerű jelzés ebbe topicba elég, és majd kezelve lesz.

Igazából miután feltettem a kérdést, leesett nekem is h erről van szó... azért nem ez volt az első gondolatom, mert a másik mémes cikk lezárolását indokoltabbnak tartanám, elvégre az szerintem kártékonyabb. Bár mostmár ha elkezdtük a témát ott, hagyja békén :-)

A konteókra anno leírtam már a véleményem, hogyan is lehetne ezt kezelni, de tudom, h ezt ecsetelnem megint nem neked kell, meg radikális is egy liberális világban...

Hidd el, azért rengeteg olyan eset van, amikor a konteós nem trollkodni akar rosszindulatból, csak tudatlan. Ha mindenkit zéró toleranciával "szétkapunk", akkor nem adunk esélyt arra, hogy megérthesse és változhasson. Így aztán a konteó ténye mellett, a hozzászólás hangvétele is fontos tényező. Sat_Okh esetében is erről volt szó, normálisan kérdezett, mire szét lett kapva. Amíg az ő szemszögéből és gondolkodásából nézed, addig teljesen igaza van, hogy nem esett jól neki. Semmi olyat nem tett, amiért ezt érdemelte volna. Igen, beképzelt dolgokat, és tényekből hibásan következtetett. Amíg ezt nem kihaénnem stílusban teszi, addig inkább segítséget érdemel, mit letolást. Szerintem. De ettől függetlenül azért account törlés kérésig besértődni is butaság véleményem szerint.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, Hunter9956, Tomat, _Szazados_, Snoke
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272571 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Hidd el, azért rengeteg olyan eset van, amikor a konteós nem trollkodni akar rosszindulatból, csak tudatlan. Ha mindenkit zéró toleranciával "szétkapunk", akkor nem adunk esélyt arra, hogy megérthesse és változhasson. Így aztán a konteó ténye mellett, a hozzászólás hangvétele is fontos tényező. Sat_Okh esetében is erről volt szó, normálisan kérdezett, mire szét lett kapva. Amíg az ő szemszögéből és gondolkodásából nézed, addig teljesen igaza van, hogy nem esett jól neki. Semmi olyat nem tett, amiért ezt érdemelte volna. Igen, beképzelt dolgokat, és tényekből hibásan következtetett. Amíg ezt nem kihaénnem stílusban teszi, addig inkább segítséget érdemel, mit letolást. Szerintem. De ettől függetlenül azért account törlés kérésig besértődni is butaság véleményem szerint.

Nálam nem az a konteós aki butaságot kérdez, szóval nem Sat_okh-nak szólt a dolog. Nálam az a konteós aki butaságot állít, pláne többedszerre...
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272582 Írta: Ynnegaf
Megválaszolva: Ynnegaf
Ha már így szóba került az ASZF, pár napja meg akartam nézni, mert felmerült bennem pár gondolat azzal kapcsolatban, és azt kellett tapasztalnom, hogy nem találom. Javasolnám, hogy egy könnyebben megtalálható helyen legyen, mert egy fontos alapdokumentumnak nem volna szabad ennyire eldugva lennie. Minden esetre Snoke-nak meg köszönet, hogy linkelte. :D
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272585 Írta: csuzda
Megválaszolva: csuzda

Ha már így szóba került az ASZF, pár napja meg akartam nézni, mert felmerült bennem pár gondolat azzal kapcsolatban, és azt kellett tapasztalnom, hogy nem találom. Javasolnám, hogy egy könnyebben megtalálható helyen legyen, mert egy fontos alapdokumentumnak nem volna szabad ennyire eldugva lennie. Minden esetre Snoke-nak meg köszönet, hogy linkelte. :D

A legtöbb weboldalon az oldal alján szokott lenni. Szerintem ezen az oldalon a legkönnyebb megtalálni az általam használt oldalak közül. Pl: prohardver, ipon, media markt, edigital, eustock, coub, erepublik, ezeknek mind az alján van az ÁSZF és könnyen meg is található. Facen pedig a jobb oldali sáv alján van a feltételek.

Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272589 Írta: Sat_Okh
Megválaszolva: Sat_Okh
Elnézést hogy ismét belekotnyeleskedek ...
Sajnálattal olvasom hogy elég nagy vitát kavart egy kommentem! Úgy gondolom, magyarázattal tartozom mielőtt lelépek.

Nem "hirtelen jött ötlet" a fiók törlés gondolata!
Már jó ideje mielőtt hozzászólok valamilyen "komolyabb" témához percekig azon gondolkodom, elküldjem a hsz-t vagy sem.Ez elég beteges állapot egy nyílt közösségben. Sajnos azt tapasztalom hogy a jó stat-al, szép színekkel rendelkező, esetleg "magasabb rendfokozatú" fórumlátogatók egy egyszerű hozzászólást arrogánsan, lekezelően, megalázó módon reagálnak le! Szerintem ez elfogadhatatlan!! Gyakorlatilag leszarozzák, le noob-ozzák az embert! Ez nem az első és nem az utolsó eset volt és lesz.
Admin, moderátor szinten is kezelhetetlen.
Miért nem lehet minimálisan tisztelni a másikat amennyire az elvárná?

(Off. Van egy szám.tech. oldal aminek már 4-5 éve vagyok tagja! Írogatok, segítek navigáció témakörben és az ott összeverődött emberek között egy "hangos szó" nem esik! Ne kelljen azt gondolnom hogy ott magasabb az IQ vagy hogy a tanult emberek toleránsabbak egymással.)

Visszatérve ... láthatjátok ti is mit eredményezett a kóstolgatás!? Én is elkezdtem más hangnemben írogatni (más topicba is) és ez az esemény más embert hozott ki belőlem (amit szégyenlek is) és nem akarok ilyen lenni!
Én őszintén kedvelem ez az oldalt, szívesen jártam ide olvasgatni, írogatni. Most úgy gondolom ez elmúlt!
Tudom, ez az én problémám, egyel több vagy kevesebb. mit számít?
Sajnálom ami történt, elnézést kérek mindenkitől akit megsértettem!

Még mindig kérem a fiókom törlését!

További szép napot mindenkinek!
Üdv. Sat Okh
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272590 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Elnézést hogy ismét belekotnyeleskedek ...
Sajnálattal olvasom hogy elég nagy vitát kavart egy kommentem! Úgy gondolom, magyarázattal tartozom mielőtt lelépek.

Nem "hirtelen jött ötlet" a fiók törlés gondolata!
Már jó ideje mielőtt hozzászólok valamilyen "komolyabb" témához percekig azon gondolkodom, elküldjem a hsz-t vagy sem.Ez elég beteges állapot egy nyílt közösségben. Sajnos azt tapasztalom hogy a jó stat-al, szép színekkel rendelkező, esetleg "magasabb rendfokozatú" fórumlátogatók egy egyszerű hozzászólást arrogánsan, lekezelően, megalázó módon reagálnak le! Szerintem ez elfogadhatatlan!! Gyakorlatilag leszarozzák, le noob-ozzák az embert! Ez nem az első és nem az utolsó eset volt és lesz.
Admin, moderátor szinten is kezelhetetlen.
Miért nem lehet minimálisan tisztelni a másikat amennyire az elvárná?

(Off. Van egy szám.tech. oldal aminek már 4-5 éve vagyok tagja! Írogatok, segítek navigáció témakörben és az ott összeverődött emberek között egy "hangos szó" nem esik! Ne kelljen azt gondolnom hogy ott magasabb az IQ vagy hogy a tanult emberek toleránsabbak egymással.)

Visszatérve ... láthatjátok ti is mit eredményezett a kóstolgatás!? Én is elkezdtem más hangnemben írogatni (más topicba is) és ez az esemény más embert hozott ki belőlem (amit szégyenlek is) és nem akarok ilyen lenni!
Én őszintén kedvelem ez az oldalt, szívesen jártam ide olvasgatni, írogatni. Most úgy gondolom ez elmúlt!
Tudom, ez az én problémám, egyel több vagy kevesebb. mit számít?
Sajnálom ami történt, elnézést kérek mindenkitől akit megsértettem!

Még mindig kérem a fiókom törlését!

További szép napot mindenkinek!
Üdv. Sat Okh

Telitalálat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cpt_Sheperd
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272591 Írta: Vasembör
Megválaszolva: Vasembör
AMX 13 57!!!

worldoftanks.eu...13-57/

Karácsonykor sokan várták, most április 1el itt van/ hozza a nyuszi. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272598 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Aslainnak elérhető a 1.0.0.1. V2 verziója amennyire eddig látom, javította benne a csata utáni kilépkedést.
wot-modpack.com...dpack/
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272601 Írta: Ynnegaf
Megválaszolva: Ynnegaf

A legtöbb weboldalon az oldal alján szokott lenni. Szerintem ezen az oldalon a legkönnyebb megtalálni az általam használt oldalak közül. Pl: prohardver, ipon, media markt, edigital, eustock, coub, erepublik, ezeknek mind az alján van az ÁSZF és könnyen meg is található. Facen pedig a jobb oldali sáv alján van a feltételek.

Oké, köszi. Pár napja, amikor szükségem lett volna rá, nem láttam a helyén. :) Aztán elkezdtem keresni mindenfele. Gyanítom, a gépem nem töltötte be az oldal alját rendesen. Ettől függetlenül szerintem a kezdőknek című fejlécbe sem ártana betenni a linkjét.
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272605 Írta: dies
ottan is van,csak más verzió
www.wotinfo.hu/...atarol
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272770 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
Akció!...kihagyhatatlan :d2:
worldoftanks.eu...TOGII/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 5 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.