Jelenleg 99 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 19 perccel ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 15 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Adminok figyelmébe

7 éve 6 hónapja #270237 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Nem akarom szétoffolni a topicot, csak pár vélemény:

- Szerintem egy közösségi oldalnak, üzemeltetőjének vagy az adminoknak nem kell egy ilyen témában állást foglalniuk, és ezt felesleges tőlük kérni.

- Az arty a jelenlegi játék része, felesleges felcseszni magam/magad rajta. Ha engedem, hogy kiborítson, akkor utánna más fog kiborítani. Azokról a streamerekről is el szoktam kapcsolni, akik dühöngenek rajta.

- Szíved joga petíciót indítani, de örülök, hogy nem szavazással fejlődött a játék, mert nincs nagy véleményem a szavazással eldöntött dolgokról (lásd ToT). A játékosok nagy része a játék alapmechanikáját sem érti, vagy a pályákat sem ismeri és velük akarod ezt megszavaztatni? Félre ne érts fontos, hogy a játékosok véleményét ismerje és figyelembe vegye a WG, de egy sikeres játék, ötlet, project általában egy kisebb, tehetséges csoport ötletéből lesz sikeres és nem a sikeres termék használóinak szavazataiból.

(Vesszenek a meccsek, ahol nagy nyílt pályák vannak és 3 nálam nagyobb arty van az enemynél! :evil: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Balista1, pap32, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270247 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
Ha kiveszik az arty-kat , akkor a következő "genocidum" a sunyi , lesből lövő TD-ket éri el. Aztán a gyors light-okat. Majd az univerzális közepeseket. Vagy a túlpáncélozott nehezek.
Valami sosem jó. ;)
Persze én csak okoskodok. Itt is. B)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, Balista1, pap32
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270249 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Figyelj Rally, lehet hogy nincs igazam, de egy TD megdolgozik azért hogy kilőjön.
Ha nincs felspotolva én vagyok a béna.
Annyi végjátékomat baszták el az artyk amikor nyerhettem volna, spotolatlanul kibasztak.
Akárki akármit mond, ezt nem tudom megbocsátani.
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270255 Írta: -
Megválaszolva: -
Hozzászólok már a témához, bár nagyon meg lett offolva az Adminok figyelmébe topic. Remélem áthelyezik az Általános csevegőbe.

Szóval legyenek artyk. Aki játszott már velem, és ismer, kb tudja, mennyire is szeretem őket, és kb milyen arányban csapnak ki egy játékban. Ettől függetlenül maradjanak, sőt továbbmegyek: adják vissza nekik az ez előtti statokat. Milyen ostobán néz ki már az, hogy nagy kaliberű ágyúk nevetséges átütésekkel operálnak... maradjon a kábítás is, én azt se bánom... maradjon a DMG is olyan nagy amilyen régen volt, a mostani robbanási sugárral...

...de ne legyen már nekik satelites felülnézetük. Legyen a Sniper módban nekik egy extended térkép, tele mindenféle kütyüvel, amit fel lehet nekik szerelni valami extra slotban. Mondjuk a Rádiójukat kéne atomra fejleszteni, Enigma dekóder, meg a f.sz tudja miket, hogy pontosabban jelölje, kb hol a tank. Pontosan ne, csak kb... ilyen 10-20 méteres pontosságra. Mennyivel királyabb lenne.. meg a lövegükhöz lehetne egyéb dolgot, mittomén extra térképismereteket gyűjtögetni, hogy gyorsabban, meg tovább maradjanak a szipiszupi térképen az ellenfelek pontjai.

Én ezen kívül csodásan meglennék velük. Még én is játszanék velük, mert így lenne értelme.
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270256 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Hozzászólok már a témához, bár nagyon meg lett offolva az Adminok figyelmébe topic. Remélem áthelyezik az Általános csevegőbe.

Szóval legyenek artyk. Aki játszott már velem, és ismer, kb tudja, mennyire is szeretem őket, és kb milyen arányban csapnak ki egy játékban. Ettől függetlenül maradjanak, sőt továbbmegyek: adják vissza nekik az ez előtti statokat. Milyen ostobán néz ki már az, hogy nagy kaliberű ágyúk nevetséges átütésekkel operálnak... maradjon a kábítás is, én azt se bánom... maradjon a DMG is olyan nagy amilyen régen volt, a mostani robbanási sugárral...

...de ne legyen már nekik satelites felülnézetük. Legyen a Sniper módban nekik egy extended térkép, tele mindenféle kütyüvel, amit fel lehet nekik szerelni valami extra slotban. Mondjuk a Rádiójukat kéne atomra fejleszteni, Enigma dekóder, meg a f.sz tudja miket, hogy pontosabban jelölje, kb hol a tank. Pontosan ne, csak kb... ilyen 10-20 méteres pontosságra. Mennyivel királyabb lenne.. meg a lövegükhöz lehetne egyéb dolgot, mittomén extra térképismereteket gyűjtögetni, hogy gyorsabban, meg tovább maradjanak a szipiszupi térképen.

Én ezen kívül csodásan meglennék velük. Még én is játszanék velük, mert így lenne értelme.

Haaaaat Staha!
Ez az elso olyan okfejtesed amitol borsidzik a hatam!
Mert megha, arty nem lehet top tier, sot csak tier alja es 10-es arty nincs csak full tizes csataban es ott is max 2. Talan.
De latni szuperul kepzett artysta ugynokoket akik uraljak a csatat az nalam kiveri a biztositekot.
Megjelenik a map, a tankleosztas es csak vakarod a fejed es imatkozol maniotuhoz v. akihez akarsz (ugy sem segit) es nem tudod mit csinalj mert addig leszel arty tuz alatt amig mozogsz, elsz.
Na es a hab a tortan amikor eljutsz addig, h elegtetelt vegy, a bator koma pedig bajban van sand riveren mert ketsegbe eseseben nem tud vizbe fulladni.
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270257 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81
@Robb:
Értem, de: ez egy játék, ahol kvázi tét nélkül játszhatunk. Mi lenne, ha összeraknák a WoWp-vel és jönnének Rudellal a Stukák, meg a Sturmovikok?
Reális lenne az is,hogy a házak ablakából repkednének a molotov-koktélok.
Csak azt akrom mondani, hogy én sem szeret(te)m az arty-kat , de a vegyék ki sem ésszerű. Písz!
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270263 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Én megelégednék azzal is ha nerfelnék a hatótávjukat mint a VI-os Fv-nek.
De nagyon kell kérni hogy kicsit adjanak.
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270265 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Nem értem, mi a baj azzal, amit StahanoW írt. Tüzér voltam anno a seregben. Kaptunk térképet, megfigyelőt, telefont, lőelemeket, lőttük azt, amit nem is láttunk... még mielőtt megláttuk volna, már pucoltunk is... mi azzal a gond, ha megpróbálnák megcsinálni? Hogy meg se próbálják?
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270266 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Én is állást foglalok, bár nem kérdezte senki :D

Perpillanat azt gondolom, hogy utálom az artykat, és ne legyen. Miért mondom ezt? Mert az Obj 263-ommal húzom az Obj 268 v4-et, és ugye nyitott, és akármilyen kicsit is sebeznek, a nyitott küzdőtér miatt olyat belém könyökölnek, hogy csoda.

Ez volt a komolytalan rész, általánosságban: Anno utáltam és most se szeretem őket. DE! Mindenképpen jobban elviselhetőek, és nagyban köszönhető ez az újratöltődő eü csomagoknak. Hiába ütnek ki 2 tagot is, másfél percen belül mind2t felgyógyítod. Ha csak kábít, bátran elhasználod, mert 90 mp és újra használható. 90 mp pedig szerintem nem olyan sok. Ugye kevesebbet sebeznek is, így nem vernek oda olyan nagyot (kivéve az Obj 263ba, abba nagyot vernek, hogy rohadjanak meg...).

Arty szemszögből nézve, talán az artysták kevésbé szeretik, pont a kisebb sbezés miatt, de ez a gyenge artysokra vonatkozik. A jók (jójó, lépj tovább, ne akadékoskodj) szerintme jobban szeretik vagy kevésbé utálják az artyzást. Két dolog miatt jobb a pontossága: ugye eleve javítottak rajta, illetve nagyobb a splash, így nem kell annyira közel lőni, h sebezd, vagy kábítsd. Illetve olyan jó, amikor bekábítasz 2-3 ellenfeled, sebzésed összesen volt 2-300, de a társak gyorsan összelőnek nekd 1500 assistot kábításból .Akkor is meglőtték volna, de így te is kapod az XP-t.

AMit viszont támogatnék: csökkentsék le az artyk számát 1re. Teljesen felesleges 2-3, amikor artyzom, akkor is utálom h rajtam kívül van még 1, mert ha van egy jó esély lőni, de épp töltök még 5-10 mp-ig, a másik pedig odalő, és kilövi, vagy szétugrasztja az enemy-t, így nem az enyém a lehetőség. Eléggé csapatra utalt osztály az arty, ráadásul elég lassú és körülményes vele a célzás, és türelmesnek kell lenni a jó lehetőségekért. Ne kelljen már versenyezni a saját artyval is. Ha egy lenne, akkor úgy gondolom az artyknak még jobb lenne játszani, de az ellenfelet sem idegesíti nagyon...

Úgyhogy Robb, nem támogatom a petíciód.

Viszont azt üzenem a többi fórumlakónak, akik utálják az artykat, de nem támogatják Robbot, akkor ne szidjátok az arty játékosokat habzó szájjal, mindenféle patkánynak leminősítve őket. Ha egyetértek Robban, támogassátok, ha azért nem támogatjátok, mert szerintetek nem jól csinálja, akkor segítsetek, hogy jól csinálhassa. Ha ültök a babérjaitokon, és várjátok h majd jön a messiás (Robb :troll: ), akkor itt van. Ha nem segítetek, akkor tűrjetek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32, Scanmen
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270267 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Nem értem, mi a baj azzal, amit StahanoW írt. Tüzér voltam anno a seregben. Kaptunk térképet, megfigyelőt, telefont, lőelemeket, lőttük azt, amit nem is láttunk... még mielőtt megláttuk volna, már pucoltunk is... mi azzal a gond, ha megpróbálnák megcsinálni? Hogy meg se próbálják?

Jah igen, erre elfelejtettem reagálni, jó h felhoztad.

Szóval azért nem, és sztem jól is teszik, mert élvezhetetlen lenne artysta szempontból. Én biztos nem artyznék, ha így működne, ahogy Staha mondja, szóval ebben az esetben akár ki is vehetnék...
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270269 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

A WG már lenyilatkozta többször is, hogy nem fogják kivenni az artykat. Semmilyen nyomásra.

off on
nem akarok spamelni , de ezt leírni bátorság kellet, respect.
wg és a nyilatkozatai , meg a betartásuk xD, példa: E25 ... van több is de nem folytatnám.
off vége
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270273 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Akkor egyszerűsítsünk: a minimap-en ha az artys kattint egy négyzetre (tankokat nem jelzi a minimap), akkor onnan minden le lesz törölve. A kívánt koordinátákat csetben megírják nekik. :D
Ez a topik is szét lesz off-olva, mert az arty, mint kifogyhatatlan téma, került terítékre. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270300 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Áprilisi ToT szavazás:
worldoftanks.eu...-2018/

Rheinmetall Panzerwagen
T-100 LT
Sheridan
közül
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270310 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
index.hu/i2/#bl...ckocsi

Az Indexen találtam. Hátha érdekel valakit,
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
7 éve 6 hónapja #270504 Írta: kukázoltán
Megválaszolva: kukázoltán
Olasz tankok Tier VIII-tól Tier X-ig
worldoftanks.eu...tanks/
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 10 órája 33 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 12 órája 4 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.