Én is állást foglalok, bár nem kérdezte senki
Perpillanat azt gondolom, hogy utálom az artykat, és ne legyen. Miért mondom ezt? Mert az Obj 263-ommal húzom az Obj 268 v4-et, és ugye nyitott, és akármilyen kicsit is sebeznek, a nyitott küzdőtér miatt olyat belém könyökölnek, hogy csoda.
Ez volt a komolytalan rész, általánosságban: Anno utáltam és most se szeretem őket. DE! Mindenképpen jobban elviselhetőek, és nagyban köszönhető ez az újratöltődő eü csomagoknak. Hiába ütnek ki 2 tagot is, másfél percen belül mind2t felgyógyítod. Ha csak kábít, bátran elhasználod, mert 90 mp és újra használható. 90 mp pedig szerintem nem olyan sok. Ugye kevesebbet sebeznek is, így nem vernek oda olyan nagyot (kivéve az Obj 263ba, abba nagyot vernek, hogy rohadjanak meg...).
Arty szemszögből nézve, talán az artysták kevésbé szeretik, pont a kisebb sbezés miatt, de ez a gyenge artysokra vonatkozik. A jók (jójó, lépj tovább, ne akadékoskodj) szerintme jobban szeretik vagy kevésbé utálják az artyzást. Két dolog miatt jobb a pontossága: ugye eleve javítottak rajta, illetve nagyobb a splash, így nem kell annyira közel lőni, h sebezd, vagy kábítsd. Illetve olyan jó, amikor bekábítasz 2-3 ellenfeled, sebzésed összesen volt 2-300, de a társak gyorsan összelőnek nekd 1500 assistot kábításból .Akkor is meglőtték volna, de így te is kapod az XP-t.
AMit viszont támogatnék: csökkentsék le az artyk számát 1re. Teljesen felesleges 2-3, amikor artyzom, akkor is utálom h rajtam kívül van még 1, mert ha van egy jó esély lőni, de épp töltök még 5-10 mp-ig, a másik pedig odalő, és kilövi, vagy szétugrasztja az enemy-t, így nem az enyém a lehetőség. Eléggé csapatra utalt osztály az arty, ráadásul elég lassú és körülményes vele a célzás, és türelmesnek kell lenni a jó lehetőségekért. Ne kelljen már versenyezni a saját artyval is. Ha egy lenne, akkor úgy gondolom az artyknak még jobb lenne játszani, de az ellenfelet sem idegesíti nagyon...
Úgyhogy Robb, nem támogatom a petíciód.
Viszont azt üzenem a többi fórumlakónak, akik utálják az artykat, de nem támogatják Robbot, akkor ne szidjátok az arty játékosokat habzó szájjal, mindenféle patkánynak leminősítve őket. Ha egyetértek Robban, támogassátok, ha azért nem támogatjátok, mert szerintetek nem jól csinálja, akkor segítsetek, hogy jól csinálhassa. Ha ültök a babérjaitokon, és várjátok h majd jön a messiás (Robb

), akkor itt van. Ha nem segítetek, akkor tűrjetek.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...