Jelenleg 357 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Adminok figyelmébe

7 éve 5 hónapja #272292 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
RanZar
Figyelem: Spoiler!
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272324 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272336 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
Egy kis robertgida takarítást kérnék ide. Ember azt képzeli vicces, de nem, inkább primkó.
www.wotinfo.hu/...el-ceo
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272339 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Kész - kiszedtem minden vonatkozó kommentet is.

Egy kis robertgida takarítást kérnék ide. Ember azt képzeli vicces, de nem, inkább primkó.
www.wotinfo.hu/...el-ceo

Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272341 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Snoke ! Probáltam azt én is kiszedni de valamiért nem lehet, szóval ne Fermit hibáztasd ! Bug az oldalon majd Jacktor ha erre jár intézi !
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272342 Írta: Snoke

Snoke ! Probáltam azt én is kiszedni de valamiért nem lehet, szóval ne Fermit hibáztasd ! Bug az oldalon majd Jacktor ha erre jár intézi !

Ja kérem, azt nem mondta, hogy bug miatt nem tudta törölni azt az egy oda nem való poszot, csak a többi 10-et, amivel nem volt gond.
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272344 Írta: bodzy
Snoke! Hogy értsed csatoltam egy képet amin látsz egy villanykörte jelet. Ha az szürke akkor a normál felhasználó nem látja a kommentet csak akkor ha sárga. Na most gida hozzászólásánál semmilyen körte nincs így nem is lehet elrejteni!

[url=
Melléklet:
][/url]
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272346 Írta: Snoke
Bodzy, azt elmondod, mi volt a gond Robb vagy Angelus posztjával? Nem volt off topic, nem volt trágár. Egyébként meg értem, hogy valami fórum error volt, de ezt Fermi nem mondta, csak azt, hogy törölt minden nem oda valót, erre robertgida ott figyel a primkó beszólásával.
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272347 Írta: bodzy
Azokkal semmi gond nem volt, Fermi nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem úgy próbálta megoldani átmenetileg, hogy mindegyiket kijelölte hátha akkor az is eltünik... nem jött be ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Snoke, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272360 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
Rendet raktam a komment szekcióban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Snoke
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272364 Írta: BiO_rOo_BOT
Azokat szedtem ki, amik arra a posztra reagáltak. Az egész lap nekem össze-vissza volt, így próbáltam kibogozni vajon melyik körte hova tartozik. Ha belecsúszott más is, véletlen volt. Az említett bug miatt nem tudtam kivenni a reklamált posztot.

A te stílusodon lenne mit csiszolni bőven - más posztja miatt reklamálsz miközben kb abban a stílusban ugrasz másoknak úgy hogy azokat a jószándék és a minél előbbi problémamegoldás vezérli. Ha kérdésed van, kérdezz - ha normálisan kérdezel válaszolok is. Ha valami nem tetszik a moderátori munkámmal kapcsolatban szólsz Jacktornak, majd ő eldönti.

Kész - kiszedtem minden vonatkozó kommentet is.

www.wotinfo.hu/...el-ceo

És ezt bírtad bennehagyni?

"És hogy miért? Mert jó munkát végeznek a közösség megértésében" Meg apád f+szát azt te dagadék.

Ez is úgy hazudik mint a mi viktorunk :d3:

Kiszedsz minden normális hangvételű posztot, ezt meg ott hagyod. Komolyan mondom, nem hiszem el...

Biztos jó ötlet, hogy te moderátor vagy?

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272365 Írta: Snoke

A te stílusodon lenne mit csiszolni bőven - más posztja miatt reklamálsz miközben kb abban a stílusban ugrasz másoknak úgy hogy azokat a jószándék és a minél előbbi problémamegoldás vezérli. Ha kérdésed van, kérdezz - ha normálisan kérdezel válaszolok is. Ha valami nem tetszik a moderátori munkámmal kapcsolatban szólsz Jacktornak, majd ő eldönti.

Nekem a stílusomon kéne csiszolnom, oké. Neked meg azon, hogy közöld a tényeket. Nem mondtad, hogy bug miatt nem tudod kiszedni az orbánviktorozós kommentet, csak a többit, ami arra volt válasz. Ezek után honnan kéne tudnom, hogy nem direkt hagytad ott, mert szerinted is a témához kapcsolódott?
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja #272367 Írta: BiO_rOo_BOT
Semmit nem kellene írnom - te kértél korrekciót, ránéztem amilyen gyorsan tudtam, úgy döntöttem helyénvaló a felvetés, moderáltam ahogy lehett.... Senki nem mondta így is fog maradni csak éppen közben dolgozok is... Mire visszanéztem, hogy a bugra segítséget kérjek, már a nyakamban voltál....

Ha minden egyes alkalommal kommentárt fűzök a módosításokhoz, akkor kb főállásban kell ezt csinálni.

Amúgy szívesen....

Nekem a stílusomon kéne csiszolnom, oké. Neked meg azon, hogy közöld a tényeket. Nem mondtad, hogy bug miatt nem tudod kiszedni az orbánviktorozós kommentet, csak a többit, ami arra volt válasz. Ezek után honnan kéne tudnom, hogy nem direkt hagytad ott, mert szerinted is a témához kapcsolódott?

Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272401 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Ne haragudj öreg de egyedül Jactor mestermek van joga elszámoltatni modokat. Kérj mod jogot azt hiszed jobb vagy, s kiváncsi lennék hogy viselnéd kritikát moderálásaid után.F3rmi segit itt is, játékba is elég tahoság kikezdenni.Szénfekete statom ellenére segitett, elszámoltatást meg lsd feljebb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BiO_rOo_BOT
Téma zárolva.
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #272416 Írta: Snoke

Ne haragudj öreg de egyedül Jactor mestermek van joga elszámoltatni modokat. Kérj mod jogot azt hiszed jobb vagy, s kiváncsi lennék hogy viselnéd kritikát moderálásaid után.F3rmi segit itt is, játékba is elég tahoság kikezdenni.Szénfekete statom ellenére segitett, elszámoltatást meg lsd feljebb.

(szerk: Ja igen, csak hogy alkalmazkodjak a stílusodhoz: Figyelj, öreglány!) Mit rugóztok ezen, tényleg ennyit kell drámázni? Mik vagytok ti, mimózák? kértem egy moderálást, Fermi meg kitörölt minden normális kommentet, kivéve azt, amivel gond volt. Hogy jön ide, ki-kinek segít, meg milyen a statod, meg ilyen gyerekes hülyeségek. Azért, mert jóban vagytok, még lehet észrevételezni, egy ilyen nyilvánvaló hülyeséget, nem? Nem kérek modit, nem szólok Jacktornak. Tahóság az is, ha beledumálsz olyanba, amihez semmi közöd. Érdekes módon Huntinak sikerült rendbe tenni a topikot, és a nemkívánatos posztokat törölni, a többit meg visszatenni. Ferminek nem sikerült. Bocs, hogy merészeltem érte szólni a magasságos moderátor Fermi barátodnak. Kértek papírzsepit?
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 43 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.