Snoke! Hogy értsed csatoltam egy képet amin látsz egy villanykörte jelet. Ha az szürke akkor a normál felhasználó nem látja a kommentet csak akkor ha sárga. Na most gida hozzászólásánál semmilyen körte nincs így nem is lehet elrejteni!
[url=
][/url]
Téma zárolva.
Snoke
Látogató
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja#272346Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
Bodzy, azt elmondod, mi volt a gond Robb vagy Angelus posztjával? Nem volt off topic, nem volt trágár. Egyébként meg értem, hogy valami fórum error volt, de ezt Fermi nem mondta, csak azt, hogy törölt minden nem oda valót, erre robertgida ott figyel a primkó beszólásával.
Azokkal semmi gond nem volt, Fermi nevében nem tudok nyilatkozni, de szerintem úgy próbálta megoldani átmenetileg, hogy mindegyiket kijelölte hátha akkor az is eltünik... nem jött be
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Snoke, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Azokat szedtem ki, amik arra a posztra reagáltak. Az egész lap nekem össze-vissza volt, így próbáltam kibogozni vajon melyik körte hova tartozik. Ha belecsúszott más is, véletlen volt. Az említett bug miatt nem tudtam kivenni a reklamált posztot.
A te stílusodon lenne mit csiszolni bőven - más posztja miatt reklamálsz miközben kb abban a stílusban ugrasz másoknak úgy hogy azokat a jószándék és a minél előbbi problémamegoldás vezérli. Ha kérdésed van, kérdezz - ha normálisan kérdezel válaszolok is. Ha valami nem tetszik a moderátori munkámmal kapcsolatban szólsz Jacktornak, majd ő eldönti.
A te stílusodon lenne mit csiszolni bőven - más posztja miatt reklamálsz miközben kb abban a stílusban ugrasz másoknak úgy hogy azokat a jószándék és a minél előbbi problémamegoldás vezérli. Ha kérdésed van, kérdezz - ha normálisan kérdezel válaszolok is. Ha valami nem tetszik a moderátori munkámmal kapcsolatban szólsz Jacktornak, majd ő eldönti.
Nekem a stílusomon kéne csiszolnom, oké. Neked meg azon, hogy közöld a tényeket. Nem mondtad, hogy bug miatt nem tudod kiszedni az orbánviktorozós kommentet, csak a többit, ami arra volt válasz. Ezek után honnan kéne tudnom, hogy nem direkt hagytad ott, mert szerinted is a témához kapcsolódott?
Semmit nem kellene írnom - te kértél korrekciót, ránéztem amilyen gyorsan tudtam, úgy döntöttem helyénvaló a felvetés, moderáltam ahogy lehett.... Senki nem mondta így is fog maradni csak éppen közben dolgozok is... Mire visszanéztem, hogy a bugra segítséget kérjek, már a nyakamban voltál....
Ha minden egyes alkalommal kommentárt fűzök a módosításokhoz, akkor kb főállásban kell ezt csinálni.
Nekem a stílusomon kéne csiszolnom, oké. Neked meg azon, hogy közöld a tényeket. Nem mondtad, hogy bug miatt nem tudod kiszedni az orbánviktorozós kommentet, csak a többit, ami arra volt válasz. Ezek után honnan kéne tudnom, hogy nem direkt hagytad ott, mert szerinted is a témához kapcsolódott?
Ne haragudj öreg de egyedül Jactor mestermek van joga elszámoltatni modokat. Kérj mod jogot azt hiszed jobb vagy, s kiváncsi lennék hogy viselnéd kritikát moderálásaid után.F3rmi segit itt is, játékba is elég tahoság kikezdenni.Szénfekete statom ellenére segitett, elszámoltatást meg lsd feljebb.
Last edit: 7 éve 5 hónapja by Tekagi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BiO_rOo_BOT
Téma zárolva.
Snoke
Látogató
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja#272416Írta: Snoke
Ne haragudj öreg de egyedül Jactor mestermek van joga elszámoltatni modokat. Kérj mod jogot azt hiszed jobb vagy, s kiváncsi lennék hogy viselnéd kritikát moderálásaid után.F3rmi segit itt is, játékba is elég tahoság kikezdenni.Szénfekete statom ellenére segitett, elszámoltatást meg lsd feljebb.
(szerk: Ja igen, csak hogy alkalmazkodjak a stílusodhoz: Figyelj, öreglány!) Mit rugóztok ezen, tényleg ennyit kell drámázni? Mik vagytok ti, mimózák? kértem egy moderálást, Fermi meg kitörölt minden normális kommentet, kivéve azt, amivel gond volt. Hogy jön ide, ki-kinek segít, meg milyen a statod, meg ilyen gyerekes hülyeségek. Azért, mert jóban vagytok, még lehet észrevételezni, egy ilyen nyilvánvaló hülyeséget, nem? Nem kérek modit, nem szólok Jacktornak. Tahóság az is, ha beledumálsz olyanba, amihez semmi közöd. Érdekes módon Huntinak sikerült rendbe tenni a topikot, és a nemkívánatos posztokat törölni, a többit meg visszatenni. Ferminek nem sikerült. Bocs, hogy merészeltem érte szólni a magasságos moderátor Fermi barátodnak. Kértek papírzsepit?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...