Érdeklődnék, mi a túróscsusza történt a "MOD keresés" fórummal, hogy zárolni kellett?
Délelőtt még nyita volt, hazajövök melóból zárva..
Tipp és személyes vélemény:
Nagyon jól - és szerintem segítő szándékkal - foglaltad össze a tiltott modokat; egyben rengeteg kulcsszót ismerhettek meg a kezdők.
Véleményem szerint egy-az-egyben ki kellene csapni a témában írt hsz-eid, nem a stílus, vagy a cél miatt, hanem a túl sok információ miatt. Ha az említett kezdőszavakkal eljátsza a GIYF-et, ne adj' Isten UTFG-t, már termeltünk is pár csaló-tomatót (én nem-csaló szobanövény vagyok ).
Ismétlem és megerősítem: szerintem Te segítő szándékkal tartalmas és az adott kérdéshez kapcsolódóan hasznos választ adtál.
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja#178857Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Igazság az, hogy épp készültem írni a folytatást: a "hogyam működnek a csaló modok, mit tudhatnak és mit nem" téma kifejtését
Az igazán durva gondolat viszont a következő: a magyar játékosközösség hátrányban van a "más nemzetiségű" csalókkal szemben azért, mert magyarul nincs normális beszélgetés erről, a játékot sajna tényleg komoly mértékben meghatározó (szennyező) témáról.
(Mellékes ehhez képest bár nem elfelejtendő, hogy sokan épp tudatlanságuk miatt .. részint a játékmechanikára vonatkozó tudatlanságuk, részint meg a csaló modokra vonatkozó tudatlanságuk miatt .. kiáltanak sokszor csalót, akkor is amikor egyáltalán nem volna az indokolt ... miközben meg nem ismerik fel, hogy mikor kéne tényleg küldeni a replay-t az ügyfélszolgálatnak.)
Lényeg, hogy szerintem egy problémának nagyon nem jó megoldása az, ha nem beszélünk róla.
Aki csalni akar, az meg csalni fog - ha nem sikerül neki magától rájönniea a dolog mikéntjére, akkor lesz olyan ismerőse, játékostársa, klántársa stb aki majd elmagyarázza neki hogyan csinálja...
Teljesen igaz, amit mondasz: akiket az én okfejtésem alapján védeni lehetne, az abszolút kezdők; belőlük van kevesebb. Jogos, hogy érdemesebb az eltévelyedettekre fókuszálni/vissza terelni őket, ebben az esetben viszont jó az irány.
Sokaknak nem ez az első MMO, amit játszanak, így már nagy valószínűséggel kapcsolatba kerültek modokkal/cheatekkel.
Gratula a tisztelt oldal tulajának a hozzászólás pontozáshoz, van aki időt meg energiát feccel abba hogy nyomkodja a mínuszokat mert anno sérelem érte és évek óta ez a hobbyja ha meglát belém rúgjon.
Komolyan mi értelme a pontozásnak? Hivatalos oldalon sincs meg facebookon is csak úgy van hogy tetszik.
Erre is jön majd a válasz ha nem tetszik nem kell ide járni...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."