A toborzó topicban felvetettem egy kérdést (én hibám) ... a kérdés jó és értelmes válaszok is jöttek. (Hogyan lehet területet szerezni-megtartani global mapon).
Csak ez a téma nem oda való.
Azt kérném tehát a moderátoroktól, hogy nyissatok egy külön fórumot ennek a témának (javaslom legyen a fórum címe Global Map ) és pakoljátok oda át a kérdésemet és a válaszképp érkezett hozzászólásokat.
Sziasztok! Van értelme két majdnem azonos topic-nak? Segítség és Segítség!
Nekem zavarónak tűnik...
Aki még nem járt az oldalon, és gyors segítségre van szüksége, nem néz körül, csak nyit egy szerinte új témát. Amikor időben észrevesszük, össze szokta valamelyik modi vonni, amit most én megtettem, köszi hogy szóltál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia
Nekem zavarónak tűnik...
Aki még nem járt az oldalon, és gyors segítségre van szüksége, nem néz körül, csak nyit egy szerinte új témát. Amikor időben észrevesszük, össze szokta valamelyik modi vonni, amit most én megtettem, köszi hogy szóltál.
Viszont így légyszi töröld azt a hozzászólásomat, amit Árnyéknak adtam válasznak, mert totál kuszaságnak tűnik az összevonás után.
Nekem zavarónak tűnik...
Viszont így légyszi töröld azt a hozzászólásomat, amit Árnyéknak adtam válasznak, mert totál kuszaságnak tűnik az összevonás után.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."